2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kız daha ne istiyorsun benimki ağladı mı babası hemen uykusu var bunun al uyut bunu diye bana şutluyor çocuğu:)) balkon falan susturmuş en azından
Ayyyy bizim bebe de ne zaman ağlasa bizimki aç bu çocuk aç diyor. Klasik cümle bu. Bu çocuk aç. Yaa duyan da bebeyi aç bırakıyorum zanneder. Mesela mutfakta bir iş filan yapıyorum. Bebek mızırdanıyor, kocam diyor bu çocuk aç. Yahu aç değil ben bilmezmiyim onun annesiyim diyorum. Dönüyor napalım kızım diyor annen seni emzirmek istemiyor Ölür müsün öldürür müsün

Bazı bebekler zamanla alışıyor canım mamaya. Benimki de 30-40-60 derken şimdi 90cc içiyor. Zamanla alakalı bence

Dis doneminde istahsizlik oluyor kuzum belki o yuzden bu derece oldu kuzucuk

Benim kız da müslin örtüsünü küçücük eliyle tutup göz hizasına getiriyor öyle uyuyor. Charlie Brown çizgi filmindeki battaniyeli bebek gibi :) Örtüsü olmadan asla uyuyamıyor bizimki de. Uyku arkadaşı oldu aynen. Bir tane uyku arkadaşı var peluş ayı kafası var sadece vücudu yerine kumaş var örtü gibi onu veriyorum ama yok onu atıyor. İlla ki müslin örtüsünü istiyor. Uyutacağım zaman yatırıp eline örtüsünü tutuşturuyorum hemen gözler gidiyor :) @tanem-tane20

Ayy hafi hayirli olsun kolayca atlatir insallah
inşallah canım dün aşırı huysuzdu bugün yarın daha iyi olursa yapalım diyoruz 6. ayo gecince genel anestezi yapıyprlarmış.lokal olsun istiyorum senin pasa nasıl oldı atesi düştü mü kusması nasıl?

Ayy bana bu çocuk aç diyemiyorlar artık patlıyorum. Kendi çocuğumu bile isteye aç mı bırakırım yani aç değil diyorum aç aç diyorlar sonra da dediğin gibi neyse annen kızıyor biraz daha dayanacaksın gibi şeyler söylüyorlar deliriyorum

Ayyyynen çok sinirleniyorum ben de. Ben onu senden de herkesten de çok düşünürüm, benim anneliğimi sorgulamak kimsenin haddi değil deyince bi kendine geliyor. Bir süre daha o sınırı aşmıyor, sonra yine...

Maşallah bebeğine canım, bütün bebeklerin sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…