2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Va
Valla canım ben rastgele birinden randevu aldım celal yola adında tontiş bir amcaydı kendisi bu çarşamba tekrar orda kontrolüm var başka bi dr dan randevu bulabildim eger memnun kalırsam adını veririm sanada

kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz peki

Canım ben de ilk kalbini duyduğumda bakmıştım internetten. Benim de aklıma takılınca doktora sordum. 80 alt sınır demişti. Seninki normal görünüyor

kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz peki
Çok çok az canım belki düşük tehditi olmayanlar benden çok yaşıyordur çünkü kızımda sanki daha çoktu ağrılarım hiç kanamam falan da yoktu belki ikinci gebelik olduğu içindir bilemiyorum

Çook geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İnşallah iyisindir şimdi. Neden olmuş peki

Canım içini ferah tut. Başka doktora gitmen iyi olmuş. Yolk sac ve bebek oluştuysa gelişimi de olur canını sıkma. Doktordan sonra haber ver bize de, dualarım seninle
Başka doktora gıttık persembe gunu cok erken 6 hafta 3 günlük olması gerek eger ilerlemeZse kalp atışında olmazsa alınır dedı. Ama bunu demek için 10 gün beklenilmeli geç gelısıyorda olabılır dedi. Oyuzden persemb günü gıdım m gostermeye fakat kendı istegimle Bayram sonrasını beklemek istediğimi söylicem inş güzel haberler alırım ne olur dualarınızı esırgemeyın

Canım niye böyle yapıyorsun ki. Doktor normal dedikten sonra. Bak bugün gittim doktora kalp atışını sormadım bile.. daha önceki hamileliklerimde de sormadım. Sıkıntı yaşamadım aklımıza kötü şeyler getirirsek bunları çekeriz diye düşünüyorum.
Doktoruma guv3ndikten sonra nette de sadece hangi haftadaysam özelliklerine bakıyorum o kadar. Internet zaten sağlam insani bile hasta ediyor..

Tüm kalbimle dua ediyorum iyi olacaksınız bayramdan sonra bayram hediyesi gibi miniğin sana burdayım diyecek

cnm benim bebegimde gec dollenme oldu, sukur iyi gelisimi gecen hafta kucucuk noktaydi simdi kalbi atiyor icini ferah tut

Benim bebisi mi erkege benzettin? Hicbir fikrim yok acikcasi canim. Ultrasonda cok hareketli oldugunu gorduk sadece. Bizimkiler de erkek bebekler oyle olur diyorlar evde ama hurafe midir bilemem :) saglikli olsunlar da...
Aynen, sağlıkla gelsinler inşallah. Ben kendi bebeğimi kız hissediyorum, bakalım hayırlısı olsun.

Bugün iğneyle başladık hadi Bismillah
Son 30 hafta

Kızlar ya hesabını pasif yapanların profilinde neden üzgün yazıyor bu sitede? Üzgün yazdığını görünce insanlar düşük yaptı sanıyorum ilkten, çok saçma bir uygulama bence
kuzhm uzgun yazili olanlar banlı yani birkac kisi kiblemis(sikayet etmis) o yuzden 2 gun veya yonetici ne kadar derse kk ya kapali oluyo acilana kadar okuyo ama msj yazamaz canim uzgun denilen o sekilde

kuzhm uzgun yazili olanlar banlı yani birkac kisi kiblemis(sikayet etmis) o yuzden 2 gun veya yonetici ne kadar derse kk ya kapali oluyo acilana kadar okuyo ama msj yazamaz canim uzgun denilen o sekilde

Evet canım bir banlananlar var bir de kendi isteğiyle donduranlar, ikisinde de üzgün yazıyor.

Ayin 21ine ikili test icin randevu aldik. Bebis 12+2 olacak tam. Gerci en son ultrason muayenesinde bir hafta önde cikti. Ikili test en gec 14.haftada yapılabiliyor degil mi kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…