2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sen nasılsın Yusuf nasıl oldu Dr kontrole çağırdı mi
Diş geliyor mu sizde de
Şimdi üst dişler geliyor sanırım

Küçüğe bakar canım da büyük bırakmaz ki uyuyayim.
Uyumaya kalksam başımda bitiyor anne uyudun mu uyuma anne gözünü mu kapattin sen kapatma gözünü anne bak yine kapattin kapatma

Benim büyük oğlan göz kapaklarıma çimdik atardı aklımı oynatması iyiki sıpa benim

Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
Benim doktorum yürüteç kesinlikle yasak dedi. Bebekler parmak ucuna basmayı alışkanlık haline getiriyor, ayak uç kısımları sertleşen çocuklar, 4-5 yaşında bile hala parmak ucunda yürüyenler oluyor dedi. Ayrıca çok ciddi kazalara sebebiyet veriyor. Uzuv kayıplarına giden sakatlanmalar var, o yüzden kesinlikle kullanmanızı istemiyoruz dedi canım.

Kuzum ev isi vs bosver git annenlere biraz rahatla yorgunluk ve uykusuzluk tum bunlarin sebebi. Bence su an en iyi sey bu senin icin. Kutlu olsun 6.ayinizzzz ❤❤❤
Pzt günü aşımızı olup oyle gideceğiz canım eşimde şehir dışına gidiyor 15 gun annemlerde olacağız, aynen uykusuzluktan eskiden de gündüzleri uyumazdı ama en azından geceleri 3-4 saatlik kesintisiz uykularımız vardı emmeye kalkıp sonra uyuyorduk dinleniyorduk gun boyu onunla baş edebiliyordum şimdi bi dönme çıktı başımıza dönüp çıldırıyor almadım dün akşam döndüysen öyle de uyumayı öğren dedim morardı çocuk ağlamaktan sesi kesildi, annemlerden döndüğümüzde uyku eğitimi alacağız baldan anneden kararımı verdim ama ben inanmadığım için yani bizim kıza feriştahı gelse gene fayda etmez o yüzden Yüksek ihtimal paramız boşa gidecek sırf eşimin çenesinden kurtulmak için tamam alalım dedim Nilufer_3457

Cikiyorum ama kısa süreli . Daha bir saati bulmadı.

Bi basla bakalim luzum bende ise baslarken dusunuyorum nasil olacak..

Bende kullanmamaya epey ikna oldum canım yahaklisnz gerçkten

Ben genelde kızımı gazdan dolayı yüzüstü yatırıyorum o yüzden dönsede sıkıntı olmuyor. Bazen gündüzleri öyle yatırsan alışsa yüz üstü yatmaya işe yarar mı acaba.

Ben genelde kızımı gazdan dolayı yüzüstü yatırıyorum o yüzden dönsede sıkıntı olmuyor. Bazen gündüzleri öyle yatırsan alışsa yüz üstü yatmaya işe yarar mı acaba.
Bende hep yatırdım aslında oyle hergun 5-10 dk oyle yatırırdım niye böyle oldu anlamadım ben razıydım gündüz uyumamasına geceleri uyusak dinlensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…