2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dun aksamki kanaman cokmuydu canim.yoksa onlem amaclimi yatirdi dr..
Bir an evvel lekelenmede kesilir insallah
Coktu canım ped doldu wcde afedersin taze kan gidiyordu
Dr bebekten kaynaklı değil dedi kendi Dr özel muayenehanesi olunca onunla görüşemedik
Yarin taburcu olursun dedi bu günkü icapci Dr

Cok geçmiş olsun cnm kendine cok dikkat et

Korkma serum iyi gelir sana da inşallah. Kaç kilo verdim canım. Ne zamandır devam ediyor bu halin?
Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. ne

Merhaba canım. Yaşımız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağımız tarih çok yakın.
Çok saglikli bir hamilelik gecirirsin umarım. Kaybın için üzüldüm ama oğlun şefaatçi olur insallah sana. Kızını ve karnındaki bebeği de sana bağışlasın Rabb'im.

Birakamayacagiz bnce
Neden öyle söylüyorsun canım. Arkadaş bıraktım nerdeyse diyor. Sen de bırakırsın. Ne olursa olsun bebeğin için zor olmamalı.

Arkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz

Beni. Kızımda hiç bulantim yoktu. Druma söyledim galiba bu farklı cinsiyet dedim çocukları anne karnında kıyaslamaya başlama dedi :)))) ben belirtiler farklı ama kız hissediyorum

Selam kızlar salı gunune randevu aldım aklom hep bebekte bayadır kendısıyle gorusemedık InsaAllah ıyıdır ozledıııım ya

Gecen hafta bizimkide net degildi..hemencik buyumus :)
MâşâAllah canım :)
Gecmis olsun canim insallah bu son olur cok şükür bebegin iyiymis

Evet biliyorum canim neden kaldirdigini takvimi.
Yok canim etkilmesi burada ki bir cok arkadasin sorunu ayni insallah en kisa surede gecer bu surec
İnşâAllah canım sağlıkla büyüsünler de
Canım benim bende aynıyım serumda çok işe yaramıyor ilaç ne kullanıyorsun ben zofer kullanıyorum dediğin gibi bazen ilacı da kustuğum oluyor yine içiyorum Allah yardımcımız olsun metpamit falan işe yaramıyor

Kızlar ya ben çok fena grip oldum ateşim.var her yerim ağrıyor özellikle belim bel ağrısından duramıyorum çok endişelenmeye basladim ne yapabilirim bu durumda

Kızlar ya ben çok fena grip oldum ateşim.var her yerim ağrıyor özellikle belim bel ağrısından duramıyorum çok endişelenmeye basladim ne yapabilirim bu durumda
Geçmiş olsun canım yatıp dinlenmeye çalış. Bir de bol su tüketirsen iyi gelir canım.

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…