2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kaç gündür canim nasil yoğurtlu semiz otu yada yoğurtlu ıspanak ıstio anlatamam ohh serin serin sadece yoğurtlu yemkler yiyesim var ....rüyamda marketten ıspanak secerkn gordum kendimi ama semiz otu istiyorumm mayhoş yoğurtlu serin esim de epey geç geliyor market kpnmis oluyo yakındaki marketlerde yok semizotu ,anacığım olsaydı keşke yakınım da

Canım semızotu ye mutlaka ben basladım gecen hafta omega3 bakımından zengınn hamılelıkte haftada 2gun yenmesı gerekıyor ben de 2.3 kez yıyorum bol yogurtlu:) tabı ev yogrdu kullanıyorum hazır yogurt daha çok sevıyorum ama eşim yedırmıyor hazırını

Canım senin de mi kanaman geldi benimde geldi bgn ama benim baya çamaşırımı kaplamıştı içerde kanama alanı yoksa canını sıkma bende kanama alanı da var ama dr yine de korkma dedi
Ya ben gördüm ama beni boşver sen anlat ne kanaması bebişin iyi dimi onu etkilememiş
Ay canım boşver olur mu enn güzel günün görünce keyfim yerine geldi vallahi Rabbim tamamına erdirsin
Aman ya bende Yok yok hangi birini anlatıyım zaten daha önce de kanamam olmuştu içerde kanama alanı var demişti dr sabah yine geldi kanamam Dr kanama alanın var ama küçük korkma dedi ikizlerde kanamalar normal diyor testler istedi tsh çok düşük bir de kum döküyormuşum hayatımda kum dökmedim şu gebelikte başıma gelenlere bak
Aman neyse bebiklerim iyiymiş gerisini çekicez artık

A
ayy bi de iki tane sende yerim onları Kum dökmek çok sancılı bişiy değil mi ya farketmeden mi döküyorsun

Çarşamba günü randevum var. Günler geçmiyor
Çarşamba ben de gideceğin eşim göremedi bugün gelemedi Çarş günü de özel hastaneye gideceğiz eşim görsün diye :) valla bişiy diyemiyorum canım bana da geçmedi son günler dun gece uyuyamadım hatta heyecandan :))

Diğer iki çocuğumun daha yuvarlaktiher defasında bu v şeklinde tuhafima gitti

Kızlar ben 2li testten vazgectm ya basta yaparsak dye araştırma hastanesınden randevu almıştım 18ıne sonra vazgectık ama randevum duruyr.. 2temmuzda da ozelde olan randevum var. Sımdı 2temmuza kadar merak ederım dıye 18ınde gıtsem bana devlette ıkılı yapcaksın demezler dımı zorakı dedı bır arkadasım dun. Sen oraya gdersen sormadan yapıolar dedı normal muayeneye geldım desem ultrason farkından bıde gerı cıkar mı gelısımı acaba. Ama bebegımı gormeyı deozledım:)

Canım devletın ultrasonu nasıldı memnun kaldın mı benm gıtıtıgım hast.nin 2,li 4lü ultrasonu birleşik. Ikısyle gosterıyor baya ıyı yani. Devltte gerı falan cıkar mı acaba gelısımı devlte de bı gorunsem. Normalde gelişimi 1gun ılerdeydı ınsallah daha da ılerlemıstır:)

Sen de bendensin keske canom bisey istese zofran kullanmama ragmen bulanti ve kusmam var sadece basim agrimasin diye yiyorum o da kalirsa
Ben bisey kullanmiyorum.. dra solemistim.bulantim var diye.olsun dedi.yarin gidicem yine belki verir

Ben ilk kaybimdan oturu coraspin kullaniyorum gunde bi tane. Yuksek ihtimalle o sebep oluyor. Ancak doktor kanda pihtilasma olusup bebegi kaybetme riskini almaktansa coraspine devam etmemi söylüyor. Ilaci almaya devam ettigim surece hep boyle mi olacak cidden bilemiyorum...

Kızlar benim göğüs hassasiyetim azalmış bugün nedendir ? Aşırı bi bulantım yoktu zaten ara ara oluyodu oda yok gibi çok az var

Canım benimde aynı oldu ayrıca akşam üzeri bulantım olurdu üç dört gündür birden kesildi çok endişe ettim bende bugün dayanamadım gittim ultrasonda gördüm çok şükür sorun yokmuş içim rahat etti dr bu haftalarda geçmeye başlar belirtiler sorun yok dedi ama işte gelde bize anlat 9 ay boyunca sanırım 9 doğuracağız

A

ayy bi de iki tane sende yerim onları Kum dökmek çok sancılı bişiy değil mi ya farketmeden mi döküyorsun
Evet cnm Allah isteyen herkese versin ama zormuş ikiz gebelik kızımda yaşamadığım herşeyi yaşıyorum sağ salim kucağımıza aldığımızı da görelim hepimiz inşallah
İdrarımda yanma vardı sdc hiç böbrek ağrısı falan olmadı bende şaşırdım duyunca iltihaptır suyla geçer diye geçiştiriyordum aman kimse ihmal etmesin hamilelikte her an herşey olabiliyormuş

Offff şu mübarek ramazan günü bu apartmanda ki teyzeler bitirdi beni resmen hergün biri kızartma yapıyor evde yaşayamıyorum resmen yeteeeerrrr

Bnm de minik bir fetusum var :) saglikli bebisler oldugu gunleri de gorelim ins...
Canım benim de kanama alanım var bende coraspirin içiyorum eğer bir zararı olsaydı bana kestirirlerdi tüp bebek çünkü benimki tüp bebek merkezinde ki drlar daha titiz davranıyorlar hiç canını sıkma drunun dediğini yap dinlenerek kapatıcaz o alanları inşallah

Canım ben tam gününde çıktım bugün 7+2 ydim tam oyle çıktı, ama sesini dinletmek istemedi bebeğe sinyaller göndermeyelim gerek yok rahatını bozmayalım falan dedi ekranı bana doğru çevirdi bak bu kese bak bu bebek bu da kalbi yanıp sönüyor falan hepsini gösterdi ama doktorum çok ilgili Allah var sırada hasta var diye acele etmiyor uzun uzun anlattı

Eklentiler

• 0a1fd555-1381-4766-87ee-4cc5422023e9.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
Benim de direk ikiz olsaydı bi daha yapmazdım çocuk 2 tane yeterdi :) aminn inşaallah, bol su iç dökülsün taşlar mikroplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…