- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba arkadaslar,
Herkese saglikli keyifli gebelik diliyorum.
Benim derdim asiri kusma ve bulanti, iki haftada 7 kilo verdirdi bana.
Yok mu bunun bir çaresi ? Sunu denedim kesin çözüm diyenler var mi acaba :’-(
Ha bir de gecen hafta ameliyat oldum bir yandan böbrek tasi sancisi cekiyorum. Doguma kadar 6 haftada bir ameliyat olacagim (tas idrar yolunu tikadigi icin böbrek iltihaplanmasi olustu, idrarin giderilmesi icin sonta takildi)
Canım sanada geçmiş olsun bol bol su içmeniz gerekÇok geçmiş olsun benim de idrar yolları enfeksiyonum var doktor bir içimlik ilaç verdi ama suya atıldığı için içmem imkansız geri kusarım zaten içersem. İnşallah bir an önce atlatırsın ben çok çektim idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek iltihabından :/
Olabilir canımBence regl haftan gelmiştir ondan lekelenmen. Çoğu kişi regl dönemi gelince lekelenme yaşıyor canım
Aramıza hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallahmerhaba arkadaslar bende dun itibariyle hamile oldugumu ogrendim. 5 yasinda bir kizim var
bende ocak annesi oluyorum inş
bugün kalp atışını gördük
çok net olmasada dinledik
bayramdan sonra gümbür gümbür dinleriz dedi doktorum
117 atıyo miniğimin kalbi
Güzel haberlerini bekliyoruz canimGunaydin kizlar..bende randevume gidiyorum.her seferinde korku heyecan oluyo.
ben olmayayım oakşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre
Ya gelenler benim kendi ailem annem babam abimler ablamlar, uzak oturuyoruz biraz 6 ayda bi ancak geliyorlar gene ben gidiyorum ama onlar gelemiyor çoğunlukla, Ramazan da vesile olmuş oluyor :) ama iyi yoruldum hani söylemesi ayıp baklava bile açtımSen kendini neden böyle yordun yaa benimde yemege almam gerek ama alamıyorum
Benimde hep uykum var hepMerhaba 7+3den güzel.annislere nasil gidiyor hala bende mide bulantısı yok cok-da sağlıklı gebeyiz bulanti olmadigi zaman sagliksiz diye duydum ama :) birtek uyku bıraksalar devamlı uyurum sizler nasilsiniz
Geçer heralde.demi birde göğüslerim sertlerdi sabah kalktığımda cok ağrıyor başka sıkıntım.yok sukurBenimde hep uykum var hep
Bu normal bir şey canımKızlar sabahtan bu yana ikinci kez burnum kanıyor. Size doktorlariniz bununla ilgili birsey soyledimi ?
Burada hava cok sıcak suan hissedilen sıcaklık 38 derece aksamda sicak diye kafami kaldiramadim esimle iftarda yemek yedim ve yattim sabahta kalktim kahvaltiyi zor hazirladim sicak bana cok dokunuyor klimayı açtım oyle duruyorum az evvel balkonda çamaşır serdim iceri girdim burnum yine kanamaya başladı.
Allahtan çalışmıyorum evdeyim surekli uyuyorum :)) geçer ya 3 ayımız geçsin bi normale döneriz o zaman, aynen sabahları çok acıyor sonra geçiyor gece noluyorsa göğüslerimizeGeçer heralde.demi birde göğüslerim sertlerdi sabah kalktığımda cok ağrıyor başka sıkıntım.yok sukur
Şükür canim.bende evdeyim :) aynen gece ne oluyor bilmem.ama sabah şiddetli bir ağrı ayilanana kadar kaç haftalık oldunuz siz:)Allahtan çalışmıyorum evdeyim surekli uyuyorum :)) geçer ya 3 ayımız geçsin bi normale döneriz o zaman, aynen sabahları çok acıyor sonra geçiyor gece noluyorsa göğüslerimize
38 derece miKızlar sabahtan bu yana ikinci kez burnum kanıyor. Size doktorlariniz bununla ilgili birsey soyledimi ?
Burada hava cok sıcak suan hissedilen sıcaklık 38 derece aksamda sicak diye kafami kaldiramadim esimle iftarda yemek yedim ve yattim sabahta kalktim kahvaltiyi zor hazirladim sicak bana cok dokunuyor klimayı açtım oyle duruyorum az evvel balkonda çamaşır serdim iceri girdim burnum yine kanamaya başladı.
Aynıyız ki 7+3 :)Şükür canim.bende evdeyim :) aynen gece ne oluyor bilmem.ama sabah şiddetli bir ağrı ayilanana kadar kaç haftalık oldunuz siz:)
Ne kadar güzel rabbim kucagimiza almayı nasip.etsin doktor kan istedi benden pazartesi doktora gidicen.insallah cuma verdim kaniAynıyız ki 7+3 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?