Ben geldim kızlarr. Çok şükür bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum çok az bi kanama alanım olmuş ilaçlara yine devam ediyorum. Çok teşekkürler hepinize dualarınız içinnn
ben olmayayım o akşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre
Sagol canim ya ben burnum kanayinca cok panik oluyorum kuccukken cok kanardi hir gun 4 saat durduramamistik en son tamponla durdurulmustu. Ondan hemen paniklendim sonra nettem baktim dedigin gibi cok normalmis ama insallah bi daha olmaz strese girdim resmen
Sakin ol canım evin icin bizim 30-31 derece o 38 olan hava durumundan baktim sehrin genel sıcaklığı ama bayginlik gecirecek gibi olmakta haklisin ben kafami kaldiramiyorum oyle olunca
Merhaba 7+3den güzel.annislere nasil gidiyor hala bende mide bulantısı yok cok-da sağlıklı gebeyiz bulanti olmadigi zaman sagliksiz diye duydum ama :) birtek uyku bıraksalar devamlı uyurum sizler nasilsiniz
Ayy dun doktor dedi bana da sen hiç et yemiyor musun diye ama ben sevmem kırmızı et yiyemiyorum maksimum köfte, vücudumda hiç Demir kalmamış yiyecekmişim mecburmuşum
Ayy dun doktor dedi bana da sen hiç et yemiyor musun diye ama ben sevmem kırmızı et yiyemiyorum maksimum köfte, vücudumda hiç Demir kalmamış yiyecekmişim mecburmuşum
Ben haftalardır oyleyim doyuramiyorum kendi aksam yemeginden sonrada 5 aylik gibi oluyorum ilk bir iki hafta aldim kilo ama simdi o kilodayim şükür bi an hep almaya devam edecegim sandim umarim 4. Aya kadar daha almam sonra zaten elimizde olmadan alacağız ama bu haftlat kilo icin cok erken maksimum 1-2 kilo ile tamamlamaliyiz 3-4 ayi
Ben haftalardır oyleyim doyuramiyorum kendi aksam yemeginden sonrada 5 aylik gibi oluyorum ilk bir iki hafta aldim kilo ama simdi o kilodayim şükür bi an hep almaya devam edecegim sandim umarim 4. Aya kadar daha almam sonra zaten elimizde olmadan alacağız ama bu haftlat kilo icin cok erken maksimum 1-2 kilo ile tamamlamaliyiz 3-4 ayi
Kızlar bende bir haftadır gelip giden bulantı çoğalmaya başladı. Yemek düşündükçe midem bulanıyor ve kötü oluyorum. Ama iftarda çok tat alamasam da yiyorum.
Üstüne bir de grip oldum. Yatıyorum öyle bugün gün bitmedi benim için.
Herkeze merhaba Çatı kemiği agrisi yaşayanlar varmı bugün neye uğradığımı şaşırdım sabah resmen bacaklarım açık kaldi sünnet olmuş çocuklar gibi iki kasığımın alt kısmından bacağıma ne biliyim kasmidır damarıdır ciddi bi gerilme adım atamıyorum yırtılarak kopacakmış gibi araştırdığıma göre çatı ağrısıymış 10. Hafta başlaya biliyomus biz bugün 9+6 dayiz