2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de donmeyenlerden. Saga sola deviriyor kendini ama donmek yok. Bir iki hafta once bi yuzustu bulmustum bir daha yok. Ayaklarini da bezini acinca goturuyor agzina bezini takincs ulasamiyor
AA bezini açınca deneyim bakıyım hiç aklıma gelmedi ağır mı geliyordur ki bez yalnız hemen beze attım suçu benim kızımın tembelliğinden değil ya bezinden o bezinden

Yavaş yavaş başladı ama 3-4 gündür yere koymadan dönmüş oluyor çılgın
benimki yan donmeye 3 5 gundur yeni basladi oda oyun halisinda genelde oyuncklata tutunsrsk
Sen dert etme ben sizi yuruttum bile agır abi seninki öyle dönmede neymis direk yurucek agirligini koya koya
he yaa anasina cekerse ne ala gorcez valla bakim ilk kim yurucek grupta
antilop aldim bnde suanlik rahat basit yer kaplamayo valla haklusn
dvit aksatmayayim o zamn ben o daha onemli demek
bizmki altini acinca tutuyo bacaklari fln bide mincirma huyu var gobusu dizleri koltuk nereyi bulsa tırnakları surterek minciriyo
bizim bir balonumuz vardi deldi mi napti sondu en sonunda pusetin ayak ucuna bağlamistim iple tekme atiyor kucagina alip tutuyordu simfi yattimi sus yastiklarini veriyim eline onlada oyalaniyo

Evet Ya o mıncırma huyu bizde de var kendini de mıncırıyor bizi de hele kucağımdayken boynumu deşiyor emziriken bi eli benim karnımda minicik zAten parmakları tuttuğu yeri kopartır cinsinden sıkıştırıveriyor

Benimki de dönmüyor, yan devriliyor ve geçen bir kere yüzüstü buldum okadarcık ama ayaklar hep ağzında, ya ayakparmaklarını emiyor, ya altını yalıyor
Yaa bende istiyorum bizimki de yesin ayaklarını bırak yemeği daha eliyle tutamadı sürekli çoraplarını çıkarıp gözüne sokarcasına bak burada ne varmış diye gösteriyorum umrumda değilsin der gibi bakıyor memnuniyetsiz kızım

Kiskaç gibi valla bni gectim kendine zarar veriyo tirnaklar kesilncede ayni

Allah allah bi tek ayaklarına ulaşamayan benim kız herhalde çabalıyor ama bizim bodur en fazla diz kapaklarına ulaşıyor

Aman benim kızda ayaklarını tutuyor sadece ama al o ayakları bi ağzına götür yok anca ellerini sonuna kadar ağzına soksun

Benim kızım yaklaşık 1 aydır çığlık atmayı öğrendi. Kendi kendine çığlık atıp duruyor normal mi?

Yazılanları okuyorum da herkes aynı durumda galiba benim oğlum yirmi gündür dönüyor ve malesef gece uyku muyku bırakmadı sürekli yüz üstü dönüyor ağlıyor üç gündür Gündüz uykusuda yok hep ağlıyor kafayı bozmaya ramak kaldı akşam dokuzda güç bela uyuttum on dk sonra uyandı susmuyor bir türlü ne yaptıysak yok eşime dedim sıkıldımı acaba dışarı çıkalım diye pusete koyduk aguluyor şaka gibi ya parka gittik baya bakındım etrafa sonra uyudu eve yeni geldik uyuyor bakalım gerçekten sıkıldımı bu çocuk daha 4,5 aylık aklım almıyor tek bildiğim çok yoruldum ee şimdi kızda evde okul kapandı akşama kadar kapris istek hiç bitmiyor eşim geliyor benimle ilgilenmiyorsun diyor ben hangi birine yetineyim ya kirli sepeti doldu taşıyor çok bunaldım

2 çocuklu anneler yanınızda kimse olmadan ikisiyle dışarı çıktınız mı?
Araları 3 yaş ve henüz cesaret edemiyorum.
Ufaklık bebek arabasında biraz duruyor sonra çok ağlıyor.
İkisini nasıl idare edecem ben

bizimki en son saat 11 gibi pusette uyudu ve tüm gün 2 saat uyumamıştır biz de karı koca sızmış kalmışız salonda bi kalktım saat 1 yatagına koydum tekrar uyandı emzikle uyudu neyseki 2 ser daat arayla tekrar tekrar uyandı tabi

sadece 2 kez çıktım birinde sitenin bahçesine indimdigerinde evin yakınındaki markete gittim uzak mesafede büyük yoruldum ben bebek arabasına binecem diyor cesaret edemiyorum ama araba kullanabilsem daha cok çıkardım belki benim küçükte acıkmışsa imkanı yok durmaz ne arabads ne kucakta yıkar ortalığı

Şuan 7. Kalkışımız bizimde kafayı yiycem uyu uyan uyu uyan geberdim her kalktığında emmedi bu 3. Emmesi ama çok yoruldum ters dönüyor uyanıyor Allah’ım geçsin bugünler

kesinlikle büyük oğlumda almıştık çıkarıcam yakında mis gibi yıkanır isterssen parçalanır arabafa taşınır antilop iyidir ben de çok memnunum

Ben çıkıyorum canım, araları 4 yaş. İlk zamanlar büyüğüm biraz sıkıntı çıkarıyordu, onu bırak benimle oyna vs gibi istekleri oluyordu çıkmadan kuralları anlatıp taahhüt alıp Öyle çıkmaya başladım. Küçük pusette de arabada da duruyor genelde acıkınca üçümüz emzirme odasına geçiyoruz avmdeysek büyüğün eline bişey vermem gerekebiliyor oyalayacak. Parkta falan daha rahat oluyor.

Napacan ayak yedirip degisik bu gibi oluyor hep corap giydiriyorum bazen o bile ıslaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…