2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet aynı doktor ama benı sasırtan neden biraz daha beklemedıgımız sonucta 12. Haftaya kadar sürem var ya bide saglıklı bır gebelıkse ben onun gunahına nasıl gıreyım yasal süremi doldururum birşey olursa tamam basım üstüne ama kendım karar verıp sonlandıramamkı. Oyuzden 2 dr danıstım hepsıde mutlaka bekle dıyor sanırım bırdaha bu dr gıtmeyecegım

Canım geç döllenme demıstı 2 hafta degıstırmıstık son adet tarıhını ona ragmen 7 haftalık olmaıydı ama 5 hafta 6 günlük gozukuyor cok yavaş ılerlıyor anlıyorum ama hemen 2 gün sonra alırız demesı beni yıktı . Ya bebek var dıyo yenı olusuyormus ben sımdı nasıl sonlandırayım bu dr nefret edıyorum dınlemıcem 10 gun beklıcem ne olur dua eden bana sağlıklıdır ıns bebegım

Geçmiş olsun canım güzelce dinlen evde de hiç kalkmadan yorulmadan. Miniş de iyiymiş çok sevindim

Kızlar burda kalp atışı yazıyor mu anlayabiliyor muyuz bilen varsa yazarsanız sevinirim

Eklentiler

• FC578CC8-06D3-4184-99E1-D8BA5078C742.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 84
Canım içini ferah tut. Başka doktora gitmen iyi olmuş. Yolk sac ve bebek oluştuysa gelişimi de olur canını sıkma. Doktordan sonra haber ver bize de, dualarım seninle

Kızlar burda kalp atışı yazıyor mu anlayabiliyor muyuz bilen varsa yazarsanız sevinirim
Yok yazmiyor canim onun yazmasi icin doktorunuzun iki dalga arasini olcmesi gerekiyor benimkide olcmedi bende kac attığını bilmiyorum ama doktorum dinledi ve gayet iyi dedi ona guveniyorum

Ama bunda hafta sayısıda önemli değilmi ,yani anladığım kadarı ile çocuk haftası ilerledikçe kalp atışıda ona göre hızlanıyor.
7+3 te en son gittim doktora şu an 10+1 deyiz 1 hafta sonra yine gidicem İnşâAllah sorarım doktora

Tez zamanda gecer insallah kanama da sen de rahat edersin rahat bi hamilelik gecirirsin,ben ilaclarla idare etmeye calisiyorum bulanti kusma hat safhada yoksa, resmen gunler cabucak gecsun diye dua ediyorum yine de elhamdulillah ne diyelim

Kızlar bişe sorcam yine pimpiriklendim Galiba her bir evreden sonra kafayı takıcak bişeler buluyorum 7+0 da gittim ben muayeneye bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hatta 1 gün önden gidiyor bizimki 7+1 görünüyordu ama kalp atışları 90 dedi dr. Normal mi diye sordum normal dedi. İnternetten baktığımda düşük görünüyor. Bu durumda olan var mı? Takmamaya çalışıyorum ama yok, içim sıkıldı bi kere...

Selam guzeller
Doktor kontrolüm bitti 8+4 deyiz :)
Kese de bebek de oluşmuş
Gümbur gumbür dinledik kalp atışını.
Çocuklarımın haberi yoktu kizim orada öğrendi öğrenince çıldırdı sevinçten. Kız mı olacak erke mi diye doktora sorular sorular
Oğlum da kesenin içindeki karaltıyı gösterip bu bebek deyip durdu

D vitamini başlattı baya düşük olduğu için.

Merhaba kızlar tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanim ikiz bekliyoruz benim doğum erken olmazsa Aralık gibi olucak :) bu arada kanamalarim mide bulantilarim çok fazla oluyor. İkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar nasıl bir süreç izliyorsunuz ?

Canım bende ikizlere hamileyim Allah nasip ederse bu benim ikinci ilerleyen gebeliğim ilkinden bir kızım var onda sürekli serumlarla yaşıyordum bunda da çok kötüyüm ama serum Faslına geçmedik daha herşeyden midem bulanıyor bugün sabah aç karna üç kere çıkardım çok zorluyor.
kanamam da arada oluyor içerde kanama alanı var ama drlar pek bir rahat bundan bşy olmaz deyip duruyorlar kullandığım jel hep kan pıhtılı dönüyor
Senin tsh kaç çıktı benim en son 0.03 çıktı çok düşük olduğu için bulantı da çok yaparmış ikiz gebelikler de normal deyip herşeyi ona bağlıyorlar sende de var mı aynı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…