2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar 8 9 haftalarda ultrasonda bebegi net gorebildinizmi cok merak ediyorum bende haftaya gitcem ins gormeyi umut ediyorum

caniimmm cok uzuldum rabbim hayirli zamanda verecek insallah uzulme rabbim tez zamanda sanada nasip.etsin yine insallah

Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin...

Kızlar clexan kullanan arkadaşlarım ilaçları ücretli mi alıyorsunuz yoksa sgk karşılıyor mu?ayda 450 tlyi buluyor bu ilaç o yüzden merak ettim.

Canım bende kullanıyorum. Tek kutudan fazla alımlarda böyle çok yüksek çıkıyor fiyatı ama hastaneden, muayene olduğun dr dan ilaç raporu yazmasını isteyebilirsin. Ben yaptırdım 55 tl ilaç raporu için aldılar, ilaçlar daha düşük oluyor fiyatı.

Allah yardımcınız olsun... İnşallah kısa zamanda, sağlıklı gebeliğiniz olur.

Ben mayalıyorum günlük düşün hergün 2 bardak içiyorum ona rağmen tık yok her yolu denedim bu bir süreç demekki inşallah gecicek
Tek belirtim kabızlık ama çok şiddetli diye hep söylüyordum ve gerçekten bir çok şey denedim. Bugün kontrolüm vardı kabızlıktan dolayı düşük tehlikesi var dedi doktorum. Zorlanmaktan olmuş. Kesinlikle kendini sıkma ıkınma, kati gıdaları tamamen kes ve sıvı beslen, her gün aynı saatte tuvalete git otur uzun uzun dedi. Tabi ki bol da su. Hap verdi düşük önleyici. Inşallah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız.

Kabizliktan oldugunu nasil anladi
.ilginc geldide..

Zorlanma alanı var hiç kanamam oldu mu dedi. Hayır dedim.ilaci falan yazdı o arada. Çıkarken tam belki bi ilaç verir diye aşırı zorlayan bi kabızlık var bende dedim şimdi anlaşıldı o zaman ıkınmayacaksın sakın dedi.
Kabizliktan oldugunu nasil anladi
.ilginc geldide..

Kızlar benim de normalde hamile kalmadan önce kabızlıkla başım beladaydı, en erken 3 günde 1 çıkıyordum. Ne zamanki sabah kahvaltısında yulaf+evyapımı yoğurt+kırmızı meyve+tarçın+badem karıştırıp yemeğe başladım, o gün hergün düzenli tuvalete çıkmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir akıl danışmak istiyorum. Ben iki kez düşük yaptım şuanda tekrar hamileyim 7+4. Gebeliği öğrendiğim ilk haftalarda lekelenmem oluyordu iki hafta proluton depot iğne vuruldum.ve günde iki kez 200 mcg progesteron fitil olarak kullandım. Çok şükür geçti lekelenmem. Şimdi progesteronu bire indirsem doktorculuk oynamış olur muyum? Doktora geçen hafta sormuştum 11. Haftaya kadar devam demişti.

Düşük geçmişin var sakın doktora danışmadan hareket etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…