2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben yaşamadım ama dün doktor gebelikte lekelenmeler olableceğini olursa endişe etmemi söyledi..

Canim bence edosko nun dedigi olabilir o jel oyle renkli cikiyormus banada tup bebekte vermislerdi birde form vermislerdi orada oyle yazıyordu ve bir cok kullananada boyle gözükmüştü insallah bebegin sağlıklı bu arada endokrine gitmende iyi olmus detaylica bakilmis idrara vs de insallah sorunsuz gecer gebeliklerimiz hepimizin

Geçmiş olsun ...

Gözünaydın canım maşallah Ygz2008 Çok mutlu oldum artık bebeğin embriyo değil fetüs:) benim de pazar gunü 10+0 olucakk gidip fetüs halini göresim geldi

Kızlar ben normal domates yiyemiyorum ilk haftalardan beri ama pembe domates bayıla bayıla yiyorum çok garip böyle kesip kesip yiyorum doyamıyorum

Kızlar ben normal domates yiyemiyorum ilk haftalardan beri ama pembe domates bayıla bayıla yiyorum çok garip böyle kesip kesip yiyorum doyamıyorum
ben domatesi ısırıyorum sonra içini somuruyorum tuz atıp yiyiyorum nasıl keyif veriyor anlatamam domates güzeli olacağız senle sen galiba

ben domatesi ısırıyorum sonra içini somuruyorum tuz atıp yiyiyorum nasıl keyif veriyor anlatamam domates güzeli olacağız senle sen galiba
Ayyy evet yaaa domates hamişleri hahaaha:) peki benım normal yıyemeyıp pembesını yıyor olmam ılgınc degıl mı kızz:)

Kızlar benim göğüs hassasiyetim azalmış bugün nedendir ? Aşırı bi bulantım yoktu zaten ara ara oluyodu oda yok gibi çok az var

Ne guzel istediginiz seyler var..ben yemekten nefret ettim hic canim.bisey istemiyo..zorla yediklerimde cikiyo
Canım ya uzulme bak ben de zorla yıyordum bu hafta degısık sekılde duzeldı 3gundur yyebılyrm artık tıksınme azaldı bırden azalır belkı ha dualarm senınle

Çok şükür sağlığımız yerinde, aşerdiğimiz şeyler de kolayca bulunacak alınabilecek şeyler
2 haftadır canım çok yeşil erik istiyordu ama ydışındayım, birçok market gezdim hiç yeşil erik bulamadım. Dün eşimle yürüyüşe çıkmıştık bir baktım yanımda erik ağacı, üstünde de küçük küçük yeşil erikler. Hamile kısmeti diye birşey var heralde, çok şükür onu da yemek nasip oldu.

Arada oluyor cnm hapşurınca batıyo sanki . Arada yanma hissi oluyor. Göğüs ağrıların. Basıl ? Benimki bugün daha az gbi geldi
Değişiyor canım ağrı pek olmuyorda bende dolgunluk daha cok goz onunde ttup ta sıkmadıkca ağrımıyo bazen dokununca acıyo bazen acımıyo vucudumuz yavas yavas artalan beta hcgye alısıyo

Ne guzel istediginiz seyler var..ben yemekten nefret ettim hic canim.bisey istemiyo..zorla yediklerimde cikiyo
Sen de bendensin keske canom bisey istese zofran kullanmama ragmen bulanti ve kusmam var sadece basim agrimasin diye yiyorum o da kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…