2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim cok gecmis olsun kac kilosun ben de cok fenayim sadece zofran buraz etki etti bana bazen ona ragmen cikariyorum istah sifir ceyregin ceyregi ekmekle belki bi elma gun geciriyirum insallah bebekler etkilenmez ya endise etme o senden alacaguni aliyordur

Canım eşimden başka hamile olduğumu kimse bilmiyor, uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyoruz, geçen yıl iftarda kimler geldiyse bu yıl da aynı kişileri çağırdık ve bizi Davet edenlere de gittik, hamile değilmiş gibi davranmaya çalışıyorum mecburen

Acil şifalar canım geçmiş olsun bişeycik olmaz Allah ın izniyle merak etme

Hastayım diyebilirsin.

Bugün çok halsizim. Cuma-cumartesi iyiydim, evimle ilgilendim. Bugün hep yatmak istiyorum. Dün zaten tavuk gibi 9 da uykum geldi . Dışarı çıkamamak, spor yapamamak

Çok geçmiş olsun canım

Zuhal budak polat iyiym canım bugün hastanedeyim dün iftarda kanama oldu ama şimdi çok az kahverengi lekelenme yaşıyorum
Mide bulantısı bende var hala

Ama merak etme illa olacak diye bir şey yok oğlumda hiç böyle değildim canım

Dun aksamki kanaman cokmuydu canim.yoksa onlem amaclimi yatirdi dr..
Bir an evvel lekelenmede kesilir insallah

Sagol canim

A anneveoglusu nasil oldun dualarimiz seninle canim .iyi haberini bekliyoruz

A anneveoglusu uzulme canimm bak bi sikinti yokmus bol bol dinlen

Daha iyiyim dün kalp atışını duymak çok iyi geldi merak etme seni bırakmadım dedi kuzum

Kanama durdu kahverengi lekelenme devam az miktarda midem fena moralim yüksek şükür sağlıkla tamamlayacağız hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…