2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A anneveoglusu canim nasilsin bebis nasil?
Canım hastaneden çıkış yapıldı 10 gün rapor verildi öğle üzeri yeniden bakıldı maşallah haftası ile uyumlu az kanama alanı var dendi ara ara kanama oluyor bulantı hissi var hep

Sen nasılsın canım

Bnde ayni şekilde napacagimi hic bilmiyorum
Tiksinirim inşallah dedim ama malesef. Sigaranı değiştir diyorlar, denedim ve gerçekten çok midem bulandı. Naneli içiyorum ben. Sonra yine kendi içtiğimi alınca geçti bulantı da. 3 taneyi geçmemek benim hedefim. Bırakma kısmında zaten başarılı olamadım. Sürekli ev yapımı yoğurt yiyorum, süt içiyorum.

kızlar bugun miniğimizi görmeye gittik kalp atışını duyduk çok şükür. Kalp atış hızı usg fotografında 120 yazıyor. Sizlerde kaç yazıyor. Kıyaslamak değil ama 140 altı erkek yazmışlar 140 üstü kız yazmışlar. Bu bilgiyi de kalp atış hızı normal mi diye nette gezerken buldum :)

Bizimki kız o zaman 166 atıyordu mâşâAllah:)

Ama bunda hafta sayısıda önemli değilmi ,yani anladığım kadarı ile çocuk haftası ilerledikçe kalp atışıda ona göre hızlanıyor.
Öyle ama çok büyük değişim yok sonuçta hepimizin haftası birbirine çok yakın canım :)

Kızlar doktordan geldım morelım cok bozuk son adet tarıhım 6 nisan fakat geç döllenme olduğu ıcın 2 haftayı saymıcaz son adet tarıhın degısecek dedı. Son adet tarıhım 24 Nisa’n oldu. 2 hafta önce gıttıgımde 5 haftalık dedı kese duzgun dedı. 2 hafta sonra gel dedı.Bugün gittiğimde 5 hafta 6 günlük gozukuyor yolk sac cok iyi kese cok iyi bebek var ama yeni oluşmuş dedı persembeye kadar bekleyelım yüzde 50 saglıklı yüzde 50 sağlıksız dedi.olmadı kürtaj yapalım dedi. Bende hemen başka dr randevu aldım öğleden sonra ona gıdecem ne olur bana dua edın saglıklı bır gebelık olsun lutfen

KAlbini ferah tut
En iyisini yapmışsın başka dr randevu alarak.
Sağlıksızı neye bağlamış anlamadım yukarıda herşey normal d,yor aşagıda ise 50 ye 50 diyor.

Ilk 6+0 da 127 7+4 164 8+5 de 172 idi benim) hangisini esas alsam :)) onu bende duymustum..ama duydugun zamana gorede degisiyor sanirim

Seninde kız olma ihtimâli var netlesince yazarsin ama sabret 3 ay dan sonra bulantisi olanlar duzeliyor

Bende yazmıyor. Doktora da sormadım hiç. Çok merak ettim şu an. :)

Iyi haberler alirsin insallah canim.ayni dr mu 2 hafta once bakanda... bazi drlar laflarini dusunmeden butun olasiliklari soyluyor..bebek varsa gelisimde olur..cok ornek.gorduk.olumsuz seyler solenen sonradan saglikla devam eden gebelikler...stres yapma bakalim yeni dr ne dicek

Canım hiç o doktoru ciddiye alıp da moralini bozma benim de geç döllenme 24 mart son adet tarihim ama 3 nisan olarak değiştirdi doktor yarın 10. haftama giriyorum herşey yolunda çok şükür. seninki de öyledir hiç üzülme benim doktorum olabiliyor böyle şeyler herkesin yumurtlama tarihleri farklı olur dedi.

Dido44 seninle aynı doktora gidiyorduk dimi Mehmet bey bu kez sadi konuktan randevu al muayene ol orada da sonra ikili testini orada yaptırırsın dedi sadi konuk da hiç gitmedim hangi doktordan randevu alayım tavsiye edebileceğin biri var mı ?

Kalp atışı nerde yazıyor bnde usg kağıdı var ama bulamadim

KAlbini ferah tut
En iyisini yapmışsın başka dr randevu alarak.
Sağlıksızı neye bağlamış anlamadım yukarıda herşey normal d,yor aşagıda ise 50 ye 50 diyor.
Ins ya korkuyorum ama persembe gel alalım dedı kabul etmıcem bayram sonrasını beklıcem ıns sımdı gıdecegım dr uyu seyler soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…