2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu normal bir şey canım
Sagol canim ya ben burnum kanayinca cok panik oluyorum kuccukken cok kanardi hir gun 4 saat durduramamistik en son tamponla durdurulmustu. Ondan hemen paniklendim sonra nettem baktim dedigin gibi cok normalmis ama insallah bi daha olmaz strese girdim resmen

38 derece mi şuan ev termometre 28 derece gosteriyor baygınlık geçirecek gibi hissediyorum 38 i düşünemiyorum
Sakin ol canım evin icin bizim 30-31 derece o 38 olan hava durumundan baktim sehrin genel sıcaklığı ama bayginlik gecirecek gibi olmakta haklisin ben kafami kaldiramiyorum oyle olunca

Benide et kokusu cok bulandiriyo aksam kayinvalidemler gelio ve mecbur et yapicam hem de kuzu etii
Ayy dun doktor dedi bana da sen hiç et yemiyor musun diye ama ben sevmem kırmızı et yiyemiyorum maksimum köfte, vücudumda hiç Demir kalmamış yiyecekmişim mecburmuşum

kızlar bide benim iştahım çok açık özellikle bikaç gündür ne yesem diye düşünüyorum
böle giderse çok kilo alırım
inş almam

kızlar bide benim iştahım çok açık özellikle bikaç gündür ne yesem diye düşünüyorum
böle giderse çok kilo alırım
inş almam
Ben haftalardır oyleyim doyuramiyorum kendi aksam yemeginden sonrada 5 aylik gibi oluyorum ilk bir iki hafta aldim kilo ama simdi o kilodayim şükür bi an hep almaya devam edecegim sandim umarim 4. Aya kadar daha almam sonra zaten elimizde olmadan alacağız ama bu haftlat kilo icin cok erken maksimum 1-2 kilo ile tamamlamaliyiz 3-4 ayi

bende öle düşünüyorum en fazla 2 kilo alayım istiyorum
ama bu iştah korkutuyo beni umarım senin gibi düzelirim bende

Kızlar bende bir haftadır gelip giden bulantı çoğalmaya başladı. Yemek düşündükçe midem bulanıyor ve kötü oluyorum. Ama iftarda çok tat alamasam da yiyorum.
Üstüne bir de grip oldum. Yatıyorum öyle bugün gün bitmedi benim için.

Herkeze merhaba Çatı kemiği agrisi yaşayanlar varmı bugün neye uğradığımı şaşırdım sabah resmen bacaklarım açık kaldi sünnet olmuş çocuklar gibi iki kasığımın alt kısmından bacağıma ne biliyim kasmidır damarıdır ciddi bi gerilme adım atamıyorum yırtılarak kopacakmış gibi araştırdığıma göre çatı ağrısıymış 10. Hafta başlaya biliyomus biz bugün 9+6 dayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…