2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Canım sanada geçmiş olsun bol bol su içmeniz gerek

ben olmayayım o akşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre

Sen kendini neden böyle yordun yaa benimde yemege almam gerek ama alamıyorum

Sen kendini neden böyle yordun yaa benimde yemege almam gerek ama alamıyorum
Ya gelenler benim kendi ailem annem babam abimler ablamlar, uzak oturuyoruz biraz 6 ayda bi ancak geliyorlar gene ben gidiyorum ama onlar gelemiyor çoğunlukla, Ramazan da vesile olmuş oluyor :) ama iyi yoruldum hani söylemesi ayıp baklava bile açtım

Kızlar sabahtan bu yana ikinci kez burnum kanıyor. Size doktorlariniz bununla ilgili birsey soyledimi ?
Burada hava cok sıcak suan hissedilen sıcaklık 38 derece aksamda sicak diye kafami kaldiramadim esimle iftarda yemek yedim ve yattim sabahta kalktim kahvaltiyi zor hazirladim sicak bana cok dokunuyor klimayı açtım oyle duruyorum az evvel balkonda çamaşır serdim iceri girdim burnum yine kanamaya başladı.

Bu normal bir şey canım

Geçer heralde.demi birde göğüslerim sertlerdi sabah kalktığımda cok ağrıyor başka sıkıntım.yok sukur
Allahtan çalışmıyorum evdeyim surekli uyuyorum :)) geçer ya 3 ayımız geçsin bi normale döneriz o zaman, aynen sabahları çok acıyor sonra geçiyor gece noluyorsa göğüslerimize

Allahtan çalışmıyorum evdeyim surekli uyuyorum :)) geçer ya 3 ayımız geçsin bi normale döneriz o zaman, aynen sabahları çok acıyor sonra geçiyor gece noluyorsa göğüslerimize
Şükür canim.bende evdeyim :) aynen gece ne oluyor bilmem.ama sabah şiddetli bir ağrı ayilanana kadar kaç haftalık oldunuz siz:)

38 derece mi şuan ev termometre 28 derece gosteriyor baygınlık geçirecek gibi hissediyorum 38 i düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…