2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet , reklamlara & dizilere ağlama sezonu açılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun .
Yaa bak aklıma ne geldi geçen gün Hababam sınıfı vardı bi kanalda Ayşen gruda falan vardı gençlik hallerini görünce ayy Ayşen gruda çok yaşlanmış dedim başladım ağlamaya

Arkadaşlar hamilelik takibi için gittiğiniz doktor kan testi istedimi istedi ise aramızda anti CMV igg ve igm testleri ile anti rubella igg ve igm testleri pozitif çıkan oldumu
Bana yapıldı hepsi igg pozitif cıktı yani bu virüslere bağısıklıgım var igm cıkınca sıkıntılı olabiliyor sizin sonuclarınız ciktimi acep

Merhaba arkadaslar,
Herkese saglikli keyifli gebelik diliyorum.
Benim derdim asiri kusma ve bulanti, iki haftada 7 kilo verdirdi bana.
Yok mu bunun bir çaresi ? Sunu denedim kesin çözüm diyenler var mi acaba :’-(

Ha bir de gecen hafta ameliyat oldum bir yandan böbrek tasi sancisi cekiyorum. Doguma kadar 6 haftada bir ameliyat olacagim (tas idrar yolunu tikadigi icin böbrek iltihaplanmasi olustu, idrarin giderilmesi icin sonta takildi)

Daha önce zencefilin iyi geldiğini duymuştum ama nasıl tüketiyorlar bilmiyorum inanki. Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun, umarım biran evvel sağlığına kavuşursun

Canım çok geçmişler olsun durumun baya zor haddinden fazla su kaybedip kilo vermişsin bence sık sık hastaneye uğrayıp serum taktir en azından kaybettiğim sıvıyı alırsın allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun benim de idrar yolları enfeksiyonum var doktor bir içimlik ilaç verdi ama suya atıldığı için içmem imkansız geri kusarım zaten içersem. İnşallah bir an önce atlatırsın ben çok çektim idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek iltihabından :/

Bence regl haftan gelmiştir ondan lekelenmen. Çoğu kişi regl dönemi gelince lekelenme yaşıyor canım

Kızlar iş yerinde yiyecek bir şey bulamadım. Sıvı alamadığım için dudaklarım bile kurumuştu. Serum bağlamalarına az kalmıştı. Aklıma çorba içmek geldi. Restoranları aradım hamileyim bayatsa getirmeyin dedim ve çoğu çorbamız hazır değil dedi (bayat şeyler yememek için gittiğiniz yerlerde bu uyarıyı yapın) Eşim çok iyi bi yerden çorba almış Aman Allahım kana kana içtim Eve geldiğimde de yeşil mercimek çorbası yaptım iki kasede ondan içtim. Mercimek hem faydalı hem çok iyi geliyor kızlar mide bulantınız yüzünden sıvı alamıyorsanız kesinlikle için derim. Hem bebek için de aşırı faydalı. Ben hiç sarı ve kırmızı mercimek yapmam. Hep yeşil yaparım hem daha leziz oluyor hem daha çok vitamin var. İçine havuç gibi yararlı sebzeler de atmayı unutmayın :)

Yaa bak aklıma ne geldi geçen gün Hababam sınıfı vardı bi kanalda Ayşen gruda falan vardı gençlik hallerini görünce ayy Ayşen gruda çok yaşlanmış dedim başladım ağlamaya
sen daha vahim vakasın.Şimdiden böyleyse. İstanbullu gelin dizisini izlemem bi takıldım bu akşam ay duramıyorum. Ağlakları da hiç sevmem . Eyvah eyvah
Lcw nin yeni reklamında fena oldum. Ne alaka. çocuklara bayramlık hediyeler alınıyor . Kendi kendime konuşuyorum hormonlardan hormonlardan diye

Ay ben balıkım zaten ağlak biriydim şimdi tutabilene aşk olsun

Yaa ben de o reklama agladım 1aydır boyleyım Allahım diyorumm ne oluyor bana en ufak seyde yutkunuyorum aglıyorum hüngür hüngür. Böyle çocuk gb eşime sarılıyorum aglıyorum ama azkaldı 3.ay dolunca gecıyormus gercı gecmese de olur ben sevıyorum duygusallık bıle guzell:)

Ne guzel istediginiz seyler var..ben yemekten nefret ettim hic canim.bisey istemiyo..zorla yediklerimde cikiyo
domates konusunda farklıyım onun dışında yemek yemek hissi bile beni kötü yapıyor kızartma yağ ekmek kokusu fena oluyorum

Kızlar ben son zamanlarda burda cok arkadasımın yaşadıgı kayıplara şahit oldum. Eşim de istemıyordu gorup uzuluyorum ve burda oyalanmaktan onu aksatıyorum dıye. Bana ıyı gelmedıgını düşünuyordu ben de oyle dusunuyorum Artık gerçekten stresten uzuntuden etkılenıyorum yuregım de dayanmıyor ben hesabımı sileceğim. Inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız meleklerinizi inşallah ben de alırım

Senın durumunu benden ıyı anlayan olamaz kızımda sen gıbıydım ve sureklı hastanede yatıp serum verıyorlardı .sıödıkı bebişimde de gun asırı ordan bırdan serum taktırıyordum baktım boyle olmuyor hastaneyede yatamıcam dıyıp oZel bır hastaneye gıdıp herseyı anlattım ,bana zofran adında bır ışaç verdı cok pahallı ama hastanede yatmktan ıyıdır dıyıp aldım ve cok memnunum aksatmadan hergun ıcersen bı bazen sabahları kusabılırsın okadar :)

İnş.sonuçların iyi çıkar benim ki her iki testin igg leri pozitif çıktı önceden geçirmişim bugün doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek inşallah bi sorun yoktur.

Bana yapıldı hepsi igg pozitif cıktı yani bu virüslere bağısıklıgım var igm cıkınca sıkıntılı olabiliyor sizin sonuclarınız ciktimi acep
Benim de aynen igg ler pozitif çıktı bugün gideceğim doktora bakalım o ne diyecek. Sana bişey dedi mi doktor ne diyor pozitif olunca.bir üst hassas test varmış onu isteyebilirmiş ne zaman geçirmişim şeklinde hamilelikten 3 ay önce bu enfeksiyonu geçirmişsem sıkıntı olmuyormuş belki o testi ister. 2,5 sene önce yaptırmıştım bu testi hepsi negatifti nasıl oldu niye oldu bilmiyorum hiç hasta falanda olmadım bu enfeksiyonu geçirmişim ama.hayırlısı artık.

Rahat ol sonucların iyiye alamet kötüye değil igm çıksaydı sıkıntı igg bağışıklığın var demek negatif olsa yine zor aşırı dikkat etmek gerekecekti allah korusun her an bu virüsü kapabilirdin biletlerden şuanda risk altında değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…