Günlerdir aynı durumdayız bizde,geceleri bile düzgün uyumuyor artık ben gündüzlerden geçeli zAten çok olmuştu evim çok sıcak ona bağlıyorum ben zıbınla tutuyorum hergun yıkıyorum ferahlasın diye ama yok allah yok emerek uyurdu razıyım gene emiyor sömürüyor ama uyumayıp huysuzluğu olmasa oturalım beraber ama bizim küçük hanımın suratı doğrulmuyor beş karış
Bu da bizim mama sandalyemiz abimizden, blw ile ek gıdaya geçtiğimiz için anasını ağlattık diyebilirim ama hala taş gibi maşşallah .. ozaman 180 liraya almıştık, iki katı şuan, ama yine de uygun piyasaya göre .
Kızlar bol bol mama sandalyesi konuşulmuş hem ikea antilop hem joie mimzy kullanıyoruz kesinlikle öyle yatsın böyle kalksına girmeyin alın antilop mimziy harika evette ne gerek var o kadar teferruata antilopu sök istediğin yere götür banyoda yıka çok kullanışlı boşa para vermeyin PapatyamavissTtanem-tane20ZzeLina
Kızlar bol bol mama sandalyesi konuşulmuş hem ikea antilop hem joie mimzy kullanıyoruz kesinlikle öyle yatsın böyle kalksına girmeyin alın antilop mimziy harika evette ne gerek var o kadar teferruata antilopu sök istediğin yere götür banyoda yıka çok kullanışlı boşa para vermeyin PapatyamavissTtanem-tane20ZzeLina
Cnim 9.ayda emekledi, 1yasinda yürüdü.bildiğim kadarıyla 7aydan sonra yurutec kullanılıyor.ortopedi uzmanı demistiki zaten çocukların kemikleri iyi gelişirse yuritece gerek yok bol güneş alsın bide devit zaten yürür.ama kemikleri guclenmeyen bi çocuğu yuritece koyup haydi yürü diyorlar ne kadar saçma işler diye bu sözleri kullanmıştı.
Sen dönmesini bekliyorsun bende ne zaman ayaklarını tutacak diye bekliyorum bizimki tutamıyor ayaklarını boyu kısa yetişemiyor ayaklarına sürekli ben getirip gösteriyorum tutturuyorum bak bunlar ayaklar artık tutman gerek diye
Benimki ucu var chicco 4 aylık kuzum. Yani zor oluyor basta cekmesi ama alisiyor. Valla bende ikeacilardanim gencler blw de dusundugumden donme vs konularina hic girmeyeyim bile 20sn icinde benim yatagin basindan basina gidiyoruz artik. Dobmeden 1sn durmuyoruz yatma kalkma bezi giyimi herseyi iskence bana uzun zamandir.
Sen dönmesini bekliyorsun bende ne zaman ayaklarını tutacak diye bekliyorum bizimki tutamıyor ayaklarını boyu kısa yetişemiyor ayaklarına sürekli ben getirip gösteriyorum tutturuyorum bak bunlar ayaklar artık tutman gerek diye
Benimki de donmeyenlerden. Saga sola deviriyor kendini ama donmek yok. Bir iki hafta once bi yuzustu bulmustum bir daha yok. Ayaklarini da bezini acinca goturuyor agzina bezini takincs ulasamiyor
az evvel eşimin kesfettiği bebe oyalama aracını senle paylaşayım "balon" renkli bir balon al kırmızı veya mavi tıt hafif yukardan bizim mızırdak yarım saattir onu yakalamaya çalışıyor eller ayaklae oynuyor hem aglamıyor bi süre hem de bi ihtimal az yorulup uyurlar
az evvel eşimin kesfettiği bebe oyalama aracını senle paylaşayım "balon" renkli bir balon al kırmızı veya mavi tıt hafif yukardan bizim mızırdak yarım saattir onu yakalamaya çalışıyor eller ayaklae oynuyor hem aglamıyor bi süre hem de bi ihtimal az yorulup uyurlar
1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum eşim de arkadaşıyla görüşmek için dışarı çıktı benim de canım çıktı sonuç uyuyor 10 dk bi uyanıyor uyudu tam bu kez oldu deyip derin bi oh çekiyorum ama ne mümkün hiç uyanmayacaksa yoldan araba geçiyor sesine uyanıyor yok boyle bişey ve gündüz akşama kadar sadece 45 dk uyudu nasıl dayanıyor vallahi anlamadım, onu da deneyeyim bakalım
Düşünsene hergun kavga ederler bizimki çingene zaten bi sesi var apartmanı ayağa kaldırır ayy yok yok sen kendine uslu gelin bul ZzeLina
ya talip olalım bak ağzı var dili yok maşallah, benim kız evde kalır