2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay insallah canim Benim cok sagol

Bence de geçme. Bu arada sıcağa sıcak deme adanayı görmeden.
Gebeler için korseler varmış, zararlı frekanskardan koruyormuş.
Geçen gördüm onu Ceyda Düvencinin kanalında ama sıcakta da bunaltır ki :)
Ya Adana var dimi bak , daha nemlidir şimdi oralar Allah kolaylık versin valla, yazın full agaclik, denizlik serin bir yerde olsak keşke :)

Geçen gördüm onu Ceyda Düvencinin kanalında ama sıcakta da bunaltır ki :)
Ya Adana var dimi bak , daha nemlidir şimdi oralar Allah kolaylık versin valla, yazın full agaclik, denizlik serin bir yerde olsak keşke :)
Kaçıyoruz zaten. Allah klimayı icat edenden razı olsun. Ben de ceyda düvenci nin videolarını izliyorum

Merhaba arkadaşım maşallah miniğine aramıza hoşgeldin

Maşallah miniğine canım . kanama alanı bitmiş ona ayrıca sevindim.

Merhaba hanımlar hayırlı cumalar

Çarşamba günü endokrine gittim dr geçmişte kum dökmüş olmamdan dolayı bir gün boyunca idrar toplamamı troid içindoe ilacı içmeden kan vermemi istedi. Çarşamba idrarı topladım Perşembe kanı verdim bu günde dr gösterdim 50 mglik ilacı haftanın 4 günü 100 3 günü 50 içereğim. D vitamini düşük ama ilaç vermeyeceğim kum dökmeye meyillisin d vitamini ilaçları böbrekte taş ve kuma neden olur sende dedi. doğal olarak güneşten yararlan dedi 27 hazirana tekrar kontrol verdi

Hayirli cumalar hanimlar
Arada burayi da takio ediyirum ve kinusmalarinizi shbetlerinizi begeniyorum
Bende ocak annesi gozukuyorum ama sezaryen olacagim Allah nasip ederse onun icin aralik gibi digurucam InsaAllah:)

Aramıza hoşgeldin arkadaşım bende sezeryan olacağımdan ocak başı doğum olur benimde allah izin verirse
büyük abi/ablamız kaç yaşında

Cok cok gecmış olsun hamıleyken hastalıklsrla ugrasmak cok zor oluyor :/

Canım geçmiş olsun çok öncelikle tekrarı olmasın inşallah. şansına artık güneş bol dışarda dirseklerinden bol bol güneş al

Hosbulduuuum hatırladım senı aralık topigindeydın bır kızım var 3bucuk yasında :)ılkı normal dogım oldu
evet tüp bebekti aralık 9 olacaktı doğumda kimyasal gebelikmiş düşük oldu
11 nisanda oldu bir daha adet görmedim doğul yoldan gebe kalmışım

maşallah kızçene yaş aralığı süper olmuş benim oğlum 10 yaşında canım

Canım geçmiş olsun çok öncelikle tekrarı olmasın inşallah. şansına artık güneş bol dışarda dirseklerinden bol bol güneş al
çok teşekkür ederim arkadaşım sen neden hamielik takvimi yapmıyorsun

Ğay masaAllah senın oglun baya buyukmuş Allahım acılarını yasatmasın amiiin

Minnakımı gordummmmmm kalbi de minnoş minnoş atıyor bebikimin çok şükür bin şükür
Maşallah canım gözün aydın. Darısı bizlere :)
Maşallah ya bayağı sekillenmis annesi. Kanamanın kesilmesine de sevindim. Umarım bır daha hiçbir problemle karşılaşmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…