Herkeze merhaba Çatı kemiği agrisi yaşayanlar varmı bugün neye uğradığımı şaşırdım sabah resmen bacaklarım açık kaldi sünnet olmuş çocuklar gibi iki kasığımın alt kısmından bacağıma ne biliyim kasmidır damarıdır ciddi bi gerilme adım atamıyorum yırtılarak kopacakmış gibi araştırdığıma göre çatı ağrısıymış 10. Hafta başlaya biliyomus biz bugün 9+6 dayiz
Canım benim de sol bacağım bazen tutmuyor. Kalçamda fıtık varmış gibi ağrı giriyor. Araştırdım böyle ağrılar kalça kemiğimiz çatımız rahmimiz genişlediği içinmiş. İnşallah endişelenecek bir durum yoktur doktorunu ara sor mutlaka
Slm kızlar bende dünden beri diş ağrısı 20lik dişin Eti şişmiş diğer dişlerimde sözlüyle ve baş ağrısı var miğren gibi çok kötü. Özellikle akşam üzeri 5-6 oluşuyor. Birşey yiyince sanki dişleri düşücekmiş gibi emanet gibi hissettiriyor. Normal mi sizde var mı ???
edosko
canım o ne tatlı poz vermiş öyle mâşâAllah biz en son 7+4 te gittik çok net değildi kontrolümüz Haziran'da İnşâAllah 11+1 olcaz o zaman görürüz bizde nasipse şu an 9+6 yanlış mı hesapladım acaba
edosko
canım o ne tatlı poz vermiş öyle mâşâAllah biz en son 7+4 te gittik çok net değildi kontrolümüz Haziran'da İnşâAllah 11+1 olcaz o zaman görürüz bizde nasipse şu an 9+6 yanlış mı hesapladım acaba