2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen bugun bende arkadasıma dedim çok şanslısın mide bulantısı yaşadaydın hamilelikten keyif alamazdın dedim. Benim sadece midem bulanmıyor ki iki adım atıyorum kalbim küt küt uzandığım yerde baygınlık geçircem gibi kötüleniyorum Normalde böyle hassas biri de değilim. Sabah olmasın istiyorum akşam 8-9a kadar işkence sanki

Ay bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı ben içmedim verdiği suya atılan ilacı bugun içeyim bari.

Bu arada Dr. Yüzebilirsin dedi. Su yutarsam ishal olurmuşum. Neyse. Denizde menizde gözüm yok zaten 3 ay dolsun hayırlısıyla girerim . Şimdi girsem üşürüm ben
Mersin de sular ılıdı dediler ama bilmiyorum aman zaten gündüzleri ben bende değilim aslında da eşim çok sıkıldı belli etmiyor. İçim gidiyor ona oruç oruç çok kahrımı çekti biraz ona değişiklik olsun ayak uydurayım diye gitmek istiyorum aslında. İnşallah bişe olmaz yarın da dr a sorcam :)

Kızlar merhaba dün bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim cuma günü kürtaj olucam dualarınızı eksik etmeyin umarım herbiriniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi Allaha emanet olun
Çok üzüldüm Allahım en kısa zaman da hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Vajinal muayeneye karşı fobim var.. bi de sanki bebek zarar görecekmiş gibi bir psikolojiye kapılıyorum nedensiz yere bilemedim ki

Benim karından bakmaya tenezzül bile etmedi bakalım görürüz elbet karından biz de..

icini ferah tut canim olmaz bende oglumu kaybettikten sonra kizima hamileyken cok antibiyotik kullandm sukur kizim sapasaglam .. mecbur kalinca kullanmak zorundayiz cnm

Canm gecmis olsun bende dun tahlil vermistim bugun esim almis yuksek derecede enfeksiyon cikmis idrar yollarinda kadin dogumcuya kesin gorunsun demis doktor yarin gitcem ya
Canim sonucu bildir olurmu bende bugün gösterdim sonucumu bedede enfeksiyon için bol bol su iç dedi

Iyi sahurlar hanimlar bulantilariniz kesildimi yada kacinca haftada kesilir dort gundur delirtti beni midem durmadan kayniyor kaziniyor bulaniyor istahda gitti ne yapicam bilmiyorum

Biz de mersine gidiyoruz genelde. İyi olursam gideriz de eşim yüzer benim canım hiç istemiyor .... Denizin dibine gidince isteyebilirim ama
Ama haziranda ben üşürüm ya. O kadar dikkat ediyorum ki hasta olmayayım diye

Son düzenleme:
Günaydın hamişler
Bebeklerin bağırsakları kordon içinde mi oluşuyor . Böyle yazıyor . Çok enteresan çok . Suphanallah

Ayin 21inde ikili test icin randevum var zaman gecmiyor. Iki kez cok az lekem geldi, hala annemlerde yatmaya dvm ediyorum. En son gecen ctesi bebisimi gordum kipir kipirdi. Bir sorun yoktur herhalde degil mi, kendimi tutamayip bayram oncesi bi acile gidip goreyim diyorum. Ote yandan zaten sık ultrasona girmek zorunda kaldim birer hafta arayla bosver gerek yok diyorum. Ne zormus ya...

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir girip yazdıklarınızı okuyamıyorum. Çok hasta oldum ardından alerji oldum. İlaç almak zorunda kaldım. Şimdi iyiyim İnşallah bebişim de iyidir sağlıkla doğar. Kendinize çok iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…