- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Gunaydin canim. Cok gecmis olsun sukur bebisimiz gayet iyi ❤ insallah en kisa zamanda guzel annemizde iyilesicek bol bol dinlen kendine dikkat et ❤İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Gecen hafta bizimkide net degildi..hemencik buyumus :)edosko canım o ne tatlı poz vermiş öyle mâşâAllah biz en son 7+4 te gittik çok net değildi kontrolümüz Haziran'da İnşâAllah 11+1 olcaz o zaman görürüz bizde nasipse şu an 9+6 yanlış mı hesapladım acaba
Cok gecmis olsun canim..insallah gecer gider.İyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Insallah canim..buyuduklerini gorucez hep birlikte..Ayyy canım maşallah çok tatlı yainşallah ben de böyle zamanlarını görürüm kuzumun
Gecmis olsun canim insallah bu son olur cok şükür bebegin iyiymisİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Evet biliyorum canim neden kaldirdigini takvimi.Canım benim sağolasın sizde hep benim aklımdasınızBulantılarım aynı artık ilacı daha sık içiyorum çok güçsüz kaldım kusmaktan kusunca hiç birşey yiyemiyorum ilaç içince de yiyemiyorum ama hiç olmazsa az da olsa yediğimi çıkarmıyorum böyle yazıyorum İnşâAllah sizide etkilemiyorumdur :) kusmuklu topik olmasın :) bu arada telefonumda uygulama da 10+0 olmuşum mâşâAllah buradaki çizelgeyi de bazı durumlardan dolayı kaldırdım arada yine kafama eserse koyarım :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
ilacı da kusuyorum içemiyorumaynen bende canım ilaç içiyorum bazen hergün bazen iki günde bir bende 5-6 kilo verdim Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar İnşâAllah
Maşallah nr kdr güzel yakalamış Dr kaç haftalık tam suandaBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi
Acti kollarini bize :) 8+5 dundu randevum..Maşallah nr kdr güzel yakalamış Dr kaç haftalık tam suanda
Çok geçmiş olsun canım. Allah kuzunu korusunİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Bende 8+3 de gidicm inş bizde yakalarız böyle bi poz :)Acti kollarini bize :) 8+5 dundu randevum..
kızlar kontrol sıklığınız nedir? ben 6+1de gittim doktor ayda bir gelmen yeterli dedi 10 haftayı geçince gidicem ama meraktan ölüyorum görmek de istiyorumBende 8+3 de gidicm inş bizde yakalarız böyle bi poz :)
hah dünden beri heryerde yardım istediğim konu..ben de öyleyim ne yesem kusuyorum yemezken öğürüyorum doktor normal diyor ama başka bir doktoru aradığımda da kilo kaybın fazla yarın gel bi kan alalım serum takalım dediKızlar sürekli öğürme var ama kusamıyorum.Öğürmekten kasıklarım ağrıyor.Böyle olanınız varmı mafoldum gece
Ben 6+5 te gitmiştim kendi Dr uma daha başlamadım ilk haftalar die başka dra gittim kötü bi kaybım var psikolojik olarak bebeği görmeden ona gitmek istemedim o yuzden 8+3 de gidicem.Keske kussam ya kusma yok ama öğürtü mahvediyor resmen kasıklarım ağrıyor öğürmekten bişiler yiyebiliyorum sıkıntı yok ama çıkmıyorhah dünden beri heryerde yardım istediğim konu..ben de öyleyim ne yesem kusuyorum yemezken öğürüyorum doktor normal diyor ama başka bir doktoru aradığımda da kilo kaybın fazla yarın gel bi kan alalım serum takalım dedi
aman allah korusun kusma yiyememek çok kötü..insanın psikolojisi bozuluyor bebeğe bir şey olacak diyeBen 6+5 te gitmiştim kendi Dr uma daha başlamadım ilk haftalar die başka dra gittim kötü bi kaybım var psikolojik olarak bebeği görmeden ona gitmek istemedim o yuzden 8+3 de gidicem.Keske kussam ya kusma yok ama öğürtü mahvediyor resmen kasıklarım ağrıyor öğürmekten bişiler yiyebiliyorum sıkıntı yok ama çıkmıyor
Evt gerçekten öyle bu öğürme bile berbat sürekli Kusanlara allah sabır versinaman allah korusun kusma yiyememek çok kötü..insanın psikolojisi bozuluyor bebeğe bir şey olacak diye
ilacı da kusuyorum içemiyorumnormalde de zayıf olduğum için bebek tehlikeye girebilirmiş yarından itibaren serum takılacak bana.. çok mutsuzum çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur. Allah bütün hamilelere kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?