- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
AA bezini açınca deneyim bakıyım hiç aklıma gelmedi ağır mı geliyordur ki bezBenimki de donmeyenlerden. Saga sola deviriyor kendini ama donmek yok. Bir iki hafta once bi yuzustu bulmustum bir daha yok. Ayaklarini da bezini acinca goturuyor agzina bezini takincs ulasamiyor
benimki yan donmeye 3 5 gundur yeni basladi oda oyun halisinda genelde oyuncklata tutunsrskYavaş yavaş başladı ama 3-4 gündür yere koymadan dönmüş oluyorçılgın
he yaa anasina cekerse ne ala gorcez valla bakim ilk kim yurucek gruptaSen dert etme ben sizi yuruttum bile agır abi seninki öyle dönmede neymis direk yurucek agirligini koya koya
antilop aldim bnde suanlik rahat basit yer kaplamayo valla haklusnKızlar bol bol mama sandalyesi konuşulmuş hem ikea antilop hem joie mimzy kullanıyoruz kesinlikle öyle yatsın böyle kalksına girmeyin alın antilop mimziy harika evette ne gerek var o kadar teferruata antilopu sök istediğin yere götür banyoda yıka çok kullanışlı boşa para vermeyinPapatyamaviss T tanem-tane20 @zeLina
dvit aksatmayayim o zamn ben o daha onemli demekCnim 9.ayda emekledi, 1yasinda yürüdü.bildiğim kadarıyla 7aydan sonra yurutec kullanılıyor.ortopedi uzmanı demistiki zaten çocukların kemikleri iyi gelişirse yuritece gerek yok bol güneş alsın bide devit zaten yürür.ama kemikleri guclenmeyen bi çocuğu yuritece koyup haydi yürü diyorlar ne kadar saçma işler diye bu sözleri kullanmıştı.
bizmki altini acinca tutuyo bacaklari fln bide mincirma huyu var gobusu dizleri koltuk nereyi bulsa tırnakları surterek minciriyoSen dönmesini bekliyorsun bende ne zaman ayaklarını tutacak diye bekliyorum bizimki tutamıyor ayaklarını boyu kısa yetişemiyor ayaklarınasürekli ben getirip gösteriyorum tutturuyorum bak bunlar ayaklar artık tutman gerek diye
bizim bir balonumuz vardi deldi mi napti sondu en sonunda pusetin ayak ucuna bağlamistim iple tekme atiyor kucagina alip tutuyordu simfi yattimi sus yastiklarini veriyim eline onlada oyalaniyoaz evvel eşimin kesfettiği bebe oyalama aracını senle paylaşayım "balon" renkli bir balon al kırmızı veya mavi tıt hafif yukardan bizim mızırdak yarım saattir onu yakalamaya çalışıyor eller ayaklae oynuyor hem aglamıyor bi süre hem de bi ihtimal az yorulup uyurlar
Evet Ya o mıncırma huyu bizde de var kendini de mıncırıyor bizi de hele kucağımdayken boynumu deşiyor emziriken bi eli benim karnımda minicik zAten parmakları tuttuğu yeri kopartır cinsinden sıkıştırıveriyorbenimki yan donmeye 3 5 gundur yeni basladi oda oyun halisinda genelde oyuncklata tutunsrsk
he yaa anasina cekerse ne ala gorcez valla bakim ilk kim yurucek grupta
antilop aldim bnde suanlik rahat basit yer kaplamayo valla haklusn
dvit aksatmayayim o zamn ben o daha onemli demek
bizmki altini acinca tutuyo bacaklari fln bide mincirma huyu var gobusu dizleri koltuk nereyi bulsa tırnakları surterek minciriyo
bizim bir balonumuz vardi deldi mi napti sondu en sonunda pusetin ayak ucuna bağlamistim iple tekme atiyor kucagina alip tutuyordu simfi yattimi sus yastiklarini veriyim eline onlada oyalaniyo
Yaa bende istiyorum bizimki de yesin ayaklarını bırak yemeği daha eliyle tutamadıBenimki de dönmüyor, yan devriliyor ve geçen bir kere yüzüstü buldum okadarcıkama ayaklar hep ağzında, ya ayakparmaklarını emiyor, ya altını yalıyor
Kiskaç gibi valla bni gectim kendine zarar veriyoEvet Ya o mıncırma huyu bizde de var kendini de mıncırıyor bizi de hele kucağımdayken boynumu deşiyor emziriken bi eli benim karnımda minicik zAten parmakları tuttuğu yeri kopartır cinsinden sıkıştırıveriyor
Yok almadık daha altin kaplama alacazda bekliyozKız sen almadın mı zaten
Allah allah bi tek ayaklarına ulaşamayan benim kız herhaldeçabalıyor ama bizim bodur en fazla diz kapaklarına ulaşıyor
Yeğenimde 4 ayda başlamıştı canım. Doktor sesini tanımış farketmiş, çok normal demiştiBenim kızım yaklaşık 1 aydır çığlık atmayı öğrendi. Kendi kendine çığlık atıp duruyor normal mi?
