Merhaba arkadaşlar sizlere bir akıl danışmak istiyorum. Ben iki kez düşük yaptım şuanda tekrar hamileyim 7+4. Gebeliği öğrendiğim ilk haftalarda lekelenmem oluyordu iki hafta proluton depot iğne vuruldum.ve günde iki kez 200 mcg progesteron fitil olarak kullandım. Çok şükür geçti lekelenmem. Şimdi progesteronu bire indirsem doktorculuk oynamış olur muyum? Doktora geçen hafta sormuştum 11. Haftaya kadar devam demişti.
Kızlar moralim çok bozuk.allahima bin şükür bebegim de ben de iyiyiz ama beni bugün işten çıkardılar ve ben dımdızlak ortada kaldım.artik ne sigortam var ne işim ne de maaşım.dogum parası da alamiycam.bir sürü borcumuz var zaten.ne yaparız nasıl geçiniriz bilmiyorum.sikintidan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum...
Kızlar moralim çok bozuk.allahima bin şükür bebegim de ben de iyiyiz ama beni bugün işten çıkardılar ve ben dımdızlak ortada kaldım.artik ne sigortam var ne işim ne de maaşım.dogum parası da alamiycam.bir sürü borcumuz var zaten.ne yaparız nasıl geçiniriz bilmiyorum.sikintidan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum...
Ne kadar süredir çalışıyorsun? Hiç bir şeye imza atmasaydın. Sen işkura mişkura bakma. Benim arkadasım 8 ay calıstığı yere dava açtı 2 yıl sonrs 30 bin lira tazminat aldı. Sebepsiz yere çıkarıldığı için
İş yerinde bir arkadasına falan söylediysen gidip uçurmuş olabilir hamile olduğunu. Ne vicdansız insanlar var ya sen nerde çalışıyordun canım işin neydi ?
Ne kadar süredir çalışıyorsun? Hiç bir şeye imza atmasaydın. Sen işkura mişkura bakma. Benim arkadasım 8 ay calıstığı yere dava açtı 2 yıl sonrs 30 bin lira tazminat aldı. Sebepsiz yere çıkarıldığı için
Aslında iki sene ama geçen sene sigortam kesilip tekrar başlatıldığı için eylülden beri çalışıyormuşum gibi.imza atmadım daha çünkü nisan maaşımı bile alamadım henüz.maaslar hep gecikmeli.
Canım özelden yazıyorum sana bi yazı buldum oku onu dava hakkın var. İş akdinin feshi için başka sebep bile gösterseler dava açabiliyorsun geçersiz sayılıyormuş
Aslında iki sene ama geçen sene sigortam kesilip tekrar başlatıldığı için eylülden beri çalışıyormuşum gibi.imza atmadım daha çünkü nisan maaşımı bile alamadım henüz.maaslar hep gecikmeli.
Sen varyaa bir dava açsan biter onların işi. Öğretmensin bide hakimin ne vicdanıymış ha inandın mı? Bak canım suan duygusal düşünüyorsun kendini topla ve cocuğunun geleceğini düşün mantıklı hareket et. Kimsenin kimseyi ortada bırakmaya hakkı yok. Aman diyim hemen davanı aç vakit kaybetme 1 aya hakkın bitiyor. Önümüz bayram bayramdan sonraya bırakma.