2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hareket konusunda herkes beni anlamış benimki uyurken de emekliyor kafası korumaliga dayanip aciyinca uyaniyor.. son günlerde saat başı kalıyoruz nerdeyse gözler kapalı çığlık ile uyanıyor kucağa alinca susuyor meme vermeden de. Emerek uyuyor sadece. Bence dış dönemi de etkili ve yine atak haftasında yiz hepsinin karısını. Odasında geçiricem ben de kendi beşiği nasıl olacak bakalım.. Uyku eğitimi ise başlarken ben de düşünüyorum S Sevimlipanduf seninle bebeklerimiz de aynı

Ben tek çocugum o yüzden 1 sene sonra 2 yi istiyorum nasipse beraber büyüsünler
Ben henüz emin değilim 2. Yapıp yapmayacağımdan içinden çıkamıyorum düşüncelerimin kafam çok karışık başlangıçta girmediğim lohusa depresyonuna sanırım şimdilerde giriyorum pek kendime bile itiraf edemesem de

çok normal canım böyle hissetmen. başlangıçta hormonlar var, dr verdiği vitaminler var, heves var, merak var.... sonra bu yoğun etki azalıyor ve yerini yorgunluğa bırakıyor. bu günler hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek o bebe hiç büyümeyecek sanıyorsun. merak etme geçecek sadece biraz sabır.

yalnız değilsin canım hepimiz aynıyız.
annenlere gidince biraz olsun nefes alıp toparlanmaya bak. sevdiğin birşeyler yap . hepimizin kısa molaları ihtiyacı var bu fırsatı değerlendir.

Peki beni kimsenin ablamın bile anlamıyor oluşu.. biraz önce konuştum çok zorlanıyorum artık 14 kez uyandık gece diye konuştuk cevaplar ‘sen abartıyorsun 24 kere de kalkacaksın annelik bu kolay değil tabi uyku eğitimi de neymiş saçma sapan şeyler söylüyorsun o bebek tabiki bizim gibi düzenli olamaz 2 yaşına kadar çok normal bunlar vs vs’ bu ablam hala 2 çocuğuyla beraber yatıyor 5-6 yaşlarında 2 çocuğu, sinirlerim hepten bozuluyor herkes dayanıyor ben neden dayanamıyorum o zaman ben iyi anne değilime bağlıyorum kafayı yiycem

Aynı bizimki de gece saat başı kalkıp ağlamaya başladı Gündüz de uyutamıyorum bir türlü. Bugün ağladım ben de çaresizlikten Başım öyle ağrıyor ki bir uyusa ben de 1 saat kestirsem dedim ama mümkün olmadı

Zengin kocayi kacirmayalim demislerdir uyaniklar
Kiz en son ana haberlere cikiyodunuz sokakta sallamaktan hangi ara bu levele geldiniz bence bu daha cok haberlik sok sok sok sallanirken bi anda yanina yatarak uyumaya basladi flash haberrr
bilmiyorum hamakta ters donuyor gun icerisinde bazen hamakta bazen ayakta uyutuyorum ama gece uykuları iki haftadır yada ongundur yanima yatiyor basa masajla uyutuyorum Bilmiyorum hangisi daha iyi uyutmak icin ama gunduz hic ugrasmiyorum ayakta uyutmaya calisiyorum cok zorlarsa yataga geciyoz

Böyle karmaşık uyku hallerinde eşimden yardım istiyorum ben anneye nazlandıkları kadar babaya nazlanmıyorlar hemen geri uyuyor beni görünce kocaman açıyor gözlerini bu arada ben de bu gece 4 saat uyudum evet doğal annelik halleri ama yardımsız çok zor dinlenmeye çok ihtiyacımız var beni hayatımdaki iki kadın annıemle kaynanam anlamıyor ne var bizde büyüttük diyorlar ilgilenmiyordunuz deyince işimiz çoktu diyorlar herkes işine geldiği gibi konuşuyor ama biz anlıyoruz birbirimizi

bsebse cnm sizin atak başladı demi acaba benim ki doğduğu tarihe göre mi giriyor.. uykuya geçişte ağlamaya başlıyor.. kucak ayak hiç birşey istemiyor daha dün ayakta mışıl mışıl uyuyordu..

