2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim de sol bacağım bazen tutmuyor. Kalçamda fıtık varmış gibi ağrı giriyor. Araştırdım böyle ağrılar kalça kemiğimiz çatımız rahmimiz genişlediği içinmiş. İnşallah endişelenecek bir durum yoktur doktorunu ara sor mutlaka

Cok normal hamılelıkte apse kaotıysa hastaneye gıtsen ıyı olur .sureklı tuzlu suyla garagara yap rahatlatır sıslıgıde gecırmıştı bende :)

ne kadar şanslısın ben 2 haftadır ölümüne kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim öyle halsizim ki zor yürüyorum
aynen bende canım ilaç içiyorum bazen hergün bazen iki günde bir bende 5-6 kilo verdim Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar İnşâAllah

edosko canım o ne tatlı poz vermiş öyle mâşâAllah biz en son 7+4 te gittik çok net değildi kontrolümüz Haziran'da İnşâAllah 11+1 olcaz o zaman görürüz bizde nasipse şu an 9+6 yanlış mı hesapladım acaba

Bugun aklimdan seni gecirdim yazmıyor epeydir diye bulantilardan bakamiyordun nasil oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…