Bizim hamilelik takviminin en altındaki yere tıkla (hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla) yazan yeri oraya tahmini doğum olacağı günü yaz otomatik olarak ekleniyor
Ben ilk kaybimdan oturu coraspin kullaniyorum gunde bi tane. Yuksek ihtimalle o sebep oluyor. Ancak doktor kanda pihtilasma olusup bebegi kaybetme riskini almaktansa coraspine devam etmemi söylüyor. Ilaci almaya devam ettigim surece hep boyle mi olacak cidden bilemiyorum...
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kullanmadan öncede oluyordu kanama onla alakalı olmadığı söylenildi. O sebep olmaz ama artırabilir belki dedğiniz gibi kullanmamak daha riskli. İnşaallah herşey güzel olur bizim için.
Kizlar epeydir takip edemedim sizleri kötü gunler geçirdim. Persembe günü lekelenmelerim oluyodu dr a gittim. Kalp atışı alamadı alttan baktı yine de yoktu 6+2 desin, bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandirmamiz lazim dedi. Ayni durumda olaniniz var mi? Herhangibir ilac falan vermedi. Öylece bekliyorum
Benim de 6+0 da görünmemişti,yolk kesesi vardı ama bebek yoktu.6+5 'te gittim karından hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını duydum allaha şükür.panik yapmayın beş altı gün sonra görürsünüz inşallah :)
bende ocak annesi oluyorum inş
bugün kalp atışını gördük
çok net olmasada dinledik
bayramdan sonra gümbür gümbür dinleriz dedi doktorum
117 atıyo miniğimin kalbi
Canım ben sakaryadayım sagolasım neguzel mutlu olmanız ama bn özeli bırakmıcam dr.umdan asla vazgecemem sadece bıkereye mahsus gtsem mı diye dusundum arastrmaya da. Daha özeldeki randevuma cok var dıye ondan yani
Kizlar epeydir takip edemedim sizleri kötü gunler geçirdim. Persembe günü lekelenmelerim oluyodu dr a gittim. Kalp atışı alamadı alttan baktı yine de yoktu 6+2 desin, bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandirmamiz lazim dedi. Ayni durumda olaniniz var mi? Herhangibir ilac falan vermedi. Öylece bekliyorum
6+2 de ben de duyamadım. Lekeleme falan yoktu ama kalp atışı kesenin boyutuna gore olması lazımdı dedi. Once bekleyelim 1 hafta sonucuna gore davranırız dedi o arada sesim nasıl titrediyse ayrıntılı ultrason için sevk kağıdı verdi hemen bakalım dedi duyuldu orda. Panik yapma hiç 6+2erken sanırım biraz. Aceleci davranıp kendimizi üzüyoruz.
Tek bulanti olsa ben de kullanamam canim idare ediyorsan hic kullanma ilac en iyisi ben ne yesem ne icsem cikiyor gunlerce serumla idare ettim ilaca ragmen cikiyor bazen gecse su aylar
Ablacım bendede oldu 5. 6. Haftalarda benden hatta siyah dokular bile geldi kese düzgün kalp atışı varsa bu tarz akıntıları ciddiye almadıklarını söyledi doktorum
ben olmayayım o akşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre