2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğine de

Gunaydin canim. Cok gecmis olsun sukur bebisimiz gayet iyi ❤ insallah en kisa zamanda guzel annemizde iyilesicek bol bol dinlen kendine dikkat et ❤

Cok gecmis olsun canim..insallah gecer gider.

Gecmis olsun canim insallah bu son olur cok şükür bebegin iyiymis

Evet biliyorum canim neden kaldirdigini takvimi.
Yok canim etkilmesi burada ki bir cok arkadasin sorunu ayni insallah en kisa surede gecer bu surec

aynen bende canım ilaç içiyorum bazen hergün bazen iki günde bir bende 5-6 kilo verdim Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar İnşâAllah
ilacı da kusuyorum içemiyorum normalde de zayıf olduğum için bebek tehlikeye girebilirmiş yarından itibaren serum takılacak bana.. çok mutsuzum çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur. Allah bütün hamilelere kolaylık versin.

Merhaba, bende araniza katilabirmiyim:) Ismim ebru, 23 yasindayim ve belcikada kaliyorum.
Allah nasip ederse 30-01-2019 dogumum. Son bat gunumu soyliyemicem cunku ilginc bir sekilde gec dollenme ile hamile kalmisim.

Bu benim 3. hamileligim.
Ilk hamileligimde 23 haftalikken erken dogum ile oglumu kaybettim..
Ikinci hamileligimde saglikli bir sekilde bir kizim oldu sukurler olsun
Bakalim 3. hamileligim nasil gecicek :) ins hepimizinki sorunsuz bir sekilde gecer!!!

Çok geçmiş olsun canım. Allah kuzunu korusun

Kızlar sürekli öğürme var ama kusamıyorum.Öğürmekten kasıklarım ağrıyor.Böyle olanınız varmı mafoldum gece

Kızlar sürekli öğürme var ama kusamıyorum.Öğürmekten kasıklarım ağrıyor.Böyle olanınız varmı mafoldum gece
hah dünden beri heryerde yardım istediğim konu..ben de öyleyim ne yesem kusuyorum yemezken öğürüyorum doktor normal diyor ama başka bir doktoru aradığımda da kilo kaybın fazla yarın gel bi kan alalım serum takalım dedi

Ben 6+5 te gitmiştim kendi Dr uma daha başlamadım ilk haftalar die başka dra gittim kötü bi kaybım var psikolojik olarak bebeği görmeden ona gitmek istemedim o yuzden 8+3 de gidicem.Keske kussam ya kusma yok ama öğürtü mahvediyor resmen kasıklarım ağrıyor öğürmekten bişiler yiyebiliyorum sıkıntı yok ama çıkmıyor

aman allah korusun kusma yiyememek çok kötü..insanın psikolojisi bozuluyor bebeğe bir şey olacak diye

inş biran önce düzelirsin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…