o gözler kapalı çığlık çığlığa uyanarak ağlama benim oglanda dae var oğlum geldim buradayım diye kucağıma gözlerini açana kadar o ağlama devam ediyor
uyurken yatağa koydum şekilde asla bulamıyorum zaten çarşaf birbirine girmiş bu şekilde yataktan alıyorum uyurken bile hareket ediyor olması beni çok şaşırtıyor

Ay deli gibi indirim var kızlar Bugün annemle çıkalım dedik aman Allahım Zara’da kapının dışına kadar kuyruk sanırsınız bedava dağıtıyorlar Biz de bir iki parça kaptık bebek bölümünde de kasa varmış arka kısımda kaldığı için pek kuyruk yoktu hesabınıbilenanne’ye döndüm yeminle

Bende nerde bu kız diyordum alışverişteymiş yine güle güle giysin kuzucuk

Sen kötü bir anne.degilsin canim, bebegin zor bir bebek.
Sinirini ziplatanlara derdini anlatma yoksa bu dedigin sey olacak gerçekten(depresyon)
Cunku uykusuzsun, yorgunsun, çaresizsin bir de piyango gibi bebek bu olur öyle deyip iyice moralin bozuluyor
Oyle diyenlerin ya bebeği uyumlu uysal ya da hicbirseylerini umursamıyorlar. Ne zaman uyumus, aglamis mi vs.
Hala annem teyzem bile diyor, aglar aglar susar.
Susmuyor iste katiliyor vr bu sefer hic durduramayip uyutamiyorum da

Eşim evdeyse eğer yardımcı oluyor çoğunlukla, geceleri duymuyor ağlamasını ama biz yatana kadar en iyi ihtimalle 4 kez falan uyanıyor onlarda eşim daha sabırlı davranıyor, benden yemek temizlik beklemez önüne peynir zeytin koysam yer, ev pisse süpürür siler, çoğunlukla şehir dışında oluyor çok yorgun oluyor, Cts günü Tekirdağ’a pzt günü bizi annemlere bırakıp Van a gidecek o da yetişemiyor ki bizim kızın huysuzluğundan bıktı çok seviyor ediyor ama bu yeter bize başka çocuğa gerek yok diyor üzülüyorum güneş bizi resmen bebekten soğuttu ki o kadar hevesle o kadar isteyerek o kadar heyecanla istedik biz onu işte ablama diyroum ki abla 14 kez uyanmak ne demek yani hiç uyumamış gibiyim diyorum o zaman uyuma yatma nolcak diyor gündüz de kimim kimsem yok 1 saat bakıverin de ben az dinleneyim diye kime diyeyim, uyumadığı anlarda da huzurlu değil sürekli mutsuz sürekli mızır mızır yaşam enerjimi hep aşağılara çekiyor beni yargılayanlar olabilir aranızda ama keşke ben çalışayım da bebeğime başkası baksın dedim eşime aldığımın tümünü veriyim bakıcıya sorun değil kendimi iyi hissetmiyorum artık ben ona iyi gelmiyorum o da bana..

Farkli ortam istiyor o da bıktı heralde
Annene gidince yine duzelir belki ama seni yalanci cikarir benden demesi
Canim stres yaptikca o da geriliyordur belki insallah cabucak toparlanır cadi kizin

Sen gayet iyi ve tatlı bir annesin canım. Herşey olup bittiğinde anlatmak kolay geliyor. Bana da gece 4-5 kez kalkmak zor geliyor ama bir yıl önce bu da birşey mi ben eşim kemoterapi görürken iki aylık bebeyle 3 çeşit yemek devamlı misafir hijyen için temizlik vs. yapıyordum derdim. Ama her çocuk büyürken anneyi sonuna kadar zorluyor. Şimdi yine zor. Kimsenin dediği önemli değil. Elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. En iyi anne sensin

Bu yaşadıkların çok normal ve dönem dönem herkesin hissedebileceği türden duygular. Temel nedeni uykusuzluk, 2 saat bile eksik uyusak sinirler laçka oluyor. Karnını doyurup bi 4 saat verip kesintisiz uyuman gerek inşallah annenlerde yapabilirsin. Bir de magnezyum varsa al derim yatmadan çok güzel gevşetiyor. Bi de annene bırakıp bi yalnız çıksan bi saat özler dönersin, bence özlemek de bi ihtiyaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…