2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım gözün aydın. Darısı bizlere :)

Maşallah ya bayağı sekillenmis annesi. Kanamanın kesilmesine de sevindim. Umarım bır daha hiçbir problemle karşılaşmazsınız.
O kadar güzel bi duygu ki en kısa zamanda duyun sizde inşaallah hadi sıralar sizde artık

canım değerlerine gore şuan baya küçük gözükyor 8.haftanın ıcınde olsa 10.000lerde olrdu gecerdı belkı

merhabalar
ben de dün ilk kez doktora gittim, 6+5 olarak hesapladığım gebelik ultrasonda 4+1 olarak göründü, kese görünse de geç döllenme olabilir, çok küçük başka bişey görünmüyor 10 gün sonra bakalım dedi. ama aldı beni bir telaş, boş gebelik belirtilerini okuyorum bir kısmı uyuyor. yarın daha gelişmiş ultrason cihazı olan bir yere gitmeyi planlıyorum. geçmişi okuyamadım ama herkese sağlık dilerim.

Merhabaa. Boş gebelik belirtisi mi varmış? Benim dr boş gebeliğin sadece ultrasonla karar verilebileceğini diğer belirtilerin hamilelikle aynı olduğunu söyledi canım. Geç döllenme olabilir, stres yapma bunlara. İnşallah 10 gün sonra görürsün bebeğini de :)

Arkadaşlar kahverengi lekelenme yaşıyan varmı aranızda
benim geçtiğimiz cuma az kanama sonrasında kahverengi lekelenme oldu oda kesilmişti bu gün yine gördüm çamaşırda
dr mesaj yazdım aslında oğlumda da yaşadım bunu ama oğlumda 5-7 haftkalar arasında idi bunda 8. haftada başladı

boş gebelik belirtisi aslında belirti olmaması yani bende hiç bulantı hassasiyet vs yok. bazı kaynaklarda normal bir hamile gibi belirtiler de görülebilir yazıyor. yani evet kesin tanı ultrasonla koyulabilir, emin olmak için biraz daha beklemem gerekecek sanırım.

Sıkma canını, güzel düşün arkadaşım. Stres yaptıkça aslında minicik bebeğine de zarar veriyorsun Daha bende görmedim bile bebeğimi, benimde korkum boş gebelik ama kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Nisan ayında sağlıksız gebelik yaşadım 16 sında düşük yaptım 20nisanda tekrar hamile kalmışım.
Tebrik ederim canim ne guzel bir mucize butopikte senin gibi bir cok arkadas var ocak ayi cok bereketli bir ay olacak Allah in izni ile benimde mucizem bir negatif bir kimyasal tup bebegin hemen ardindan dogal geldi sidmi 9 haftayi doldurduk bile insallah dogduklari gunleride gorelim saglicakla

Arkadaşlar okuyamadım sabah kanamayla gittim dra bakamadım hiç
S Sevimlipanduf seni gördüm bebeğini görmüşsün hayırlı olsun cnm
Kızlar tsh çok düşük çıktı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda drlarınız ne dedi

A anneveoglusu canim gecmis olsun.son olur insallah..cok ayakta kalma..tabiki korkutuyo ama.her leke kotu sonuc dogurmuyor..

Kanama alanin yoktu diye hatirliyorum..dr ne dicek bakalim.jel kullaniyomusun..o bazen renk degistirerek disari cikiyor ya oyle bisey degil dimi

canım dr ile görüştüm dr normal kanama alanın yoktu cumartesi günkü kontrolde dedi
yinede stres oluyorsan gel bakalım dedi
kullandığın doz progestan yeterli fazlası gereksiz dedi

canım çamaşırda krem gibi kahverengi leke gördüm son wcye gittiğimde

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Nisan ayında sağlıksız gebelik yaşadım 16 sında düşük yaptım 20nisanda tekrar hamile kalmışım.
aramıza hoşgeldin canım bende 11 nisanda tüp bebekti düşük yaşadım ondan sonra bende gebe kalmışım

Benimde oldu cnm ilaç vs kullanmadan geçti . Yerleşiyor dedi doktor . İlk oğlumda 8 . Haftada olmuştu oda adet olmam gereken günlerdi adete denk geliyorsa korkma çok koyumu yoğunmu akıntıylamı geliyp

Gidicekmisin peki.. devami yok dimi..

Ya ben gördüm ama beni boşver sen anlat ne kanaması bebişin iyi dimi onu etkilememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…