2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Coraspini kesme riskini göze alamiyor doktor da. Yalniz 9.aya kdr boyle yatma şansım yok bnm calisiyorum. Ins bebek büyüdükçe bu kanama alani kapanır

Coraspini kesme riskini göze alamiyor doktor da. Yalniz 9.aya kdr boyle yatma şansım yok bnm calisiyorum. Ins bebek büyüdükçe bu kanama alani kapanır
Kapanır tabii cnm en geç 12. Hafta da hiç bşy kalmaz Allahın izniyle çünkü düşük tehdidini 12. Haftaya kadar görüyorlar ondan sonrası daha rahat olacak 9 ay yatman gerekmicek inşallah

Çok iyi bir dr.a denk gelmıssın canım maşallah cok sevındım evet iyi yapmıs ben de 8+6da dınledım bılıyosun benım dr da erken dınlememe tarafıydıama bekledıgıme degdı sükür zamanı gelınce dr.un dınltecektır sana mutlaka . Eger devlete de gıdersem ınsallah ben de senın gb ıyı bır dr.a denk gelırımm yaa❤

Ben bisey kullanmiyorum.. dra solemistim.bulantim var diye.olsun dedi.yarin gidicem yine belki verir
Tek bulanti olsa ben de kullanamam canim idare ediyorsan hic kullanma ilac en iyisi ben ne yesem ne icsem cikiyor gunlerce serumla idare ettim ilaca ragmen cikiyor bazen gecse su aylar

A
Ablacım bendede oldu 5. 6. Haftalarda benden hatta siyah dokular bile geldi kese düzgün kalp atışı varsa bu tarz akıntıları ciddiye almadıklarını söyledi doktorum

Tek bulanti olsa ben de kullanamam canim idare ediyorsan hic kullanma ilac en iyisi ben ne yesem ne icsem cikiyor gunlerce serumla idare ettim ilaca ragmen cikiyor bazen gecse su aylar
Sen ben kotusun yaa kiyamam..su bende icemiyorum.. ayran zorla..salgam.iciyorum..hic yedigime dikkat etmiyorum.neyi yiyebilirsem tat almiyorum yani..gecer insallah bebeler iyi olsunda..

Benim de en son testte tsh yükselmiş canım her gün 125 mg çıkardı doktorum ilacı

ben domatesi ısırıyorum sonra içini somuruyorum tuz atıp yiyiyorum nasıl keyif veriyor anlatamam domates güzeli olacağız senle sen galiba
Domatesmi dedi başka birşey yiyemiyorum desem tuzlayıp onu tuketiyorum tavada kavurup içine biraz dere otu atip ekmek bandırıyorum salçayı yiyemiyorum o ayrı

Canım bense sevimlipandufla aynı doktora gidiyorum bakırköy yakınsan şiddetle tavsiye ederim özel hastanedeki doktorlara bin başar orda bile aceleci davranıyorlar ama mehmet hoca enine boyuna bütün detayları neyapmam gerektiğini herşeyi anlatıyor hem espirili hem merhametli aynı zamanda detaycı tek kötü tarafı 12. Haftaya kadar bakılıyor orda

Gözünaydın canım maşallah Ygz2008 Çok mutlu oldum artık bebeğin embriyo değil fetüs:) benim de pazar gunü 10+0 olucakk gidip fetüs halini göresim geldi
Teşekkür ederim Çok isterim hepimizin yaşamasını canım benim bebege benzeyince daha bi değişik oluyormuş insan Allahım hepimize göstersin

Canım ben sakaryadayım sagolasım neguzel mutlu olmanız ama bn özeli bırakmıcam dr.umdan asla vazgecemem sadece bıkereye mahsus gtsem mı diye dusundum arastrmaya da. Daha özeldeki randevuma cok var dıye ondan yani

Arkadaşlar hamilelik takibi için gittiğiniz doktor kan testi istedimi istedi ise aramızda anti CMV igg ve igm testleri ile anti rubella igg ve igm testleri pozitif çıkan oldumu

Canım ben sakaryadayım sagolasım neguzel mutlu olmanız ama bn özeli bırakmıcam dr.umdan asla vazgecemem sadece bıkereye mahsus gtsem mı diye dusundum arastrmaya da. Daha özeldeki randevuma cok var dıye ondan yani

Sakarya da hangi doktora gidiyorsun canım

Ay canım özür dilerim bende sanki bütün insanlar istanbulda yaşıyomuş gibi tiriplerdeyim negüzel bak sende doktorundan memnunmuşsun senin adına sevindim benimde randevum 26sında bende ozamana kadar nasıl sabredecek bilmiyorum

Canım adı neydi doktorun, ben Fatihteyim ama hala doktor bulamadım doğru dürüst

Arkadaşlar hamilelik takibi için gittiğiniz doktor kan testi istedimi istedi ise aramızda anti CMV igg ve igm testleri ile anti rubella igg ve igm testleri pozitif çıkan oldumu
Benden istedi canim cogu test cikti ama bu saydiklarini bekliyorum bende. 10gune cikar demislerdi bugun 10.gunumdu gecen hafta sali verdim. Ama e nabizdan baktim hala yuklenmemis gelmemis sonuclar. Gelsede doktora gitsem diye bekliyorum bende. Senin nasil geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…