kubra5505
canım ne desek ne yazsak seninle ayni duygulari paylasamayiz suan ama Rabbim verici o ne zaman nasip ederse o zaman gelecek guzel melegin bsk burada bir sürü mucizelere sahit olduk.
Bu senin ilk degildi bu durumu yasaman diyr hatirimda kalmis bence de kanaryam ' ım dedigi icin bu testleri yaptır insallah bir daha ayni acilarla karşılaşmazsın Rabbim kocaman sevinclerle unuttursun bu günlerini
kubra5505
canım hiç birimiz dualar etmek sabır dilemek ve yeni sağlıklı mucizeni beklemekten başka birşey yapamıyoruz malesef. Rabbim yanında olsun sabrını versin inşallah.. ve sağlıklı bir şekilde yeni mucizenle Rabbimin izniyle gel aramıza inşallah
kubra5505
canım cok üzgünüm ne desek boş acın üzüntün hafiflemez ben defalarca yaşadım bu psikolojiyi seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizimlede güzel haberlerini paylaşırsın allah sabır versin
Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Ayrıca sayfayı devralmak isteyen arkadaşlara sayfayı devredebiliriz @Kazen yardımcı olursan sevinirim
İyiyim deyip iyi olmayı umuyorum canım sana da çok geçmiş olsun bulantılardan pek takip edemiyorum yeni gördüm sen nasıl oldun
Kanamam 8. Haftadamda bir kez 9. Haftam da bir kez ve dün 9+ 3 tüm yine oldu dün bel ağrım da vardı. kanama alanım en baştan beri vardı benim ilk kontrolümde söylemişti onu mu atıyor bilmiyorum.
Rengine gelince anlamıyorum pek kırmızı taze gibi değil ama kahverengi de sayılmaz
kubra5505
canım hiç bir söz teselli etmez biliyorum yaşadığım için elimizden sadece dua etmek geliyor Rabbim en kısa zamanda hayırlı VE sağlıklı evlatlarla müjdelesin seni inşallah Allah yardımcın olsun
Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Ayrıca sayfayı devralmak isteyen arkadaşlara sayfayı devredebiliriz @Kazen yardımcı olursan sevinirim
İyiyim deyip iyi olmayı umuyorum canım sana da çok geçmiş olsun bulantılardan pek takip edemiyorum yeni gördüm sen nasıl oldun
Kanamam 8. Haftadamda bir kez 9. Haftam da bir kez ve dün 9+ 3 tüm yine oldu dün bel ağrım da vardı. kanama alanım en baştan beri vardı benim ilk kontrolümde söylemişti onu mu atıyor bilmiyorum.
Rengine gelince anlamıyorum pek kırmızı taze gibi değil ama kahverengi de sayılmaz
kubra5505
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Üzülme diyemem ama herşeyin Allah'tan olduğuna inan. Dualarımız seninle canım.
Rapor yazdırılıyor canım. Kardeşim hibor kullanıyordu(farklı marka) başta hep parayla aldı. Sonra dr rapor yazdırdı. Yüzde yirmisini ödedi yanlış hatırlamıyorsam.
Rapor yazdırılıyor canım. Kardeşim hibor kullanıyordu(farklı marka) başta hep parayla aldı. Sonra dr rapor yazdırdı. Yüzde yirmisini ödedi yanlış hatırlamıyorsam.
Kendi gittiği küçük bir tıp merkeziydi orda olmıyordu. Normal bir özel hastanede hatta beraber yazdırmıştık. 1 senelikti. Araştırma hastaneleri falanda yazıyor olabilir, net bilgim yoky
Kendi gittiği küçük bir tıp merkeziydi orda olmıyordu. Normal bir özel hastanede hatta beraber yazdırmıştık. 1 senelikti. Araştırma hastaneleri falanda yazıyor olabilir, net bilgim yoky