günaydıın
cuma gününden beri yokum birisi bana özet geçebilir mi? herkes iyi dimmiiii
4 günde 5 cenaze vardı çok kötü geçti günlerim. üzüntüden hasta oldum. oğluma da bulaştı ikimizde kötüyüz. bugün işe geldim. hayat çok kısa gerçekten
dün ilk dr muayaneme gittim 7+6 olmuştuk 8+0 göründü. pıt pıtları duyduk. gayet sağlıklı şükürler olsun. test verdi bunları yaptır haftaya görüşelim dedi. test sonuçlarına göre detaylı konuşacağız.
Ayin 21ine ikili test icin randevu aldik. Bebis 12+2 olacak tam. Gerci en son ultrason muayenesinde bir hafta önde cikti. Ikili test en gec 14.haftada yapılabiliyor degil mi kizlar?
Eve çıktım yatiyorum devamlı eşim her şeyi hallediyor oğlumla
Neden olduğunu sormadım kanama alanı var deyince Dr dumura uğradım birde Bebişin kalp atışını duyunca herşey aklımdan üctu gitti
Başka doktora gıttık persembe gunu cok erken 6 hafta 3 günlük olması gerek eger ilerlemeZse kalp atışında olmazsa alınır dedı. Ama bunu demek için 10 gün beklenilmeli geç gelısıyorda olabılır dedi. Oyuzden persemb günü gıdım m gostermeye fakat kendı istegimle Bayram sonrasını beklemek istediğimi söylicem inş güzel haberler alırım ne olur dualarınızı esırgemeyın
Eve çıktım yatiyorum devamlı eşim her şeyi hallediyor oğlumla
Neden olduğunu sormadım kanama alanı var deyince Dr dumura uğradım birde Bebişin kalp atışını duyunca herşey aklımdan üctu gitti
Çok çok az canım belki düşük tehditi olmayanlar benden çok yaşıyordur çünkü kızımda sanki daha çoktu ağrılarım hiç kanamam falan da yoktu belki ikinci gebelik olduğu içindir bilemiyorum
günaydıın
cuma gününden beri yokum birisi bana özet geçebilir mi? herkes iyi dimmiiii
4 günde 5 cenaze vardı çok kötü geçti günlerim. üzüntüden hasta oldum. oğluma da bulaştı ikimizde kötüyüz. bugün işe geldim. hayat çok kısa gerçekten
dün ilk dr muayaneme gittim 7+6 olmuştuk 8+0 göründü. pıt pıtları duyduk. gayet sağlıklı şükürler olsun. test verdi bunları yaptır haftaya görüşelim dedi. test sonuçlarına göre detaylı konuşacağız.
İnsallah bir daha olmaz bende de bulantı hissi var ama çıkarmadim bir kaç gundur
Az yağlı olsun de seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor insanda devamlı çıkarma hissi
İnsallah bir daha olmaz bende de bulantı hissi var ama çıkarmadim bir kaç gundur
Az yağlı olsun de seni öyle iyi anlıyorum ki çok zor insanda devamlı çıkarma hissi
Valla su bile icsem cikiyo 2 haftadir..ama kilo kaybimda yok.nasil basariyorum anlamadim :) serbet sıkma meyve suyu iciyorum..yiyip cikarsamda yariyo demek :)
Valla su bile icsem cikiyo 2 haftadir..ama kilo kaybimda yok.nasil basariyorum anlamadim :) serbet sıkma meyve suyu iciyorum..yiyip cikarsamda yariyo demek :)