- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
cnim yurutec için çok küçükler daha,kizimda kalça cikikligi vardı onda hiç kullanmadık.ortopedi uzmanı cik kiziyirdu yurutec kullanılmasına hatta sağlık b.niye yasaklamiyir demişti kalça kemiklerinde kaymayasebeb oluyormuş
A anneveoglusu aynen cnim hiç sorma halada bitmiş değil
Yusuf şuan huysuzlukta tavan yaptı hep mız mız ağlıyor
tabi idrar yolu enfeksiyonu var belki ondan, belkide dış çıkaracak.Sizinde dış çıktı hayirli olsun
Küçüğe bakar canım da büyük bırakmaz ki uyuyayim.
Uyumaya kalksam başımda bitiyor anne uyudun mu uyuma anne gözünü mu kapattin sen kapatma gözünü anne bak yine kapattin kapatma
Yaaa... niye böyle olduk biz o zaman acaba diş mi uyumaya çalışırken hunharca parmak emmeye başladı.. bu da geçer mi acaba..Yok kuzum daha 1 hfta var sana
Benim doktorum yürüteç kesinlikle yasak dedi. Bebekler parmak ucuna basmayı alışkanlık haline getiriyor, ayak uç kısımları sertleşen çocuklar, 4-5 yaşında bile hala parmak ucunda yürüyenler oluyor dedi. Ayrıca çok ciddi kazalara sebebiyet veriyor. Uzuv kayıplarına giden sakatlanmalar var, o yüzden kesinlikle kullanmanızı istemiyoruz dedi canım.Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
Pzt günü aşımızı olup oyle gideceğiz canım eşimde şehir dışına gidiyor 15 gun annemlerde olacağız, aynen uykusuzluktan eskiden de gündüzleri uyumazdı ama en azından geceleri 3-4 saatlik kesintisiz uykularımız vardı emmeye kalkıp sonra uyuyorduk dinleniyorduk gun boyu onunla baş edebiliyordum şimdi bi dönme çıktı başımıza dönüp çıldırıyor almadım dün akşam döndüysen öyle de uyumayı öğren dedim morardı çocuk ağlamaktan sesi kesildi, annemlerden döndüğümüzde uyku eğitimi alacağız baldan anneden kararımı verdim ama ben inanmadığım için yani bizim kıza feriştahı gelse gene fayda etmez o yüzden Yüksek ihtimal paramız boşa gidecek sırf eşimin çenesinden kurtulmak için tamam alalım dedimKuzum ev isi vs bosver git annenlere biraz rahatla yorgunluk ve uykusuzluk tum bunlarin sebebi. Bence su an en iyi sey bu senin icin. Kutlu olsun 6.ayinizzzz ❤❤❤
Basladim canım bayram donusu. 3 saat geldim oglumu da getirdim. Simdi de seminer donemi birlikte geliyoruz. Eylulde bakici bakacak bakalimCanım başladın mı işe kim bakıyor bebeğine..
Cikiyorum ama kısa süreli . Daha bir saati bulmadı.2 çocuklu anneler yanınızda kimse olmadan ikisiyle dışarı çıktınız mı?
Araları 3 yaş ve henüz cesaret edemiyorum.
Ufaklık bebek arabasında biraz duruyor sonra çok ağlıyor.
İkisini nasıl idare edecem ben
Cnm senin branşın neydi.. öğrenci varken iyi gidebilmişsiniz:) eylül gelsin istemiyorum bende ortada bakıcı bile yok dahaBasladim canım bayram donusu. 3 saat geldim oglumu da getirdim. Simdi de seminer donemi birlikte geliyoruz. Eylulde bakici bakacak bakalim
Bi basla bakalim luzum bende ise baslarken dusunuyorum nasil olacak..Pzt günü aşımızı olup oyle gideceğiz canım eşimde şehir dışına gidiyor 15 gun annemlerde olacağız, aynen uykusuzluktan eskiden de gündüzleri uyumazdı ama en azından geceleri 3-4 saatlik kesintisiz uykularımız vardı emmeye kalkıp sonra uyuyorduk dinleniyorduk gun boyu onunla baş edebiliyordum şimdi bi dönme çıktı başımıza dönüp çıldırıyor almadım dün akşam döndüysen öyle de uyumayı öğren dedim morardı çocuk ağlamaktan sesi kesildi, annemlerden döndüğümüzde uyku eğitimi alacağız baldan anneden kararımı verdim ama ben inanmadığım için yani bizim kıza feriştahı gelse gene fayda etmez o yüzden Yüksek ihtimal paramız boşa gidecek sırf eşimin çenesinden kurtulmak için tamam alalım dedimNilufer_3457
Benimkide oyle epeydir ben elini cekip tutuyorum yoksa uyumuyorYaaa... niye böyle olduk biz o zaman acaba diş mi uyumaya çalışırken hunharca parmak emmeye başladı.. bu da geçer mi acaba..