Normal canım:)Benim kızım yaklaşık 1 aydır çığlık atmayı öğrendi. Kendi kendine çığlık atıp duruyor normal mi?
bizimki en son saat 11 gibi pusette uyudu ve tüm gün 2 saat uyumamıştır biz de karı koca sızmış kalmışız salonda bi kalktım saat 1 yatagına koydum tekrar uyandı emzikle uyudu neyseki 2 ser daat arayla tekrar tekrar uyandı tabi1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum eşim de arkadaşıyla görüşmek için dışarı çıktı benim de canım çıktı sonuç uyuyor 10 dk bi uyanıyor uyudu tam bu kez oldu deyip derin bi oh çekiyorum ama ne mümkün hiç uyanmayacaksa yoldan araba geçiyor sesine uyanıyor yok boyle bişey ve gündüz akşama kadar sadece 45 dk uyudu nasıl dayanıyor vallahi anlamadım, onu da deneyeyim bakalım
sadece 2 kez çıktım birinde sitenin bahçesine indim2 çocuklu anneler yanınızda kimse olmadan ikisiyle dışarı çıktınız mı?
Araları 3 yaş ve henüz cesaret edemiyorum.
Ufaklık bebek arabasında biraz duruyor sonra çok ağlıyor.
İkisini nasıl idare edecem ben
Şuan 7. Kalkışımız bizimde kafayı yiycem uyu uyan uyu uyan geberdim her kalktığında emmedi bu 3. Emmesi ama çok yoruldum ters dönüyor uyanıyor Allah’ım geçsin bugünlerbizimki en son saat 11 gibi pusette uyudu ve tüm gün 2 saat uyumamıştır biz de karı koca sızmış kalmışız salonda bi kalktım saat 1 yatagına koydum tekrar uyandı emzikle uyudu neyseki 2 ser daat arayla tekrar tekrar uyandı tabi
kesinlikle büyük oğlumda almıştık çıkarıcam yakında mis gibi yıkanır isterssen parçalanır arabafa taşınır antilop iyidir ben de çok memnunumKızlar bol bol mama sandalyesi konuşulmuş hem ikea antilop hem joie mimzy kullanıyoruz kesinlikle öyle yatsın böyle kalksına girmeyin alın antilop mimziy harika evette ne gerek var o kadar teferruata antilopu sök istediğin yere götür banyoda yıka çok kullanışlı boşa para vermeyinPapatyamaviss T tanem-tane20 @zeLina
Ben çıkıyorum canım, araları 4 yaş. İlk zamanlar büyüğüm biraz sıkıntı çıkarıyordu, onu bırak benimle oyna vs gibi istekleri oluyordu çıkmadan kuralları anlatıp taahhüt alıp2 çocuklu anneler yanınızda kimse olmadan ikisiyle dışarı çıktınız mı?
Araları 3 yaş ve henüz cesaret edemiyorum.
Ufaklık bebek arabasında biraz duruyor sonra çok ağlıyor.
İkisini nasıl idare edecem ben
Napacan ayak yedirip degisikYaa bende istiyorum bizimki de yesin ayaklarını bırak yemeği daha eliyle tutamadısürekli çoraplarını çıkarıp gözüne sokarcasına bak burada ne varmış diye gösteriyorum umrumda değilsin der gibi bakıyor memnuniyetsiz kızım
Bozde uyandık teyzoş buralardada havalar aynı gece boyu uyudular artık eziyetler başlasınHerkese günaydınburda hava kapalı ve güneş doğmamış gibi ama bizimkinin gözler yine fıldır fıldır Nerden geliyor bu çocuklara bu enerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?