2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynısını düşünüyorum biraz uzak kalmak en iyisi

İnşallah çok sağol.

Protlon diye bir iğne vuruldum ben bu kanamalar için çok rahatlattı beni doktorunuzşa konuşun bence

İnş.sonuçların iyi çıkar benim ki her iki testin igg leri pozitif çıktı önceden geçirmişim bugün doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek inşallah bi sorun yoktur.
İnsallah canimm ❤ igg ler pozitifse onemli degil onemli olan igmler. Benim doktorum sadece igm istedi benden. Guzel habwrlerini bekliyoruz

Kizlar gunaaydiiin ❤ bende asiri siskinlik vardi ozellikle alt karin bolgesinde esim dalga geciodu hatta sen 4aylik gibisin falan diye. Ve rahatsizlik hisside veriyordu cok. Su an o asiri sislik gecti dunden bugune 0.5 kilo azaldi bile kilom. Normal bir durum degil mi ?

Normal canım ben de de öyle oldu. Ben 3 kilo verdim karnımda indi. O şişlik yerleşme zamanı oluyor gazla birlikte kocaman duruyor. Endişe etme :) hamilelik takvimi kullan istersen kaçınca haftalardasın görelim biz de.

Kizlar epeydir takip edemedim sizleri kötü gunler geçirdim. Persembe günü lekelenmelerim oluyodu dr a gittim. Kalp atışı alamadı alttan baktı yine de yoktu 6+2 desin, bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandirmamiz lazim dedi. Ayni durumda olaniniz var mi? Herhangibir ilac falan vermedi. Öylece bekliyorum

Ben de 6. Hafta başında gittim kalp atılı duyulmadı çünkü daha çok küçüktü. Sadece attığını gördük. Bir hafta daha bekle canım şuan bir yorum yapmak doğru olmaz

Nasil yapicam ki canim :) bilmiyoeum 8+5olmaliyim bugun en son ki ultrasona gore :) tesekkurler ❤

Benim de vardı şişkinlik ama bebekten sanıyordum. :))) Resmen bugün yok dümdüz olmuş yine karnım. Şaşırmadım değil. :) Normaldir.

B
Nasil yapicam ki canim :) bilmiyoeum 8+5olmaliyim bugun en son ki ultrasona gore :) tesekkurler ❤
Bizim hamilelik takviminin en altındaki yere tıkla (hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla) yazan yeri oraya tahmini doğum olacağı günü yaz otomatik olarak ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…