Zaman geciyo valla.) Kizlar gelmisken sorayim.ek gidaya gecis.nasil oluyor..yani gunde 1 ogunmu sadece yicek..ve ne yicek.dra gidicemdr.gitmeden deneyeyim.diyorum.su veriyorum 10 gundur.anne sutuyle besleniyor hala.Masallh minik kelebege büyümüş görmeyeli annesicok sukur iyi olmaya çalışıyoruz grupca kafayi yiyoruz ara da
Oy maşallah canım büyümüş prensesKizlar napiyosunuz.giremiyorum ya firsat bulup..calisinca zor oluyomus bebekle ev isi vs :) arada okuyorum yazicam tam bisey cikiyo
Cogunuz ek gidaya gecmistir.bizde baslicaz bugun yarin... aranizda hamile kalan yok dimi.en cok bunu merak ettim..)) benim tonti kizimin son halini eklim.sizinkilere bakiyorum profilden buyumusler masallah hepsineaksi bir durum yoktur umarim
Sebzeyle başla canım, buharda haşla. 3 gün kuralı ile. İlk gün 1 çay kaşığı, 2. Gün 2, 3. Gün 3 çay kaşığı. Sonra diğer sebzeye geç. Tabi ben buna pek uyanmadım ama kural bu şekil yaniZaman geciyo valla.) Kizlar gelmisken sorayim.ek gidaya gecis.nasil oluyor..yani gunde 1 ogunmu sadece yicek..ve ne yicek.dra gidicemdr.gitmeden deneyeyim.diyorum.su veriyorum 10 gundur.anne sutuyle besleniyor hala.
Ben zaten derini zor yaptim ama :) yinede korkuyo insan..korunmaya devam tabi..Oy maşallah canım büyümüş prensesben bi ara çok korktum, sonra baktık asayiş berkemal, hemen gidip spiral taktırdım
Çok sağol canımKontrole giden arkadaşlar maşallah bebişlerinizeaşılar içinde geçmiş olsun ateşsiz ağrısız atşatırsınız inşallah❤
@bsebse @Nilufer_3457 @tanem-tane20 @Fobia @Kahsen S skelebeks
İnşallah unuttuğum kalmamıştır..:)
Orası hiç belli olmaz, kanallar açık oluverir. İlk çocuk için 18 yıl tedavi görüp tüp bebekle hamile kalıp doğum yapıp ardından kazara hamile kalanı gördü bu gözlerBen zaten derini zor yaptim ama :) yinede korkuyo insan..korunmaya devam tabi..
Aa olemi..kasik kasikmi...gerisi copmu olcakSebzeyle başla canım, buharda haşla. 3 gün kuralı ile. İlk gün 1 çay kaşığı, 2. Gün 2, 3. Gün 3 çay kaşığı. Sonra diğer sebzeye geç. Tabi ben buna pek uyanmadım ama kural bu şekil yani
Iste o yuzden hic bosvermiyorum :) bizimkide ona benzer hikaye..tup bebek sonrasi normal yoldan oldu kizim..zaten problemde yoktu.tedbirli olmak lazim yaniOrası hiç belli olmaz, kanallar açık oluverir. İlk çocuk için 18 yıl tedavi görüp tüp bebekle hamile kalıp doğum yapıp ardından kazara hamile kalanı gördü bu gözler
Sen yeAa olemi..kasik kasikmi...gerisi copmu olcak
Ayy çok iyi bir yöntem bende yarın havuç yapayım böyle bir sürü bulaşık çıkmasınSen yekız ben kabağı bir dilim kesip çay süzgecine oturtuyordum mesela, sıcak suyun üstüne, öyle haşlıyordum buharda
Hmm mantikli..ole ezip veriyoruz he..bisey eklemeden.of yaziktir ya azcik tuz koyaydik :))Sen yekız ben kabağı bir dilim kesip çay süzgecine oturtuyordum mesela, sıcak suyun üstüne, öyle haşlıyordum buharda
O sıra bu ay için geçerli öteki ay tekrar giriyorsun sırayaKızlar ben de bugün gebelik testi yaptım ama sıramı savdım ilk hamile ben degilmisim
Aa olemi..kasik kasikmi...gerisi copmu olcak
Ben bu isleri kiviriyorum galiba biraz ah ah doktor olacak kizdim da ergenlik seylerine kapildikSağol canım, hemşireye de msj attım dediğin gibi 6 ile başla sonra 8 e yükselt dedi
Cnm siz d vitamini kullanıyor musunuz öneriyorlar mı orda..Sabah sadece anne sütü
Öğle sebze püresi
Akşam meyve püresi
İsteğe göre uyumadan önce tahıllı bir mama
Bize önerilen beslenme düzeni bu şekildeydi. Meyve ve sebzeler mevsimine ve ayına uygun seçilmeli.
İlk ay tadım oluyor sonraki ay düzene girdiği için karışık yemekler yapıp daha fazla verebiliyorsun.
Kuzum öncelikle klasik mi baslicaksin blw diye bir yontemxe var ama annen baktigi icin yaomak istermi bilmem. Eger baslayacakcak sebze meyve yogurt oeynur ymurta sirasiyla gitmeni tavsiye ederim biz 3 er gun denedik bi sikibtu yoksa digerine geçtikmesela 1 cay kasigi ile baslayip yarim cay bardagi na kdr zamanla cikabilirsin birden değil yumurta aki verilmiyor sarisi ilj etapta 4 te 1 kdr baslaniyor aklima gelenler bunlarZaman geciyo valla.) Kizlar gelmisken sorayim.ek gidaya gecis.nasil oluyor..yani gunde 1 ogunmu sadece yicek..ve ne yicek.dra gidicemdr.gitmeden deneyeyim.diyorum.su veriyorum 10 gundur.anne sutuyle besleniyor hala.
Cnm siz d vitamini kullanıyor musunuz öneriyorlar mı orda..
Anladim canim.tesekkurler.ufaktan basliyayim :)Sabah sadece anne sütü
Öğle sebze püresi
Akşam meyve püresi
İsteğe göre uyumadan önce tahıllı bir mama
Bize önerilen beslenme düzeni bu şekildeydi. Meyve ve sebzeler mevsimine ve ayına uygun seçilmeli.
İlk ay tadım oluyor sonraki ay düzene girdiği için karışık yemekler yapıp daha fazla verebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?