- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
			Z 
		 zeLina
 ve 
			 mevsiminegore
 maşallah maşallah kızlarıniza 41 kere maşallah Allah'ım bizede nasip etsin uyumayı

mevsiminegore
 maşallah maşallah kızlarıniza 41 kere maşallah Allah'ım bizede nasip etsin uyumayı 
Z zeLina Tekirdağ da 1300 TL ev işi de yapiyor bir iş arkadaşımın oğlu iki yaşında yemek yok
Burda yemek ve ev işi olursa 1500 u buluyor ev işi yemek yoksa 1000 TL

mevsiminegore

mevsiminegore
 maşallah maşallah kızlarıniza 41 kere maşallah Allah'ım bizede nasip etsin uyumayı Z zeLina Tekirdağ da 1300 TL ev işi de yapiyor bir iş arkadaşımın oğlu iki yaşında yemek yok
Burda yemek ve ev işi olursa 1500 u buluyor ev işi yemek yoksa 1000 TL

tam gun yani her sekilde tanidik olmazsa mecbur kamerada olacak. Benim laz kizi gerci oter hemen
tam gun yani her sekilde tanidik olmazsa mecbur kamerada olacak. Benim laz kizi gerci oter hemen  

yemekte yapmiyorum ongundur
 yemekte yapmiyorum ongundur

sadece bir gün havuç verdim, dün hicbir şey veremedim evde degildik sadece süt emdi. Bugün bi kaka yaptı paçalarından aktı hafif ishalimsi ve böyle yapış yapış. Bugün havuç versem mi vermesem mi bilemedim
 sadece bir gün havuç verdim, dün hicbir şey veremedim evde degildik sadece süt emdi. Bugün bi kaka yaptı paçalarından aktı hafif ishalimsi ve böyle yapış yapış. Bugün havuç versem mi vermesem mi bilemedim