Canım semızotu ye mutlaka ben basladım gecen hafta omega3 bakımından zengınn hamılelıkte haftada 2gun yenmesı gerekıyor ben de 2.3 kez yıyorum bol yogurtlu:) tabı ev yogrdu kullanıyorum hazır yogurt daha çok sevıyorum ama eşim yedırmıyor hazırınıKaç gündür canim nasil yoğurtlu semiz otu yada yoğurtlu ıspanak ıstio anlatamam ohh serin serin sadece yoğurtlu yemkler yiyesim var ....rüyamda marketten ıspanak secerkn gordum kendimi ama semiz otu istiyorumm mayhoş yoğurtlu serin esim de epey geç geliyor market kpnmis oluyo yakındaki marketlerde yok semizotu ,anacığım olsaydı keşke yakınım da
Canım senin de mi kanaman geldi benimde geldi bgn ama benim baya çamaşırımı kaplamıştı içerde kanama alanı yoksa canını sıkma bende kanama alanı da var ama dr yine de korkma dedicanım dr ile görüştüm dr normal kanama alanın yoktu cumartesi günkü kontrolde dedi
yinede stres oluyorsan gel bakalım dedi
kullandığın doz progestan yeterli fazlası gereksiz dedi
canım çamaşırda krem gibi kahverengi leke gördüm son wcye gittiğimde
Ay canım boşver olur mu enn güzel günün görünce keyfim yerine geldi vallahi Rabbim tamamına erdirsinYa ben gördüm ama beni boşver sen anlat ne kanaması bebişin iyi dimi onu etkilememiş
ayy bi de iki tane sende yerim onlarıCanım senin de mi kanaman geldi benimde geldi bgn ama benim baya çamaşırımı kaplamıştı içerde kanama alanı yoksa canını sıkma bende kanama alanı da var ama dr yine de korkma dedi
Ay canım boşver olur mu enn güzel günün görünce keyfim yerine geldi vallahi Rabbim tamamına erdirsin
Aman ya bende Yok yok hangi birini anlatıyım zaten daha önce de kanamam olmuştu içerde kanama alanı var demişti dr sabah yine geldi kanamam Dr kanama alanın var ama küçük korkma dedi ikizlerde kanamalar normal diyor testler istedi tsh çok düşük bir de kum döküyormuşum hayatımda kum dökmedim şu gebelikte başıma gelenlere bak
Aman neyse bebiklerim iyiymiş gerisini çekicez artık
Çarşamba ben de gideceğin eşim göremedi bugün gelemedi Çarş günü de özel hastaneye gideceğiz eşim görsün diye :) valla bişiy diyemiyorum canım bana da geçmedi son günler dun gece uyuyamadım hatta heyecandan :))Çarşamba günü randevum var. Günler geçmiyor
Diğer iki çocuğumun daha yuvarlaktiher defasında bu v şeklinde tuhafima gittiNeden oyle sordunuz şeklinden dolayimi? Normal seklinim boyle gozukmesi usgden dolayi boyle gozukuyor ama benim kese/ bebek oranim ile sizlerinki cok farklı bebege göre kesem kucuk oluyor benim bir arkadasim vardi onun kesesi daha büyüktü
Merhaba kızlar tüp bebek randevusunda hamile olduğumu öğrendim :)
Canım devletın ultrasonu nasıldı memnun kaldın mı benm gıtıtıgım hast.nin 2,li 4lü ultrasonu birleşik. Ikısyle gosterıyor baya ıyı yani. Devltte gerı falan cıkar mı acaba gelısımı devlte de bı gorunsem. Normalde gelişimi 1gun ılerdeydı ınsallah daha da ılerlemıstır:)Çarşamba ben de gideceğin eşim göremedi bugün gelemedi Çarş günü de özel hastaneye gideceğiz eşim görsün diye :) valla bişiy diyemiyorum canım bana da geçmedi son günler dun gece uyuyamadım hatta heyecandan :))