Bende kullanmamaya epey ikna oldum canım yahaklisnz gerçktenBenim doktorum yürüteç kesinlikle yasak dedi. Bebekler parmak ucuna basmayı alışkanlık haline getiriyor, ayak uç kısımları sertleşen çocuklar, 4-5 yaşında bile hala parmak ucunda yürüyenler oluyor dedi. Ayrıca çok ciddi kazalara sebebiyet veriyor. Uzuv kayıplarına giden sakatlanmalar var, o yüzden kesinlikle kullanmanızı istemiyoruz dedi canım.
Ben genelde kızımı gazdan dolayı yüzüstü yatırıyorum o yüzden dönsede sıkıntı olmuyor. Bazen gündüzleri öyle yatırsan alışsa yüz üstü yatmaya işe yarar mı acaba.Pzt günü aşımızı olup oyle gideceğiz canım eşimde şehir dışına gidiyor 15 gun annemlerde olacağız, aynen uykusuzluktan eskiden de gündüzleri uyumazdı ama en azından geceleri 3-4 saatlik kesintisiz uykularımız vardı emmeye kalkıp sonra uyuyorduk dinleniyorduk gun boyu onunla baş edebiliyordum şimdi bi dönme çıktı başımıza dönüp çıldırıyor almadım dün akşam döndüysen öyle de uyumayı öğren dedim morardı çocuk ağlamaktan sesi kesildi, annemlerden döndüğümüzde uyku eğitimi alacağız baldan anneden kararımı verdim ama ben inanmadığım için yani bizim kıza feriştahı gelse gene fayda etmez o yüzden Yüksek ihtimal paramız boşa gidecek sırf eşimin çenesinden kurtulmak için tamam alalım dedimNilufer_3457
Hadi ya
Zorlu bir 4 hafta daha bekliyor sizi desene
Bir de piyangodan diş cikti
Allah yardimciniz olsun
Bizimkide yakındır bakalim
Basladim canım bayram donusu. 3 saat geldim oglumu da getirdim. Simdi de seminer donemi birlikte geliyoruz. Eylulde bakici bakacak bakalim
Benimki uyumak için emiyor gibi.. dalınca bırakıyor alışkanlık falan olur mu birde çok acıktığında saldırıyor koparacak gibiBenimkide oyle epeydir ben elini cekip tutuyorum yoksa uyumuyor
Bende hep yatırdım aslında oyle hergun 5-10 dk oyle yatırırdım niye böyle oldu anlamadım ben razıydım gündüz uyumamasına geceleri uyusak dinlensekBen genelde kızımı gazdan dolayı yüzüstü yatırıyorum o yüzden dönsede sıkıntı olmuyor. Bazen gündüzleri öyle yatırsan alışsa yüz üstü yatmaya işe yarar mı acaba.
Aramızda 1 ay varmış tam bizde 6 aylık olduk ama bugünler geçsin çok zorlanıyorum özellikle son 2 haftadır anamdan emdiği süt burnumdan geliyorBizim de 5 ayımız doldu bugün ama 5 yıl gibi geldi bana
Benimki de 2 aydir yüz ustu yatiyor sürekli kendi artık sola dönüyor uykusunda öyle de uyuyorBen genelde kızımı gazdan dolayı yüzüstü yatırıyorum o yüzden dönsede sıkıntı olmuyor. Bazen gündüzleri öyle yatırsan alışsa yüz üstü yatmaya işe yarar mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?