2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım vardı kanama alanım ama iğne ve fitille geçti çok şükür sebebini söylemedi
Sevindim canım Allah göstermesin bidaha. Olabiliyo demekki böyle şeyler rahim büyümesine bağlı belkide. Allaha emanet artık bişey olmaz inşaallah.

Maşallahhhh

Maşallahhh :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Sezeryan olursa ocak :)

Gözünüz aydın çok sevindim :)

Yalnız senin bence geç döllenme hani doktorluk etmiş gibi olmayım 8. Haftada beta değerin 132 olmaz. Ovulasyon günün geç olmuş demek zaten düzenli olmadığı için. Beta hcg 3000 üstü olunca doktora git haftanı öğren

Ayyy canımmm maşallah yaa sonunda bu grupta elleri ayakları belli minnik bebekleri ultrasonda görebiliyoruz :) Allahım esirgesin sizi maşallah bayıldım görüntüye :)

Tamam canım çok sagol o zaman kendi haftasını söyler değil mi?bizde hep satı söleyip öle haftasına bakıyoduk İnsallah simdi görürüz tam haftayı

yaaa maşallah maşallah size yaa

Maşallah canım gözün aydın fotoğraf harika

Tamam canım çok sagol o zaman kendi haftasını söyler değil mi?bizde hep satı söleyip öle haftasına bakıyoduk İnsallah simdi görürüz tam haftayı
Söyler canım ultrasonda görünüyor zaten haftan. İlk korkutabilir doktor geriden geliyor diye ama senin regl düzensizmiş sakın korkma bak burda doktorların geriden geliyor dediği herkes bebişlerinin kalp atışını duydu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…