Ben bisey kullanmiyorum.. dra solemistim.bulantim var diye.olsun dedi.yarin gidicem yine belki verirSen de bendensin keske canom bisey istese zofran kullanmama ragmen bulanti ve kusmam var sadece basim agrimasin diye yiyorum o da kalirsa
Ben ilk kaybimdan oturu coraspin kullaniyorum gunde bi tane. Yuksek ihtimalle o sebep oluyor. Ancak doktor kanda pihtilasma olusup bebegi kaybetme riskini almaktansa coraspine devam etmemi söylüyor. Ilaci almaya devam ettigim surece hep boyle mi olacak cidden bilemiyorum...Evet benimde ultrasonda görüldü kanama alanı ama geliyor benim sürekli kesintili şekilde. İşe gitme yok dedi rapor yazdı dinleniyorum. Ama nafile yine geliyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum üzülüyorum kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama insan endişeleniyor. Bi sebep söylenmiyor ama normal olabiliyor denildi hep. Kanama alanı neden oluşuyor bu konuda bişey söylemedi mi size doktorunuz
Kızlar benim göğüs hassasiyetim azalmış bugün nedendir ? Aşırı bi bulantım yoktu zaten ara ara oluyodu oda yok gibi çok az var
ınşallah oyledir cnm. Moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bn de. Allah hepimizin yardımcısı olsunKanama alanın azalıyor demek ki. sen bol dinlen bol su iç canım moralinide bozma hiç
Bnm de minik bir fetusum var :) saglikli bebisler oldugu gunleri de gorelim ins...Gözünaydın canım maşallah @Ygz2008 Çok mutlu oldum artık bebeğin embriyo değil fetüs:) benim de pazar gunü 10+0 olucakk gidip fetüs halini göresim geldi
Evet cnm Allah isteyen herkese versin ama zormuş ikiz gebelik kızımda yaşamadığım herşeyi yaşıyorum sağ salim kucağımıza aldığımızı da görelim hepimiz inşallahA
ayy bi de iki tane sende yerim onlarıKum dökmek çok sancılı bişiy değil mi ya farketmeden mi döküyorsun
Canım benim de kanama alanım var bende coraspirin içiyorum eğer bir zararı olsaydı bana kestirirlerdi tüp bebek çünkü benimki tüp bebek merkezinde ki drlar daha titiz davranıyorlar hiç canını sıkma drunun dediğini yap dinlenerek kapatıcaz o alanları inşallahBnm de minik bir fetusum var :) saglikli bebisler oldugu gunleri de gorelim ins...
Canım ben tam gününde çıktım bugün 7+2 ydim tam oyle çıktı, ama sesini dinletmek istemedi bebeğe sinyaller göndermeyelim gerek yok rahatını bozmayalım falan dedi ekranı bana doğru çevirdi bak bu kese bak bu bebek bu da kalbi yanıp sönüyor falan hepsini gösterdi ama doktorum çok ilgili Allah var sırada hasta var diye acele etmiyor uzun uzun anlattıCanım devletın ultrasonu nasıldı memnun kaldın mı benm gıtıtıgım hast.nin 2,li 4lü ultrasonu birleşik. Ikısyle gosterıyor baya ıyı yani. Devltte gerı falan cıkar mı acaba gelısımı devlte de bı gorunsem. Normalde gelişimi 1gun ılerdeydı ınsallah daha da ılerlemıstır:)
Benim de direk ikiz olsaydı bi daha yapmazdım çocuk 2 tane yeterdi :) aminn inşaallah, bol su iç dökülsün taşlar mikroplarEvet cnm Allah isteyen herkese versin ama zormuş ikiz gebelik kızımda yaşamadığım herşeyi yaşıyorum sağ salim kucağımıza aldığımızı da görelim hepimiz inşallah
İdrarımda yanma vardı sdc hiç böbrek ağrısı falan olmadı bende şaşırdım duyunca iltihaptır suyla geçer diye geçiştiriyordum aman kimse ihmal etmesin hamilelikte her an herşey olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?