Hanımlar merhaba, 10.haftada bebek sanırım artık karından görülür değil mi? Benim doktorum 12.haftaya kadar vajinaldan bakabiliriz demişti.. çooook zayıflarda karından bakıyorum falan dedi ama öyle aşırı kilolu falan da değilim.. 2 kez gittim 2sinde de vajinalden bakıldı ancak bi sonraki randevum 2 hafta sonra ozaman 10 haftalık olacağız ve artık vajinal bakılmasını istemiyorum.
Kızlar ben 7+2 günlük gebeyim idrar yollarımda enfeksiyon varmış monurol ve cefaks adlı bi antibiyotik verdi doktor. Monurolu kullandım ama 7 haftalıkken antibiyotik kullanmak beni korkutuyo bu haftslarda böyle şey yaşayan oldumu aranızda
Kızlar araya kaynamış olcam ama özellikle mide bulantısı hafif yasayan arkadaslar, benim bulantim 8. Hafta başladı, ve bir kere istifra ettim, su içip birşeyler yiyince geçiyordu, beni çok zorlamadi dogrusu.
Ama bu üç dört gündür hiç bulantim yok, goguslerimdeki hassasiyette azaldı, normal mi acaba bilemedim , bulanti olmasa da ayrı dert işte , bir belirti olmayınca rahat edemiyorum
Ben de hafif atlatıyorum canım. Hiç kusmadım inşallah ta olmaz. 5.nci hafta mide yanması ile başladı. Bulantıyla devam etti. Kötü değil ama Bulamayınca eşim evham yapıyor. Dr. Korkma dedi . Korkmuyorum . Sen de Dr. Danış .
İnşAllah normalde karından bakılıyor zaten diye biliyorum ama doktorun 12.haftaya kadar demesi aklımı kurcaladı.. teşekkür ederim vajinal bakmak isterse kabul etmeyeceğim
Hanımlar merhaba, 10.haftada bebek sanırım artık karından görülür değil mi? Benim doktorum 12.haftaya kadar vajinaldan bakabiliriz demişti.. çooook zayıflarda karından bakıyorum falan dedi ama öyle aşırı kilolu falan da değilim.. 2 kez gittim 2sinde de vajinalden bakıldı ancak bi sonraki randevum 2 hafta sonra ozaman 10 haftalık olacağız ve artık vajinal bakılmasını istemiyorum.
Kızlar moralim çok bozuk.allahima bin şükür bebegim de ben de iyiyiz ama beni bugün işten çıkardılar ve ben dımdızlak ortada kaldım.artik ne sigortam var ne işim ne de maaşım.dogum parası da alamiycam.bir sürü borcumuz var zaten.ne yaparız nasıl geçiniriz bilmiyorum.sikintidan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum...
7 ay önce bir gebeliğim vardı(boş gebelik yaşadım) ve aynı senin gibi işten çıkartıldım işşizlik maaşına başvur çalışma süren ne kadar bilmiyorum ama işşizlik maaşı ve işşizlik sigortası doğuma kaadar kurtarır inşallah
Benim dr umda 3 ay alttan muayene ediyor.. ama ben druma guveniyorum.. tecrubeli bi dr. Ablamin kuzenimin bayaaa bi kisinin dogumunu yapti tereddutum olmuyor yani..ama sen rahatsizsan degistirebilirsin canim.en onemlisi guven
Ben de hafif atlatıyorum canım. Hiç kusmadım inşallah ta olmaz. 5.nci hafta mide yanması ile başladı. Bulantıyla devam etti. Kötü değil ama Bulamayınca eşim evham yapıyor. Dr. Korkma dedi . Korkmuyorum . Sen de Dr. Danış .
Sağol canım ya Dr. Sorun yok demisse böyle olabiliyor demekki, kötü birşey olursa başka belirtilerde olurdu herhalde diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum bende
[QUOzerm, post: 56347590, member: 892919"]cnm icini ferah tut benimde herzaman midem bulanmiyor.. cok nadir oliyor... Bir gun bulanir diger gun bulanmaz bu cok normal [/QUOTE]
Teşekkürler canım ya içimi rahatlattin, doktor kontrolünede iki haftam olunca meraklaniyorum boyle, inşallah sağlıkla gelsin bebikler
Bende 5. Ve 8. Haftalarda gittim vajinadan baktı, hafif kiloluyum göbeğim var göremedi, karından , bende aynen senin gibi düşünüyorum , inşallah bir dahakine karından görülür artık, sanki hiç görünmeyecek gibi geliyor bu yuzden
Kızlar ben 7+2 günlük gebeyim idrar yollarımda enfeksiyon varmış monurol ve cefaks adlı bi antibiyotik verdi doktor. Monurolu kullandım ama 7 haftalıkken antibiyotik kullanmak beni korkutuyo bu haftslarda böyle şey yaşayan oldumu aranızda
canim inanki kullanman senin icin cok coooook daha iyi! ben doktor ihmali yuzunden, idrar enfeksiyonu nedeniyle 23 haftalikken erken dogumla oglumu kaybetmistim... basit bir antibiyotikle gecebilecek idrar enfeksiyonu, bobreklerime kadar ilerlemsti!
Doktorunuz aslimda onlem amacli vajinal bakıyor benim kizim tup bebekti ve tup bebek merkezinde benim 14. Haftaya kadar tum muayenlerim vajinal oldu rahim agzi ve rahim icin sikintilar vajinalda net gözükür ayni zamanda olcumler vajinal usgde daha kesin sonuçtur aslinda doktorunuz onu demek istemis yoksa tabikide bebek 6. Haftadan sonra karindan gayet net görülmeye başlıyor bana böyle tekkif etseydi simdiki doktorum kabul ederdim ne guzel gozden hicbirsey kacmayacak ama tabi vajinal muayenden rahatsiz oluyorsaniz tercih sizin
canim inanki kullanman senin icin cok coooook daha iyi! ben doktor ihmali yuzunden, idrar enfeksiyonu nedeniyle 23 haftalikken erken dogumla oglumu kaybetmistim... basit bir antibiyotikle gecebilecek idrar enfeksiyonu, bobreklerime kadar ilerlemsti!
Çok geçmiş olsun Rabbm korusun yavrularımızı, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Aynı seyi bende yaşadım canım 16 haftalıkken tıpkı senin gibi doktor ihmali ve enfeksiyon nedeniyle oğlumu kaybettim. Ondan çok korkuyorum şimdi yine aynı seyleri yaşamaktan, aynı zamanda içersem kötü mü yaparım ya böylede zarar verirsem diye korkuyorum ama yapacak birşey yok mecbur kullanıcam enfeksiyon ilerleyince sonuçlarının ne kadar kötü olabileceğini bizzat yaşadım. Allahım korusun inşallah bi zararı olmaz
Canm gecmis olsun bende dun tahlil vermistim bugun esim almis yuksek derecede enfeksiyon cikmis idrar yollarinda kadin dogumcuya kesin gorunsun demis doktor yarin gitcem ya
Canım idrar kültürü antibiyogram yapıldımı cefaks icin eger yapilmadiysa bence mutlaka yaptır direncliyse bosuna antibiyotik kullanmis olma daha oncede olmussun enfeksiyon sonraki sayfada gördüm baska ona uygun antibiyotik verilsin. Insallah geçer gebelik boyunca cok dikkat etmeliyiz bol sıvı alıp bu sıcak havalarda afedersiniz ama susuz sadece tuvalet kagidi ile silersek enfeksiyona açık oluruz.