Kuzum biz daha doğmadan bir kaç yere söz verdik elimizde kalmasın diye
Allah seni napmayaKuzum biz daha doğmadan bir kaç yere söz verdik elimizde kalmasın diyeonlar almazsa bu çirkini haber ederim ben size
Kuzum bende yukardan ses geliyor sokkta cocuk sesleri araba sesleri1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum eşim de arkadaşıyla görüşmek için dışarı çıktı benim de canım çıktı sonuç uyuyor 10 dk bi uyanıyor uyudu tam bu kez oldu deyip derin bi oh çekiyorum ama ne mümkün hiç uyanmayacaksa yoldan araba geçiyor sesine uyanıyor yok boyle bişey ve gündüz akşama kadar sadece 45 dk uyudu nasıl dayanıyor vallahi anlamadım, onu da deneyeyim bakalım
Napalım kuzum bi yerden başlamak lazım büyüyorlar sonra nerden bulacağızAllah seni napmayacok iyisin ya
Canım başladın mı işe kim bakıyor bebeğine..Benimki de donmeyenlerden. Saga sola deviriyor kendini ama donmek yok. Bir iki hafta once bi yuzustu bulmustum bir daha yok. Ayaklarini da bezini acinca goturuyor agzina bezini takincs ulasamiyor
Bizim mama sandalyesi de ablasından miras joie mizzy. Ben de çok memnun kalmıştım bundan. Bwl yapmadım gerçi. Evet başta küçük duruyorlar içinde ama sonra bi iş yaparken de buna koyup eline oyuncak veriyordum.Bu da bizim mama sandalyemiz abimizden, blw ile ek gıdaya geçtiğimiz için anasını ağlattık diyebilirim ama hala taş gibi maşşallah .. ozaman 180 liraya almıştık, iki katı şuan, ama yine de uygun piyasaya göre .
Doktor verdi canım ama bn şimdioksurdumu fln yapiyorum arada sen makineyi alip bos serumda verebilirsin ilaclisi birazdaha fazlaysa oluyorNebulazator kullanan arkadaslar ? Icine hangi, ne tur ilac veriyor doktor veya doktor mu veriyor ?
Onu bende begeniuorum xl modelini ama pahali geldi iste. Su an ikea var lazim olursa alirim siye dusunuyorumBizim mama sandalyesi de ablasından miras joie mizzy. Ben de çok memnun kalmıştım bundan. Bwl yapmadım gerçi. Evet başta küçük duruyorlar içinde ama sonra bi iş yaparken de buna koyup eline oyuncak veriyordum.
Biz bekleme yapmayalimNapalım kuzum bi yerden başlamak lazım büyüyorlar sonra nerden bulacağızSenide yazayım listeye istersen
Bizimki yanina yatinca uyuyor bazen basina masajla destej veriyorUm birhaftadir sallanmadan yanimda uyuyorGünaydın herkese ❤❤ ayak yeme olayi bebeklerde favorimdir harika oluyolarS Sevimlipanduf T tanem-tane20 cok sukur bayramda kizim hediye olarak verdi bana benim kizin taliplisi cok daha dogmadan hepsi ama vaslarina nasil is aldiklarini bilmiyorlar uyku egitimi dusujuyordum 6.ayda ama galiba daha da imkansiz bu kadar asiri harekete rahmen asla yorgunluktan uyumayan bir bebek ve ne kadar uykusuda olsa yuzuatu doner ilerler korumaliklari kaldirir altina girer vs nasil uyur bu cocuk bilemiyorum.. birak sabaha kadar yatakta doner surunur oynar..
Maşallah tosun uma❤❤ iyi alışmış valla kurtulmuş sallama danBizimki yanina yatinca uyuyor bazen basina masajla destej veriyorUm birhaftadir sallanmadan yanimda uyuyor
Bilmiyorum artik iyimi kotumu yanina yatiriyorum hikaye anlatiyorum gozlerini kirpmadan dinliyo bakiyom gozler kizarmis elimle kapatiyom uyuyor keske hic temas olmadan uyusaMaşallah tosun uma❤❤ iyi alışmış valla kurtulmuş sallama dan
O da olur kuzum ne temas var ki onda ben meme de uğraş dur ne sallama ne başka bişey asla uyumuyorBilmiyorum artik iyimi kotumu yanina yatiriyorum hikaye anlatiyorum gozlerini kirpmadan dinliyo bakiyom gozler kizarmis elimle kapatiyom uyuyor keske hic temas olmadan uyusa
Kesinlikle yaşam çocuklarda soylemlerden etkiliA anneveoglusu ben dini konularda Allah seni daha çok sever kötü şeyler için Allah yalan söyleyeni sevmez diyorum. Cennet anlatılmalı tabii ki. Istediğin herşeyin olduğu yer cennet derim .oğlum aslanım olur mu demişti. Allah istediğin herşeyi sana verebilir ama iyi bir insan olursak demiştim.
Din eğitiminde söylediklerimiz değil yaşadıklarımız örnek alınır. Rabbim kolaylık versin
Yataga koy 20 dk sonra uyansin seni çok iyi anlıyorumof 15-20 dklık uyku için saatlerce dakikalarca ugrasmaktan yıldım ya valla şaşdım kaldım
Kiz en son ana haberlere cikiyodunuz sokakta sallamaktanBilmiyorum artik iyimi kotumu yanina yatiriyorum hikaye anlatiyorum gozlerini kirpmadan dinliyo bakiyom gozler kizarmis elimle kapatiyom uyuyor keske hic temas olmadan uyusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?