2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aramızda 1 ay varmış tam bizde 6 aylık olduk ama bugünler geçsin çok zorlanıyorum özellikle son 2 haftadır anamdan emdiği süt burnumdan geliyor
Daha yorucusu da mı varmış ya giderek zirve mi yapıyor anlamıyorum tamam artik bundan sonrasi kolaydir diyorum baska bir dert cikiyor

Benimki de 2 aydir yüz ustu yatiyor sürekli kendi artık sola dönüyor uykusunda öyle de uyuyor
Benim kız korkuyor yüz üstü dönünce ve bunu farkettiğim anda hemen ağlamaya başlıyor kafasını tutabildiği kadar tutuyor sonra gömüyor kafasını yatağa kaldırmıyor nefes almayana kadar bekliyor öylece boğulacak diye korkumdan gene kaldırıyorum başında bekliyorum kendi çabalasın diye sonuna kadar kaldırmıyorum

Benimki uyumak için emiyor gibi.. dalınca bırakıyor alışkanlık falan olur mu birde çok acıktığında saldırıyor koparacak gibi
Evet aliskanlik oluyor malesef bizde de durum bu su an emmeden uyudugu cok cok nadir. Isin kotusu tokken emip uyumadiysa daha kotu oluyor sonrasinda biraz daha emzirmek istemiyorum fazla gelecek cocuga diye ama uyutmanin baska yolu da olmuyor bi saat salliyor babasi ancak oyle belki uyuyor

Daha yorucusu da mı varmış ya giderek zirve mi yapıyor anlamıyorum tamam artik bundan sonrasi kolaydir diyorum baska bir dert cikiyor
Ya bizimki aslında şu dönme olayından sonra oldu 5. Ayımızda donmeyi öğrendi ama yerde dönüyordu yatakta donemiyordu henüz, yatakta donmeye başlayınca koptu bizde uykular sürekli ağlayarak uyanmayalar vs

Kuzum benimki parmak emiyor.. keşke beni emse sürekli de zordur da emmeyince memede uyumasına bile razı oluyorsun

Haftaya anneme gideceğim eşim 2 hafta yok, geri buraya döndüğümüzde güneşin odasına kapanacağız bundan daha zor olmaz herhalde dün 8.30 da uyuttum uyurken zorlanmadı emdi uyudu ama 11.30 a kadar 4 kez uyandı ben uyumamıştım her seferinde gidip sakinleştirip yeniden uyuttum ama emzirmedim emmek için uyanmıyor benimki, 11.30 da bende yattım sabah 6 ya kadar da 7 kez uyandık toplam 11 kez oldu, sonra 8 e kadar uyumadı 8 den 9.30 a kadar 1,5 saatte de 3 kez daha uyandı 14 kez uyanarak günümüzü kapattık, annemlerden geldiğimizde deneyeceğim güneşi kendi odasına geçireceğim onun odası daha serin belki daha rahat olur orada bende yere bi yorgan atıp yatarım en azından biraz

Bizimki de önermiyor. Biz istiyoruz ama. Yarın doktora bir kez daha soracağım. Eskiden annelerimiz hep kullanırdı.

Ya bizimki aslında şu dönme olayından sonra oldu 5. Ayımızda donmeyi öğrendi ama yerde dönüyordu yatakta donemiyordu henüz, yatakta donmeye başlayınca koptu bizde uykular sürekli ağlayarak uyanmayalar vs
Bizimki donmeyi bilmiyor daha ama ogrense muhtemelen ayni sizdeki gibi olur cunku yuzustu durmayi hic sevmiyor

Kuzum benimki parmak emiyor.. keşke beni emse sürekli de zordur da emmeyince memede uyumasına bile razı oluyorsun
Evet zor oluyor bir de surekli isteyince ortalik yerde de verilmiyor disari cikamaz olduk emzik vermeyi denediniz mi parmak yerine alisir belki

Evet zor oluyor bir de surekli isteyince ortalik yerde de verilmiyor disari cikamaz olduk emzik vermeyi denediniz mi parmak yerine alisir belki
Veriyorum da almıyor alıştırma emziğinin boşlığuna parmağını sokuyorum hatta ama farkedince çıkarıyor..

Evet belki sicakladigi icin donuyordur allah sabir versin zormus bebek bakmak

Bizimkide hep yüz üstü uyuyor. Dönmeyi öğrendiğinden beri yüz üstü uyuyor gunduz uykulari böyle daha uzun oluyor. Dün aksam saat dokuzda uyuyamadı sıcaktan bende sitenin parkina çıkardım meme aramaya başladı babası bezi tuttu ben emzirdim serini görünce o gürültüde parkta uyudu. Eve geldik koydum yatağına devam etti. Annemin evinde uyuyamiyordu sıcaktan birde gürültü oluyordu dışarda, evimize geldik daha rahatiz. Birde ben gece uyurken yatak odamın camını üstten açık bırakıyorum serin oluyor. Şükür bir hastalık durumu yok. Gündüz bazen üzerini hiç örtmüyorum sıfır kol ve şort ile öylece uyuyor.

Veriyorum da almıyor alıştırma emziğinin boşlığuna parmağını sokuyorum hatta ama farkedince çıkarıyor..
Bizimki de almadi onu biraz buyuk geldi heralde . Sonra aventin freeflow emzigini aldik normalde tutmuyordu ama disleri kasindigi icin tutmaya basladi az az isterseniz onu da deneyin hafif bi emzik

Evet belki sicakladigi icin donuyordur allah sabir versin zormus bebek bakmak
Yatak odasının camını hep açık bırakıyorum oda kapısı da oyle diğer odalarda da balkon camı açık sürekli bir serin hava gelişi sağlıyorum odaya, zıbın üzerine bol bi şort giydiriyorum başka bişey giydirmiyorum beşiği de park yatak yanları file havadar olduğunu düşünüyorum ama neden bunalıyor bu kadar anlamadım cidden bu kadar huysuzluğun ardından diş falan bekliyorum ben, okuldan arkadaşımla konuştum psikolog o uyku eğitimini tasvip etmediğini söyledi hele ki asla ağlatma yöntemini kullanma özgüveni düşük, aileye karşı güven problemi yaşayabileceğini söyledi, uyku müziklerinden yararlanmamı geçici dönemleri olacağından falan falan bayağı bir saat konuştuk konuştukça kafam karıştı

Bizimki de almadi onu biraz buyuk geldi heralde . Sonra aventin freeflow emzigini aldik normalde tutmuyordu ama disleri kasindigi icin tutmaya basladi az az isterseniz onu da deneyin hafif bi emzik
Cnm farklı emziklerde denedim ama en iyi bunu emiyor o da ben tutarsam ve canı isterse değilse kendisi emmiyor diğerlerini de çiğnemeye çalışıyor:)

Belki de distendir zaten tam o aylardayiz artik. Aglatarak uyku egitimi bence de kotu. Zaten onerilmiyor diye biliyorum ben de. Sen sakin olmaya calis zaten annenlere gittiginizde de rahatlarsin biraz insallah

Cnm farklı emziklerde denedim ama en iyi bunu emiyor o da ben tutarsam ve canı isterse değilse kendisi emmiyor diğerlerini de çiğnemeye çalışıyor:)
Of evet bizimki de cigniyor umarim onune yemek koyunca da her seyi agzina goturup cignersin diyorum ama kesin tam tersini yapar o zaman da

Allah yardımcın olsun. 14 kez kalkmak offf. Yatmasan daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…