- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Cok guzel birsey ama ah bacim bizimde ortaklsr var ne alsan gozunu oymaya geliyorlar istedin alamiyorsun ki herkesin hesabi ayrı olsa daha rahat olurduk boyle de olmuyor1160 tl trendyolda
gayyzz biz senin gibi zengin degiliz bacim ne ettin sen
O değil de o kadar para verdikten sonra boşa gitmesin diye 2-3 tane daha yaparım diye korkuyorumValla 800 lira da vermem 2-3 ay oturacak sonra bağla ki dursun, yiyeceği 3 kaşık çorba da hiç o kadar sandalyesine para veremezsin
Basta cekemiyor tabi zorlaniyor aama alisince devami geliyor kuzunÇekebiliyor mu? Bende almak istiyorum ama çekebilir mi diye tereddütte kaldım.
Ama doğru bence de yatmamalıZ zeLina @Sevimlipanduf cok haklisinbn don anda dondum kademelilerden ebebkte denedim ve cocugun kafasi gozukuyo sadece elleri yukari ciartamiyo bile standart olana koydum ve direk ikea almaya karar verdim simdi iyiki diyorum asiri rahat temiz daha guzel oturuyo ve yemek yerken konfora ihtiyac yok bnce yatmamali yemek yemeli cocuk bni oyle kademeli biseye yatirsan uyurum bnB bence91
Ben onları anlayamadım pipet gibi çekmeleri mi gerekiyor yoksa biberon gibi mi birde uçsuz olanları var hangisi mantıklı acabaBasta cekemiyor tabi zorlaniyor aama alisince devami geliyor kuzun
Ben de aynı kafadayımO değil de o kadar para verdikten sonra boşa gitmesin diye 2-3 tane daha yaparım diye korkuyorum
Nerde biz bi halt alamayiz anca didismeyi biliyo bizimkiBen chicco 2 in 1 e de razıyım kuzum o pregoyu bende biliyorum ebebekte ona benzer bir model yapmış sen aldın mı
Düşme tehlikesi olur mu cnm onda hafifliğinden dolayı falan..
Blw dusunuyosan kesinlikle oyle afilli seylere girme dun bir bugun 2 olmasima ragmen minciklayip atiyor hep oturdfu kismlar fln ciksrtiyorum siliyorim missAma doğru bence de yatmamalıben mama sandalyesinde saatler geçirsin istemiyorum. Bizimle otursun yemek yerken zaten blw deniycem. O sandalyeye oturduğu zaman yemek yiyeceğini de anlasın istiyorum. O yüzden dik ve sıkıcı bi mama sandalyesi iyi ( diyerek kendini avuttu)
Sendemi katildin donenler kervanınaPapatyamaviss kuzum dönsün diye acele etme sonra sen ayağında sallayıp uyusun diye beklerken bile dönme çabasında oluyorlar :))
Yavaş yavaş başladı ama 3-4 gündür yere koymadan dönmüş oluyorSendemi katildin donenler kervanına
Oh iyi iyiBlw dusunuyosan kesinlikle oyle afilli seylere girme dun bir bugun 2 olmasima ragmen minciklayip atiyor hep oturdfu kismlar fln ciksrtiyorum siliyorim missdaha bunun corvasi var yoğurdu var meyvesi var
Canım en iyileri şu plastik olanlar var y hatta bim A101 şok oralara 50-60 liraya geliyor hiç bir atraksiyonlu olmayan kuru plastik beğenmeyip almadıklarımız hani en iyisi onlarmış bence ben aldım kademeli olanından ama bebek içinde kayboluyor altına yastık koy sırtına yastık koy amann ne uğraşcam oyle deyip 3 gündür pusette yediriyorum, plastiklerden alıp bişey dökülürse sok banyoya bi guzel cifle oh mis bizimkinin kumaşı neresinden çıkıyor onu bile bilmiyorum henüz
Bizimki dönmuyor artik bes on dondu bidha yok aylar gecti donen eden yokYavaş yavaş başladı ama 3-4 gündür yere koymadan dönmüş oluyorçılgın
Sen dert etme ben sizi yuruttum bile agır abi seninki öyle dönmede neymis direk yurucek agirligini koya koyaSendemi katildin donenler kervanına
Bizimki de ilk döndükten sonra 1 hafta kadar bekledi sonra arada 1-2 dönüyordu şimdi uykusunda bile dönüyor bazen:))Bizimki dönmuyor artik bes on dondu bidha yok aylar gecti donen eden yokoturmuyorda keyifci bizimki Yata yata kafası yamildi
cnim inşa sağol peki iştahsızlık varmıydı sizdsGeçmiş olsun canım idrarda enfeksiyon çok zor huysuzlugu ondandır katıla katıla ağlardı kızım geçer inşallah hemen antibiyotikle
Nereye gidecek acabaBizimki de ilk döndükten sonra 1 hafta kadar bekledi sonra arada 1-2 dönüyordu şimdi uykusunda bile dönüyor bazen:))
Geçen gün yanıma yatırmıştım ayağını üstüme atmaya çalışıyorduNereye gidecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?