2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz

Amın cok ama cok gecmış olsun ınsaAllah heöen bıter kanaman .neyden kaynaklanıyormuş nerdeymiş kanama

Bugun aklimdan seni gecirdim yazmıyor epeydir diye bulantilardan bakamiyordun nasil oldun ?
Canım benim sağolasın sizde hep benim aklımdasınız Bulantılarım aynı artık ilacı daha sık içiyorum çok güçsüz kaldım kusmaktan kusunca hiç birşey yiyemiyorum ilaç içince de yiyemiyorum ama hiç olmazsa az da olsa yediğimi çıkarmıyorum böyle yazıyorum İnşâAllah sizide etkilemiyorumdur :) kusmuklu topik olmasın :) bu arada telefonumda uygulama da 10+0 olmuşum mâşâAllah buradaki çizelgeyi de bazı durumlardan dolayı kaldırdım arada yine kafama eserse koyarım :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşâAllah

Ayy çok geçmiş olsun bebişin iyi olsun da evde olunca yatamıyor insan ister istemez yemek yapayım şu işi yapayım derken farkında olmadan yoruluyoruz hastanede yatman iyi bile bu yüzden, çok çok geçmiş olsun bebişine de kendine de iyi bak hemencik iyileş

Misafirlerimi şimdi gonderdim ama canım çıktı yorgunluktan, kasıklarım çok ağrıdı çünkü hemen hemen 5 ten bu saate kadar hiç oturamadım, umarım bebişim iyidir

Çok çok geçmiş olsun inşallah bir sorun sıkıntı olmaz sağ salim çıkarsınız hastaneden. Allah’ım hiç birimize böyle korkular yaşatmasın dualarım seninle canım

Şükür, bebiş iyiymiş. Çok çok geçmiş olsun.

Canımm çok geçmiş olsun umarım biranönce biter o kanama şu mübarek günlerde dualarım seninle

Canım benim çok gecmis olsun.. iyi bak kendine kalkma iyice dinlen bu 3 günde rabbim korusun seni de bebişi de inşallah

Canim cok gecmis olsun sen rahat olmaya calis ilaclarla ignelerle insallah durdururlar kanamayi saglikla kucaginda gorursun insallah canim

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olması cok iyi inşallah bu kanamanın sebebide hemen bulunur ve bu kötü stresten kurtulursun

Misafirlerimi şimdi gonderdim ama canım çıktı yorgunluktan, kasıklarım çok ağrıdı çünkü hemen hemen 5 ten bu saate kadar hiç oturamadım, umarım bebişim iyidir
Nasıl yordun bu kadar kendini nasıl anlamıyorum. 2 haftadır yemek yapmadım. Son 2 gündür azcık iyi gibiyim De az temizlik yapabildim. Eşim iftar davetlerini kabul ediyor ya da dışarda açıp öyle geliyor yorulmayayım diye

Aynı benim.gibi canım hiç çıkarmadım ama midem bi tuhaftı.. ve geçen hafta grip olmuatum hatta dudagimda burnumda uçuklar çıktı. Ama şimdi daha iyiyim Allah sana da şifa versin sidooş
Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi
Maslalah ya resmen küçük bir bebek olmuş

Geçmiş olsun. Bu son terslik olur inşallah. Baya zor geçirdin ilk ayları.

Çok geçmiş olsun canımm

çok geçmiş olsun canım inş biran önce düzelirsin

Geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olması çok iyi çok şükür. Rabbim sana da acil şifalar versin

Amin canım amin. Dünden beri iyice kötü oldum. Yiyemiyorum birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…