2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağolun kızlar yarın ola hayrola.esimle konuşup ne yapacağımıza karar veririz.
Oncelikle çok uzuldüm yaşadığına iş mahkemesine direk dava açamıyorsun arabuluculuk ile görüş arkadaşım hakkını ara lütfen

Oncelikle hayırlı olsun arkadaşım güzel dusun güzel olsun

CYCAS, çok tatlısınız, çok mutlu oldum cevap için. ben de aslında beklemek istemiyorum içim de hala korku var, araya bayram girdi, bayramdan sonra hemen gideceğim inşallah.
allah evlat isteyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın.
HAyırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah... :)

Bnm doktorum 6.aya kadar yuruyus yapma dedi bana :/ hatta 5 haftalikken keseyi gormeye gittigim ilk randevuda yuruyus yapabilir miyim diye sordugumda tabii ki hayir diye cvp verdi 6.aydan sonra kis geliyor ztn neyin kafasindaysa.

Benim bebegimde baya gec dollenme oldu en son adet gordugum tarih 05 nisandi, fakat 32-34 gunde bir adet oluyordum.. mayis 10 oldu testte cikmadi negatifti.. dedm sorun var bende herhalde. Sonra tam 1 hafta sonra net bir cizgiyle cikti. 3 hafta kucuk gozukuyor sata gore, ama bi problem yok. Doktorum gelisimi gayet iyi dedi 5 haftalikken pek bisey gozukmedi 1 hafta sonra tekrar cagirdi ve 5,5 mm kalbi atan bir bebis gordk sukurler olsn..

Ilaç vermedi. Kati gıda kesti, sıvı ağırlıklı beslen dedi. Zaten kilo alımım da biraz fazla benim, onun da önüne geçelim diye dikkat ederek yemem lazım her şeyi artık. Artık 3 lt suyu ne yapıp edip tamamlarım.

Bnm doktorum 6.aya kadar yuruyus yapma dedi bana :/ hatta 5 haftalikken keseyi gormeye gittigim ilk randevuda yuruyus yapabilir miyim diye sordugumda tabii ki hayir diye cvp verdi 6.aydan sonra kis geliyor ztn neyin kafasindaysa.

Aaa bende ilk keseyi gördüğümde sormuştum yürüyüş yapabilirsin sorun yok daha iyi senin için dedi hamilelikte yürüyüş veriyor doktorlar 10 haftalık oldum halada sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum çok şükür sorun yok çok çabuk yorulmam dışında.

Ben de 12.haftadan sonra kisa kisa serin saatlerde yuruyuse baslayacagim cnm bi zarari olacafini dusunmuyorum

İnşallah sağlıklı bir gebelik olur biraz sabır lazım canım sağlıklı beslen. Zaten bebeği gördüyse hcg değerin 5000 bin üstünde olması doğrusu belki yanlış bir ölçümdür bilemez. Yarın sabah hcg testi yaptır bayram girmeden araya hem kafandaki soru işaretleri de silinir

Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?

Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Ben 11 haftada tatile gidecegim denize girecegim sıkıntı yok doktoruma sormadim pazartesi gidimce sorarim ama o kesin girme der :)

Cevap için teşekkür ederim.
galiba en güzeli dediğiniz gibi....

Ya onu bende unuttum bugün kontrole de gittim ya 2 haftaya biz de gideceğiz

denize girebilir miyiz diye soran hamişler...
dr. rahim ağzın kapalı, kese çok güzel, kanama alanı yok, düşük tehlikesi yok gayet sağlıklı bu nedenle 20 aylık oğlumu emzirmeye devam edebilirsin, kucağında taşıyabilirsin, cinsel ilişki yasağın yok göbek şişene kadar rahatına bak, yaz geldi istediğin kadar denize girebilirsin, uzun yol yasağın yok bayram tatilinde istediğin yere gidebilirsin, kan tahlili sonuçlarına göre beslenme düzeni hazırlayacağız o zamana kadar salam sosis hariç herşeyi yiyebilirsin dedi.

heyecandan soru sormayı unutuyorsunuz sen sormadan ben sana 1 hafta içinde merak edebileceğin tüm soruların cevabını söyleyeyim dedi.

sağlıklı gebelikse bir riskiniz yoksa bu yazdıklarım size de yardımcı olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…