2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ama doğru bence de yatmamalı ben mama sandalyesinde saatler geçirsin istemiyorum. Bizimle otursun yemek yerken zaten blw deniycem. O sandalyeye oturduğu zaman yemek yiyeceğini de anlasın istiyorum. O yüzden dik ve sıkıcı bi mama sandalyesi iyi ( diyerek kendini avuttu)

Ben chicco 2 in 1 e de razıyım kuzum o pregoyu bende biliyorum ebebekte ona benzer bir model yapmış sen aldın mı
Düşme tehlikesi olur mu cnm onda hafifliğinden dolayı falan..
Nerde biz bi halt alamayiz anca didismeyi biliyo bizimki plastiklerden alivercekmis
Kiz dusmez korkma)

Blw dusunuyosan kesinlikle oyle afilli seylere girme dun bir bugun 2 olmasima ragmen minciklayip atiyor hep oturdfu kismlar fln ciksrtiyorum siliyorim miss daha bunun corvasi var yoğurdu var meyvesi var

benim sonum o plastikler onu bile almaya bilir istedimi
Al diye laf edersem

Kızlar göbek deliginizin üzerinde çukurluk varmî bugun saglıkocagindaki doktor olmaması lazım genel cerrahine bir git dedi göbek fıtıgından süphelendi
Mide bulantisi bas donmesi gobegim de acıyordu gebelik testi yaptı idrar alındı kafama takıldı o cukurluk neyki birde gobek fıtıgı olan varmı bu sekilde cukurlu fıtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…