Dido44
seninle aynı doktora gidiyorduk dimi Mehmet bey bu kez sadi konuktan randevu al muayene ol orada da sonra ikili testini orada yaptırırsın dedi sadi konuk da hiç gitmedim hangi doktordan randevu alayım tavsiye edebileceğin biri var mı ?
Valla canım ben rastgele birinden randevu aldım celal yola adında tontiş bir amcaydı kendisi bu çarşamba tekrar orda kontrolüm var başka bi dr dan randevu bulabildim eger memnun kalırsam adını veririm sanada
Canım bende ikizlere hamileyim Allah nasip ederse bu benim ikinci ilerleyen gebeliğim ilkinden bir kızım var onda sürekli serumlarla yaşıyordum bunda da çok kötüyüm ama serum Faslına geçmedik daha herşeyden midem bulanıyor bugün sabah aç karna üç kere çıkardım çok zorluyor.
kanamam da arada oluyor içerde kanama alanı var ama drlar pek bir rahat bundan bşy olmaz deyip duruyorlar kullandığım jel hep kan pıhtılı dönüyor
Senin tsh kaç çıktı benim en son 0.03 çıktı çok düşük olduğu için bulantı da çok yaparmış ikiz gebelikler de normal deyip herşeyi ona bağlıyorlar sende de var mı aynı durum
Kızlar bişe sorcam yine pimpiriklendim Galiba her bir evreden sonra kafayı takıcak bişeler buluyorum 7+0 da gittim ben muayeneye bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hatta 1 gün önden gidiyor bizimki 7+1 görünüyordu ama kalp atışları 90 dedi dr. Normal mi diye sordum normal dedi. İnternetten baktığımda düşük görünüyor. Bu durumda olan var mı? Takmamaya çalışıyorum ama yok, içim sıkıldı bi kere...
Çok çok az canım belki düşük tehditi olmayanlar benden çok yaşıyordur çünkü kızımda sanki daha çoktu ağrılarım hiç kanamam falan da yoktu belki ikinci gebelik olduğu içindir bilemiyorum
@Zuhal budak polat iyiym canım bugün hastanedeyim dün iftarda kanama oldu ama şimdi çok az kahverengi lekelenme yaşıyorum
Mide bulantısı bende var hala
Ama merak etme illa olacak diye bir şey yok oğlumda hiç böyle değildim canım
Canım içini ferah tut. Başka doktora gitmen iyi olmuş. Yolk sac ve bebek oluştuysa gelişimi de olur canını sıkma. Doktordan sonra haber ver bize de, dualarım seninle
Başka doktora gıttık persembe gunu cok erken 6 hafta 3 günlük olması gerek eger ilerlemeZse kalp atışında olmazsa alınır dedı. Ama bunu demek için 10 gün beklenilmeli geç gelısıyorda olabılır dedi. Oyuzden persemb günü gıdım m gostermeye fakat kendı istegimle Bayram sonrasını beklemek istediğimi söylicem inş güzel haberler alırım ne olur dualarınızı esırgemeyın
Kızlar bişe sorcam yine pimpiriklendim Galiba her bir evreden sonra kafayı takıcak bişeler buluyorum 7+0 da gittim ben muayeneye bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hatta 1 gün önden gidiyor bizimki 7+1 görünüyordu ama kalp atışları 90 dedi dr. Normal mi diye sordum normal dedi. İnternetten baktığımda düşük görünüyor. Bu durumda olan var mı? Takmamaya çalışıyorum ama yok, içim sıkıldı bi kere...
Canım niye böyle yapıyorsun ki. Doktor normal dedikten sonra. Bak bugün gittim doktora kalp atışını sormadım bile.. daha önceki hamileliklerimde de sormadım. Sıkıntı yaşamadım aklımıza kötü şeyler getirirsek bunları çekeriz diye düşünüyorum.
Doktoruma guv3ndikten sonra nette de sadece hangi haftadaysam özelliklerine bakıyorum o kadar. Internet zaten sağlam insani bile hasta ediyor..
Başka doktora gıttık persembe gunu cok erken 6 hafta 3 günlük olması gerek eger ilerlemeZse kalp atışında olmazsa alınır dedı. Ama bunu demek için 10 gün beklenilmeli geç gelısıyorda olabılır dedi. Oyuzden persemb günü gıdım m gostermeye fakat kendı istegimle Bayram sonrasını beklemek istediğimi söylicem inş güzel haberler alırım ne olur dualarınızı esırgemeyın
Kızlar doktordan geldım morelım cok bozuk son adet tarıhım 6 nisan fakat geç döllenme olduğu ıcın 2 haftayı saymıcaz son adet tarıhın degısecek dedı. Son adet tarıhım 24 Nisa’n oldu. 2 hafta önce gıttıgımde 5 haftalık dedı kese duzgun dedı. 2 hafta sonra gel dedı.Bugün gittiğimde 5 hafta 6 günlük gozukuyor yolk sac cok iyi kese cok iyi bebek var ama yeni oluşmuş dedı persembeye kadar bekleyelım yüzde 50 saglıklı yüzde 50 sağlıksız dedi.olmadı kürtaj yapalım dedi. Bende hemen başka dr randevu aldım öğleden sonra ona gıdecem ne olur bana dua edın saglıklı bır gebelık olsun lutfen
Benim bebisi mi erkege benzettin? Hicbir fikrim yok acikcasi canim. Ultrasonda cok hareketli oldugunu gorduk sadece. Bizimkiler de erkek bebekler oyle olur diyorlar evde ama hurafe midir bilemem :) saglikli olsunlar da...
Kızlar ya hesabını pasif yapanların profilinde neden üzgün yazıyor bu sitede? Üzgün yazdığını görünce insanlar düşük yaptı sanıyorum ilkten, çok saçma bir uygulama bence
Kızlar ya hesabını pasif yapanların profilinde neden üzgün yazıyor bu sitede? Üzgün yazdığını görünce insanlar düşük yaptı sanıyorum ilkten, çok saçma bir uygulama bence
kuzhm uzgun yazili olanlar banlı yani birkac kisi kiblemis(sikayet etmis) o yuzden 2 gun veya yonetici ne kadar derse kk ya kapali oluyo acilana kadar okuyo ama msj yazamaz canim uzgun denilen o sekilde
kuzhm uzgun yazili olanlar banlı yani birkac kisi kiblemis(sikayet etmis) o yuzden 2 gun veya yonetici ne kadar derse kk ya kapali oluyo acilana kadar okuyo ama msj yazamaz canim uzgun denilen o sekilde
Ayin 21ine ikili test icin randevu aldik. Bebis 12+2 olacak tam. Gerci en son ultrason muayenesinde bir hafta önde cikti. Ikili test en gec 14.haftada yapılabiliyor degil mi kizlar?
Ayin 21ine ikili test icin randevu aldik. Bebis 12+2 olacak tam. Gerci en son ultrason muayenesinde bir hafta önde cikti. Ikili test en gec 14.haftada yapılabiliyor degil mi kizlar?