2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar bide benim iştahım çok açık özellikle bikaç gündür ne yesem diye düşünüyorum
böle giderse çok kilo alırım
inş almam
ne kadar şanslısın ben 2 haftadır ölümüne kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim öyle halsizim ki zor yürüyorum

Dr da bez bebek dedi :))

2 cm olmus valla..bidaha 2 hafta sonra...simdi daha cok heyecanlaniyo insan belli olmaya baslayinca
Ay masallah ya su an bebisini gordukce bende daha cok gitmek istiyorum doktoraa ❤ cok daha buyuk gibi ileri gibi kocaman duruyo bebisimiz masallah

ne kadar şanslısın ben 2 haftadır ölümüne kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim öyle halsizim ki zor yürüyorum

Çok şükür canım ama yememe rağmen halsizlik bendede çok fazla var kolum bile kalkmıyor bazı zamanlar inş bugünleride atlatırız

Slm kızlar bende dünden beri diş ağrısı 20lik dişin Eti şişmiş diğer dişlerimde sözlüyle ve baş ağrısı var miğren gibi çok kötü. Özellikle akşam üzeri 5-6 oluşuyor. Birşey yiyince sanki dişleri düşücekmiş gibi emanet gibi hissettiriyor. Normal mi sizde var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…