- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yaa bak aklıma ne geldi geçen gün Hababam sınıfı vardı bi kanalda Ayşen gruda falan vardı gençlik hallerini görünce ayy Ayşen gruda çok yaşlanmış dedim başladım ağlamayaEvet , reklamlara & dizilere ağlama sezonu açılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun .
Bana yapıldı hepsi igg pozitif cıktı yani bu virüslere bağısıklıgım var igm cıkınca sıkıntılı olabiliyor sizin sonuclarınız ciktimi acepArkadaşlar hamilelik takibi için gittiğiniz doktor kan testi istedimi istedi ise aramızda anti CMV igg ve igm testleri ile anti rubella igg ve igm testleri pozitif çıkan oldumu
Merhaba arkadaslar,
Herkese saglikli keyifli gebelik diliyorum.
Benim derdim asiri kusma ve bulanti, iki haftada 7 kilo verdirdi bana.
Yok mu bunun bir çaresi ? Sunu denedim kesin çözüm diyenler var mi acaba :’-(
Ha bir de gecen hafta ameliyat oldum bir yandan böbrek tasi sancisi cekiyorum. Doguma kadar 6 haftada bir ameliyat olacagim (tas idrar yolunu tikadigi icin böbrek iltihaplanmasi olustu, idrarin giderilmesi icin sonta takildi)
Bakırköy dr mazhar osman ruh ve sinir hast. Hastanesi kad.doğ.pol mehmet salih arda doktorun adı canımCanım adı neydi doktorun, ben Fatihteyim ama hala doktor bulamadım doğru dürüst
Canım çok geçmişler olsun durumun baya zor haddinden fazla su kaybedip kilo vermişsin bence sık sık hastaneye uğrayıp serum taktir en azından kaybettiğim sıvıyı alırsın allah yardımcın olsunMerhaba arkadaslar,
Ha bir de gecen hafta ameliyat oldum bir yandan böbrek tasi sancisi cekiyorum. Doguma kadar 6 haftada bir ameliyat olacagim (tas idrar yolunu tikadigi icin böbrek iltihaplanmasi olustu, idrarin giderilmesi icin sonta takildi)
Çok geçmiş olsun benim de idrar yolları enfeksiyonum var doktor bir içimlik ilaç verdi ama suya atıldığı için içmem imkansız geri kusarım zaten içersem. İnşallah bir an önce atlatırsın ben çok çektim idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek iltihabından :/Merhaba hanımlar hayırlı cumalar
Çarşamba günü endokrine gittim dr geçmişte kum dökmüş olmamdan dolayı bir gün boyunca idrar toplamamı troid içindoe ilacı içmeden kan vermemi istedi. Çarşamba idrarı topladım Perşembe kanı verdim bu günde dr gösterdim 50 mglik ilacı haftanın 4 günü 100 3 günü 50 içereğim. D vitamini düşük ama ilaç vermeyeceğim kum dökmeye meyillisin d vitamini ilaçları böbrekte taş ve kuma neden olur sende dedi. doğal olarak güneşten yararlan dedi 27 hazirana tekrar kontrol verdi
Bence regl haftan gelmiştir ondan lekelenmen. Çoğu kişi regl dönemi gelince lekelenme yaşıyor canımcanım dr ile görüştüm dr normal kanama alanın yoktu cumartesi günkü kontrolde dedi
yinede stres oluyorsan gel bakalım dedi
kullandığın doz progestan yeterli fazlası gereksiz dedi
canım çamaşırda krem gibi kahverengi leke gördüm son wcye gittiğimde
Yaa bak aklıma ne geldi geçen gün Hababam sınıfı vardı bi kanalda Ayşen gruda falan vardı gençlik hallerini görünce ayy Ayşen gruda çok yaşlanmış dedim başladım ağlamaya
Ay ben balıkım zaten ağlak biriydim şimdi tutabilene aşk olsunsen daha vahim vakasın.Şimdiden böyleyse. İstanbullu gelin dizisini izlemem bi takıldım bu akşam ay duramıyorum. Ağlakları da hiç sevmem . Eyvah eyvah
Lcw nin yeni reklamında fena oldum. Ne alaka.çocuklara bayramlık hediyeler alınıyor . Kendi kendime konuşuyorum hormonlardan hormonlardan diye
