- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Amın cok ama cok gecmış olsun ınsaAllah heöen bıter kanaman .neyden kaynaklanıyormuş nerdeymiş kanamaİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Canım benim sağolasın sizde hep benim aklımdasınızBugun aklimdan seni gecirdim yazmıyor epeydir diye bulantilardan bakamiyordun nasil oldun ?
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşâAllahİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Ayy çok geçmiş olsun bebişin iyi olsun da evde olunca yatamıyor insan ister istemez yemek yapayım şu işi yapayım derken farkında olmadan yoruluyoruz hastanede yatman iyi bile bu yüzden, çok çok geçmiş olsun bebişine de kendine de iyi bak hemencik iyileşİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir sorun sıkıntı olmaz sağ salim çıkarsınız hastaneden. Allah’ım hiç birimize böyle korkular yaşatmasın dualarım seninle canımİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Şükür, bebiş iyiymiş. Çok çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Canımm çok geçmiş olsun umarım biranönce biter o kanama şu mübarek günlerde dualarım seninleİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Canim cok gecmis olsun sen rahat olmaya calis ilaclarla ignelerle insallah durdururlar kanamayi saglikla kucaginda gorursun insallah canimİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olması cok iyi inşallah bu kanamanın sebebide hemen bulunur ve bu kötü stresten kurtulursunİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Nasıl yordun bu kadar kendini nasıl anlamıyorum. 2 haftadır yemek yapmadım. Son 2 gündür azcık iyi gibiyim De az temizlik yapabildim. Eşim iftar davetlerini kabul ediyor ya da dışarda açıp öyle geliyor yorulmayayım diyeMisafirlerimi şimdi gonderdim ama canım çıktı yorgunluktan, kasıklarım çok ağrıdı çünkü hemen hemen 5 ten bu saate kadar hiç oturamadım, umarım bebişim iyidir
Aynı benim.gibi canım hiç çıkarmadım ama midem bi tuhaftı.. ve geçen hafta grip olmuatum hatta dudagimda burnumda uçuklar çıktı. Ama şimdi daha iyiyim Allah sana da şifa versin sidooşKızlar bende bir haftadır gelip giden bulantı çoğalmaya başladı. Yemek düşündükçe midem bulanıyor ve kötü oluyorum. Ama iftarda çok tat alamasam da yiyorum.
Üstüne bir de grip oldum. Yatıyorum öyle bugün gün bitmedi benim için.
Maslalah ya resmen küçük bir bebek olmuşBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi
Geçmiş olsun. Bu son terslik olur inşallah. Baya zor geçirdin ilk ayları.İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canımmİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Ben tam bırakabildim sayılmaz. 3 - 4 tane iciyorum gündeKizlar selam nasilsiniz size bir sorum var hamileliginde sigra kullanan var mi
Geçmiş olsun canım. Bebişin iyi olması çok iyi çok şükür. Rabbim sana da acil şifalar versinİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Amin canım amin. Dünden beri iyice kötü oldum. Yiyemiyorum birşey.Aynı benim.gibi canım hiç çıkarmadım ama midem bi tuhaftı.. ve geçen hafta grip olmuatum hatta dudagimda burnumda uçuklar çıktı. Ama şimdi daha iyiyim Allah sana da şifa versin sidooş
Maslalah ya resmen küçük bir bebek olmuş
Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?