2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum biz daha doğmadan bir kaç yere söz verdik elimizde kalmasın diye onlar almazsa bu çirkini haber ederim ben size

Kuzum bende yukardan ses geliyor sokkta cocuk sesleri araba sesleri bile ses yapiyor oyuzden gunduzleri hep pispisli supirge sesi aciyorum baska ses duymuyo dısarda cingen caliyo kurt oynuyo

Nebulazator kullanan arkadaslar ? Icine hangi, ne tur ilac veriyor doktor veya doktor mu veriyor ?

Bizim mama sandalyesi de ablasından miras joie mizzy. Ben de çok memnun kalmıştım bundan. Bwl yapmadım gerçi. Evet başta küçük duruyorlar içinde ama sonra bi iş yaparken de buna koyup eline oyuncak veriyordum.

Günaydın herkese ❤❤ ayak yeme olayi bebeklerde favorimdir harika oluyolar S Sevimlipanduf T tanem-tane20 cok sukur bayramda kizim hediye olarak verdi bana benim kizin taliplisi cok daha dogmadan hepsi ama vaslarina nasil is aldiklarini bilmiyorlar uyku egitimi dusujuyordum 6.ayda ama galiba daha da imkansiz bu kadar asiri harekete rahmen asla yorgunluktan uyumayan bir bebek ve ne kadar uykusuda olsa yuzuatu doner ilerler korumaliklari kaldirir altina girer vs nasil uyur bu cocuk bilemiyorum.. birak sabaha kadar yatakta doner surunur oynar..

Bizim mama sandalyesi de ablasından miras joie mizzy. Ben de çok memnun kalmıştım bundan. Bwl yapmadım gerçi. Evet başta küçük duruyorlar içinde ama sonra bi iş yaparken de buna koyup eline oyuncak veriyordum.
Onu bende begeniuorum xl modelini ama pahali geldi iste. Su an ikea var lazim olursa alirim siye dusunuyorum

Bizimki yanina yatinca uyuyor bazen basina masajla destej veriyorUm birhaftadir sallanmadan yanimda uyuyor
Bizim taliplimiZ dogmadan daha cinsiyeti belli degilken basladı kizi olanlar erkek olacak benim kizi alacak erkeklerde kız bekledi

Maşallah tosun uma❤❤ iyi alışmış valla kurtulmuş sallama dan
Bilmiyorum artik iyimi kotumu yanina yatiriyorum hikaye anlatiyorum gozlerini kirpmadan dinliyo bakiyom gozler kizarmis elimle kapatiyom uyuyor keske hic temas olmadan uyusa

Bilmiyorum artik iyimi kotumu yanina yatiriyorum hikaye anlatiyorum gozlerini kirpmadan dinliyo bakiyom gozler kizarmis elimle kapatiyom uyuyor keske hic temas olmadan uyusa
O da olur kuzum ne temas var ki onda ben meme de uğraş dur ne sallama ne başka bişey asla uyumuyor

Kesinlikle yaşam çocuklarda soylemlerden etkili
Sen nasılsın esin ile durumlar nasıl

masallah pasalarıma ikiside çok tatlı öpüyorum ikisini çok benziyor küçük abiye

Kiz en son ana haberlere cikiyodunuz sokakta sallamaktan hangi ara bu levele geldiniz bence bu daha cok haberlik sok sok sok sallanirken bi anda yanina yatarak uyumaya basladi flash haberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…