2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence kafandan iş yapma ben 10. Hafta tekrar test yaptırdım günde 4 tane kullanmama rağmen düşmüştü iğneden sonra çok bi zaman değil sık dişini derim

Kızlar moralim çok bozuk.allahima bin şükür bebegim de ben de iyiyiz ama beni bugün işten çıkardılar ve ben dımdızlak ortada kaldım.artik ne sigortam var ne işim ne de maaşım.dogum parası da alamiycam.bir sürü borcumuz var zaten.ne yaparız nasıl geçiniriz bilmiyorum.sikintidan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum...

Hamile olduğunuzu bildirmişmiydiniz

Hamile olduğun için çıkartamazlar canım iş vereninle konuş olmadı noterden ihtar çek. Yasal bir durum değil. 170 i arayarak detaylı bilgi alabilirsin

Hamile olduğun için çıkartamazlar canım iş vereninle konuş olmadı noterden ihtar çek. Yasal bir durum değil. 170 i arayarak detaylı bilgi alabilirsin

Hem sgk ya hem işkur a gittim hem de avukata danıştım.çıkarabilirlermis.hicbir hakkım yokmuş.

Ne kadar süredir çalışıyorsun? Hiç bir şeye imza atmasaydın. Sen işkura mişkura bakma. Benim arkadasım 8 ay calıstığı yere dava açtı 2 yıl sonrs 30 bin lira tazminat aldı. Sebepsiz yere çıkarıldığı için

Ben de hamileyim diye güveniyordum hicbir şey yapamazlar ediyorum ama öyle değilmiş maalesef.bu halimle beş parasız ortada kaldım.
Canım bu konulardan pek anlamıyorum ama hamile olduğumu öğrendikleri için çıkardılar diye şikayette bulun. Mutlaka bir yaptırımı vardır

Aslında iki sene ama geçen sene sigortam kesilip tekrar başlatıldığı için eylülden beri çalışıyormuşum gibi.imza atmadım daha çünkü nisan maaşımı bile alamadım henüz.maaslar hep gecikmeli.

Canım bu konulardan pek anlamıyorum ama hamile olduğumu öğrendikleri için çıkardılar diye şikayette bulun. Mutlaka bir yaptırımı vardır

Dava açmam lazımmış ama o da hakimin vicdanına kalırmış öyle dediler.ben öğretmenim canım özel okulda çalışıyordum sözde kadrolu olarak.

Ben de hamileyim diye güveniyordum hicbir şey yapamazlar ediyorum ama öyle değilmiş maalesef.bu halimle beş parasız ortada kaldım.
Canım özelden yazıyorum sana bi yazı buldum oku onu dava hakkın var. İş akdinin feshi için başka sebep bile gösterseler dava açabiliyorsun geçersiz sayılıyormuş

Sen varyaa bir dava açsan biter onların işi. Öğretmensin bide hakimin ne vicdanıymış ha inandın mı? Bak canım suan duygusal düşünüyorsun kendini topla ve cocuğunun geleceğini düşün mantıklı hareket et. Kimsenin kimseyi ortada bırakmaya hakkı yok. Aman diyim hemen davanı aç vakit kaybetme 1 aya hakkın bitiyor. Önümüz bayram bayramdan sonraya bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…