2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kullanmadan öncede oluyordu kanama onla alakalı olmadığı söylenildi. O sebep olmaz ama artırabilir belki dedğiniz gibi kullanmamak daha riskli. İnşaallah herşey güzel olur bizim için.

Benim de 6+0 da görünmemişti,yolk kesesi vardı ama bebek yoktu.6+5 'te gittim karından hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını duydum allaha şükür.panik yapmayın beş altı gün sonra görürsünüz inşallah :)

6+2 de ben de duyamadım. Lekeleme falan yoktu ama kalp atışı kesenin boyutuna gore olması lazımdı dedi. Once bekleyelim 1 hafta sonucuna gore davranırız dedi o arada sesim nasıl titrediyse ayrıntılı ultrason için sevk kağıdı verdi hemen bakalım dedi duyuldu orda. Panik yapma hiç 6+2erken sanırım biraz. Aceleci davranıp kendimizi üzüyoruz.

Tek bulanti olsa ben de kullanamam canim idare ediyorsan hic kullanma ilac en iyisi ben ne yesem ne icsem cikiyor gunlerce serumla idare ettim ilaca ragmen cikiyor bazen gecse su aylar
Çok geçmiş olsun canım seninki daha zormuş bu günlerde geride kalsın insalllah

A

Ablacım bendede oldu 5. 6. Haftalarda benden hatta siyah dokular bile geldi kese düzgün kalp atışı varsa bu tarz akıntıları ciddiye almadıklarını söyledi doktorum
Benim Dr da öyle dedi canım artık bekliyorum Dr kontrolünü

Offff şu mübarek ramazan günü bu apartmanda ki teyzeler bitirdi beni resmen hergün biri kızartma yapıyor evde yaşayamıyorum resmen yeteeeerrrr
ben olmayayım o akşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…