Yaa ben de o reklama agladım 1aydır boyleyım Allahım diyorumm ne oluyor bana en ufak seyde yutkunuyorum aglıyorum hüngür hüngür. Böyle çocuk gb eşime sarılıyorum aglıyorum ama azkaldı 3.ay dolunca gecıyormus gercı gecmese de olur ben sevıyorum duygusallık bıle guzell:)sen daha vahim vakasın.Şimdiden böyleyse. İstanbullu gelin dizisini izlemem bi takıldım bu akşam ay duramıyorum. Ağlakları da hiç sevmem . Eyvah eyvah
Lcw nin yeni reklamında fena oldum. Ne alaka.çocuklara bayramlık hediyeler alınıyor . Kendi kendime konuşuyorum hormonlardan hormonlardan diye
domates konusunda farklıyım onun dışında yemek yemek hissi bile beni kötü yapıyor kızartma yağ ekmek kokusu fena oluyorumNe guzel istediginiz seyler var..ben yemekten nefret ettimhic canim.bisey istemiyo..zorla yediklerimde cikiyo
Senın durumunu benden ıyı anlayan olamaz kızımda sen gıbıydım ve sureklı hastanede yatıp serum verıyorlardı .sıödıkı bebişimde de gun asırı ordan bırdan serum taktırıyordum baktım boyle olmuyor hastaneyede yatamıcam dıyıp oZel bır hastaneye gıdıp herseyı anlattım ,bana zofran adında bır ışaç verdı cok pahallı ama hastanede yatmktan ıyıdır dıyıp aldım ve cok memnunum aksatmadan hergun ıcersen bı bazen sabahları kusabılırsın okadar :)Merhaba arkadaslar,
İnş.sonuçların iyi çıkar benim ki her iki testin igg leri pozitif çıktı önceden geçirmişim bugün doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek inşallah bi sorun yoktur.Benden istedi canim cogu test cikti ama bu saydiklarini bekliyorum bende. 10gune cikar demislerdi bugun 10.gunumdu gecen hafta sali verdim. Ama e nabizdan baktim hala yuklenmemis gelmemis sonuclar. Gelsede doktora gitsem diye bekliyorum bende. Senin nasil geldi
Benim de aynen igg ler pozitif çıktı bugün gideceğim doktora bakalım o ne diyecek. Sana bişey dedi mi doktor ne diyor pozitif olunca.bir üst hassas test varmış onu isteyebilirmiş ne zaman geçirmişim şeklinde hamilelikten 3 ay önce bu enfeksiyonu geçirmişsem sıkıntı olmuyormuş belki o testi ister. 2,5 sene önce yaptırmıştım bu testi hepsi negatifti nasıl oldu niye oldu bilmiyorum hiç hasta falanda olmadım bu enfeksiyonu geçirmişim ama.hayırlısı artık.Bana yapıldı hepsi igg pozitif cıktı yani bu virüslere bağısıklıgım var igm cıkınca sıkıntılı olabiliyor sizin sonuclarınız ciktimi acep
Teşekkürler canım, siz sadece kontrollere gidiyorsunuz değil mi , doğumu başka yerde yapacaksinzBakırköy dr mazhar osman ruh ve sinir hast. Hastanesi kad.doğ.pol mehmet salih arda doktorun adı canım
Rahat ol sonucların iyiye alamet kötüye değil igm çıksaydı sıkıntı igg bağışıklığın var demek negatif olsa yine zor aşırı dikkat etmek gerekecekti allah korusun her an bu virüsü kapabilirdin biletlerden şuanda risk altında değilsinBenim de aynen igg ler pozitif çıktı bugün gideceğim doktora bakalım o ne diyecek. Sana bişey dedi mi doktor ne diyor pozitif olunca.bir üst hassas test varmış onu isteyebilirmiş ne zaman geçirmişim şeklinde hamilelikten 3 ay önce bu enfeksiyonu geçirmişsem sıkıntı olmuyormuş belki o testi ister. 2,5 sene önce yaptırmıştım bu testi hepsi negatifti nasıl oldu niye oldu bilmiyorum hiç hasta falanda olmadım bu enfeksiyonu geçirmişim ama.hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?