2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla su bile icsem cikiyo 2 haftadir..ama kilo kaybimda yok.nasil basariyorum anlamadim :) serbet sıkma meyve suyu iciyorum..yiyip cikarsamda yariyo demek :)
Yaaa çok zor inşallah en kısa zamanda gecer bende 0 bulantı ama 8 gün oldu wc çıkamıyorum ne yaptıysam kar etmedi buna rağmen hic kilo almamışım normal şartlarda davul olmam gerek allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.

Ayrıca sayfayı devralmak isteyen arkadaşlara sayfayı devredebiliriz Kazen yardımcı olursan sevinirim

Kizlar napiosunuz isten yazamadim 2 gundur davetteydik is ve camasir birikmis

Yaaaaa??? Ay çok üzüldüm
Allah'ım en hayırlı güzel zamanda sana anneliği sağlıkla tekrar yaşatsın İnşaallah..

Kabizlik bende normaldede var.. gecicek insallah :)

Allah yardimcin olsun ne denirki

Geçmiş olsun cnm o psikolojiyi yaşayan bilir benimde ilk bebeğim bu şekilde alındı.Rabbim bu süreci en kısa sürede atlatmayı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin en kısa zamanda atlatmayı nasip etsin

Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkından normal yolla olmuştu demi senin İnşâAllah en kısa sürede Rabbim tekrardan nasip eder üzme kendini

Ne denir bilmiyorum canım rabbim gönül ferahlığı versin tekrar nasip olur inşallah çok üzgünüm gerçekten

kubra5505 canım hikayeni bilmiyorum ama kız kardeşimin de başına geldi 3 kere hemde kan pıhtılaşması olduğu için bebeğe kan gitmiyormuş bi sürü genetik test yapıldı ve kan sulandırıcı iğne kullandı çok şükür doğdu bebeği bende tüp bebek yaptırdım 3. De tuttu çok şükür bende genetik test yaptırdım bunda ve bende de çıktı pıhtılaşma şu an bende hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime sende önlem amaçlı bu testleri yaptır istersen canım

Cok üzüldüm canım Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ınslalah..

En kısa sürede sağlıkla meleğine kavuşacaksın canım kalbim seninle

Canım Allah sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah..

Çok üzüldüm Allah sana güç versin çok geçmiş olsun Allah sağlıkla tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…