2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydıın
cuma gününden beri yokum birisi bana özet geçebilir mi? herkes iyi dimmiiii

4 günde 5 cenaze vardı çok kötü geçti günlerim. üzüntüden hasta oldum. oğluma da bulaştı ikimizde kötüyüz. bugün işe geldim. hayat çok kısa gerçekten

dün ilk dr muayaneme gittim 7+6 olmuştuk 8+0 göründü. pıt pıtları duyduk. gayet sağlıklı şükürler olsun. test verdi bunları yaptır haftaya görüşelim dedi. test sonuçlarına göre detaylı konuşacağız.

Çook geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İnşallah iyisindir şimdi. Neden olmuş peki
Eve çıktım yatiyorum devamlı eşim her şeyi hallediyor oğlumla
Neden olduğunu sormadım kanama alanı var deyince Dr dumura uğradım birde Bebişin kalp atışını duyunca herşey aklımdan üctu gitti

kızlar ben kalp atışını duymamıştım dün de kabus gördüğümü yazmıştım çarş eşimin işi çıktı randevuyu bugüne aldık dua edin bana kalp atışını duyiiim
Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin minigin sana ben burdayım diyecek inşallah

Çok çok az canım belki düşük tehditi olmayanlar benden çok yaşıyordur çünkü kızımda sanki daha çoktu ağrılarım hiç kanamam falan da yoktu belki ikinci gebelik olduğu içindir bilemiyorum
Canım nasılsın senin kanama taze kan şeklinde mi oluyor birde ne kadar sıklıkla

Off çok üst üste gelmiş canım başınız sağolsun
Rabbim rahmeti ile muamele etsin inşallah

Sanada oğlusunada geçmiş olsun maşallah minigine

Ay hadi insallah son olsun..cok sevindim.
Ben ayni canim.midemde hicbisey durmuyor oglen tost yemeyi dusunuyorum.ins onu kabul eder midem.
İnsallah bir daha olmaz bende de bulantı hissi var ama çıkarmadim bir kaç gundur
Az yağlı olsun de seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor insanda devamlı çıkarma hissi

İnsallah bir daha olmaz bende de bulantı hissi var ama çıkarmadim bir kaç gundur
Az yağlı olsun de seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor insanda devamlı çıkarma hissi
Valla su bile icsem cikiyo 2 haftadir..ama kilo kaybimda yok.nasil basariyorum anlamadim :) serbet sıkma meyve suyu iciyorum..yiyip cikarsamda yariyo demek :)

Valla su bile icsem cikiyo 2 haftadir..ama kilo kaybimda yok.nasil basariyorum anlamadim :) serbet sıkma meyve suyu iciyorum..yiyip cikarsamda yariyo demek :)
seninki çok zor canım yaa Allah kuvvet versin bende az önce çıkardım yapacak birşey yok bu günlerde geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…