2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kubra5505 canım ne desek ne yazsak seninle ayni duygulari paylasamayiz suan ama Rabbim verici o ne zaman nasip ederse o zaman gelecek guzel melegin bsk burada bir sürü mucizelere sahit olduk.
Bu senin ilk degildi bu durumu yasaman diyr hatirimda kalmis bence de kanaryam ' ım dedigi icin bu testleri yaptır insallah bir daha ayni acilarla karşılaşmazsın Rabbim kocaman sevinclerle unuttursun bu günlerini

kubra5505 canım hiç birimiz dualar etmek sabır dilemek ve yeni sağlıklı mucizeni beklemekten başka birşey yapamıyoruz malesef. Rabbim yanında olsun sabrını versin inşallah.. ve sağlıklı bir şekilde yeni mucizenle Rabbimin izniyle gel aramıza inşallah

kubra5505 canım cok üzgünüm ne desek boş acın üzüntün hafiflemez ben defalarca yaşadım bu psikolojiyi seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizimlede güzel haberlerini paylaşırsın allah sabır versin

Canımm geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun

Canım nasılsın senin kanama taze kan şeklinde mi oluyor birde ne kadar sıklıkla
İyiyim deyip iyi olmayı umuyorum canım sana da çok geçmiş olsun bulantılardan pek takip edemiyorum yeni gördüm sen nasıl oldun
Kanamam 8. Haftadamda bir kez 9. Haftam da bir kez ve dün 9+ 3 tüm yine oldu dün bel ağrım da vardı. kanama alanım en baştan beri vardı benim ilk kontrolümde söylemişti onu mu atıyor bilmiyorum.
Rengine gelince anlamıyorum pek kırmızı taze gibi değil ama kahverengi de sayılmaz

kubra5505 canım hiç bir söz teselli etmez biliyorum yaşadığım için elimizden sadece dua etmek geliyor Rabbim en kısa zamanda hayırlı VE sağlıklı evlatlarla müjdelesin seni inşallah Allah yardımcın olsun

Ne yazacağımı bilemedim allah sabır versin...çok üzüldüm..en kısa sürede rabbim tekrar nasip etsin inşallah...

Sanada geçmiş olsun canım benim 7+3 te çok az
8+3 te ise ped dolusu taze kan geldi 8+4 te az peçete geldi o kadar rabbim korusun meleklerimizi

kubra5505
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Üzülme diyemem ama herşeyin Allah'tan olduğuna inan. Dualarımız seninle canım.

Kızlar clexan kullanan arkadaşlarım ilaçları ücretli mi alıyorsunuz yoksa sgk karşılıyor mu?ayda 450 tlyi buluyor bu ilaç o yüzden merak ettim.

Kızlar clexan kullanan arkadaşlarım ilaçları ücretli mi alıyorsunuz yoksa sgk karşılıyor mu?ayda 450 tlyi buluyor bu ilaç o yüzden merak ettim.
Rapor yazdırılıyor canım. Kardeşim hibor kullanıyordu(farklı marka) başta hep parayla aldı. Sonra dr rapor yazdırdı. Yüzde yirmisini ödedi yanlış hatırlamıyorsam.

Nerede yazdıracağın acaba raporu
Kendi gittiği küçük bir tıp merkeziydi orda olmıyordu. Normal bir özel hastanede hatta beraber yazdırmıştık. 1 senelikti. Araştırma hastaneleri falanda yazıyor olabilir, net bilgim yoky

Sgk karşılıyor canım eğer rapor çıkartırsanız hic katkı payı ödenmiyo ama dr yazıp aldığımızda %20lik katkı payı ödüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…