- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Oncelikle çok uzuldüm yaşadığına iş mahkemesine direk dava açamıyorsun arabuluculuk ile görüş arkadaşım hakkını ara lütfenSağolun kızlar yarın ola hayrola.esimle konuşup ne yapacağımıza karar veririz.
Oncelikle hayırlı olsun arkadaşım güzel dusun güzel olsunMerhaba Arkadaşlar,
ben de Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım galiba. SAT 10 Nisan.
Aslında şuan 9 haftalık hamile olmam lazım fakat açıkcası kaç haftalık olacağını şuan net bilemiyorum.
5. hafta da DR gittiğimde bebeği görmedi.
6. hafta da da alttan muayene ile gördü 4mm dedi. beta hcg yaptık ilki 3100 iki gün sonra 3300 olmuştu sadece. Ve DR bunu alalım gelişmiyor dedi.
Ben ise aldıramadım, ayaklarım gitmedi DR a....
SAT a göre 7,5 haftalıkken midem kötü diye gittim aldırmaya.
Ammaaaaa
DR bunun kalbi atıyor dedi.....
Ben şok!!!! ne yapacağımı bilemedim, sevinim mi, üzülim mi?
10 gün önce kabul etseydim alıncaktı ama şuan kalbi atıyor.:)
DR 15 gün bekle bişey olmazsa artık korkma dedi. bunu diyeli bir hafta oldu. şubu an midesi bulandığı için benim kadar sevinen yoktur belki de bebeğim yaşıyor diye :)
Yalnız benim size bir sorum var, geç döllenme nedeniyle geç görünmüş olabilir tamam ama BETA HCG 2 günde çok çok az artmıştı. bu bir sorun mudur? normalde en az %60 artması lazımdı fakat çok çok az artmıştı. bu bebekte gelişim bozukluğu mu olacak demektir. bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
DR net birşey söylemiyor beklicez diyor.
CYCAS, çok tatlısınız, çok mutlu oldum cevap için. ben de aslında beklemek istemiyorum içim de hala korku var, araya bayram girdi, bayramdan sonra hemen gideceğim inşallah.Insallah saglikla devam eder gebeliğin cok mutlu oldum kalp atislarini alabilmenize.
Beta hcgbin oyle az artmaninin bir nedeni ikiz gebelik olabilir ve biri sonlanmis olabilir suan saglikli ilerliyorsa gebeligin aciklanabilecek tek neden budur bir haftagon gun gec dollenme gibi duruyor.
Bu arada ben senin yerinde olsam boyle bir durumda 2 hafta bekleyemezdim sanirim
Bnm doktorum 6.aya kadar yuruyus yapma dedi bana :/ hatta 5 haftalikken keseyi gormeye gittigim ilk randevuda yuruyus yapabilir miyim diye sordugumda tabii ki hayir diye cvp verdi 6.aydan sonra kis geliyor ztn neyin kafasindaysa.Bizim de kontrolümuz güzel geçti çok şükür her şey yolunda.
Kollarını ayaklarını oynatisini gördüm çok duygulandım gözlerim doldu...
Yürüyüş yapabilir miyim diye sordum doktora evet dedi. Bayramdan sonra düzenli yürüyüşe başlayacağım inşaallah.
Ilaç vermedi. Kati gıda kesti, sıvı ağırlıklı beslen dedi. Zaten kilo alımım da biraz fazla benim, onun da önüne geçelim diye dikkat ederek yemem lazım her şeyi artık. Artık 3 lt suyu ne yapıp edip tamamlarım.Kabizlik cok ciddi boyutlardaysa ilac kullanabilirsin kabizlik icin verilen laktuloz içeren suruplar sindirime karismiyor sadece bagirsaklarada su tutulumu sağlıyor ben gecen gebeligimde hic kabiz olmadim ama emzirme doneminde cok ciddi sıkıntilar yaşamıştım surupla icli dışlı olmuştuk doktorun ilac tavsiye etmedimi durum bu kadar ciddi ve bebege zarar verebilecek duruma gelmisken umarim tavsiyede bulunmuştur bir an önce rahatlarsin cok zor çünkü.
Bende bu gebeligimde duzenli çıkamiyorum ama 3-4 gune bir şükür
Bnm doktorum 6.aya kadar yuruyus yapma dedi bana :/ hatta 5 haftalikken keseyi gormeye gittigim ilk randevuda yuruyus yapabilir miyim diye sordugumda tabii ki hayir diye cvp verdi 6.aydan sonra kis geliyor ztn neyin kafasindaysa.
Ben de 12.haftadan sonra kisa kisa serin saatlerde yuruyuse baslayacagim cnm bi zarari olacafini dusunmuyorumAaa bende ilk keseyi gördüğümde sormuştum yürüyüş yapabilirsin sorun yok daha iyi senin için dedi hamilelikte yürüyüş veriyor doktorlar 10 haftalık oldum halada sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum çok şükür sorun yok çok çabuk yorulmam dışında.
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur biraz sabır lazım canım sağlıklı beslen. Zaten bebeği gördüyse hcg değerin 5000 bin üstünde olması doğrusu belki yanlış bir ölçümdür bilemez. Yarın sabah hcg testi yaptır bayram girmeden araya hem kafandaki soru işaretleri de silinirMerhaba Arkadaşlar,
ben de Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım galiba. SAT 10 Nisan.
Aslında şuan 9 haftalık hamile olmam lazım fakat açıkcası kaç haftalık olacağını şuan net bilemiyorum.
5. hafta da DR gittiğimde bebeği görmedi.
6. hafta da da alttan muayene ile gördü 4mm dedi. beta hcg yaptık ilki 3100 iki gün sonra 3300 olmuştu sadece. Ve DR bunu alalım gelişmiyor dedi.
Ben ise aldıramadım, ayaklarım gitmedi DR a....
SAT a göre 7,5 haftalıkken midem kötü diye gittim aldırmaya.
Ammaaaaa
DR bunun kalbi atıyor dedi.....
Ben şok!!!! ne yapacağımı bilemedim, sevinim mi, üzülim mi?
10 gün önce kabul etseydim alıncaktı ama şuan kalbi atıyor.:)
DR 15 gün bekle bişey olmazsa artık korkma dedi. bunu diyeli bir hafta oldu. şubu an midesi bulandığı için benim kadar sevinen yoktur belki de bebeğim yaşıyor diye :)
Yalnız benim size bir sorum var, geç döllenme nedeniyle geç görünmüş olabilir tamam ama BETA HCG 2 günde çok çok az artmıştı. bu bir sorun mudur? normalde en az %60 artması lazımdı fakat çok çok az artmıştı. bu bebekte gelişim bozukluğu mu olacak demektir. bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
DR net birşey söylemiyor beklicez diyor.
Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Ben 11 haftada tatile gidecegim denize girecegim sıkıntı yok doktoruma sormadim pazartesi gidimce sorarim ama o kesin girme der :)Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Cevap için teşekkür ederim.İnşallah sağlıklı bir gebelik olur biraz sabır lazım canım sağlıklı beslen. Zaten bebeği gördüyse hcg değerin 5000 bin üstünde olması doğrusu belki yanlış bir ölçümdür bilemez. Yarın sabah hcg testi yaptır bayram girmeden araya hem kafandaki soru işaretleri de silinir
Ya onu bende unuttum bugün kontrole de gittim ya 2 haftaya biz de gideceğizKızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Tarihlerimiz aynı :) pazartesi de ben gideceğim hadi bekliyoruz haberlerini :)Merhaba kızlar. Randevumuz vardı bugün. Hastanede bekliyorum bakalim. Heyecan dorukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?