Herkes bitecek diyor. Keyfini süreceğimiz günler yakın . Dün bir tanıdığım yengesinin 2 gebeliğinin de çok rahat geçtiğini, çok enerjik olduğunu söyledi. Ne şanslılar var . Benim bu ilk. Kısmetse en kısa zamanda 2.nciyi düşüneceğiz. Onda da böyle veya daha halsiz olur muyum diye düşünüyorum şimdiden.
Aynen bugun bende arkadasıma dedim çok şanslısın mide bulantısı yaşadaydın hamilelikten keyif alamazdın dedim. Benim sadece midem bulanmıyor ki iki adım atıyorum kalbim küt küt uzandığım yerde baygınlık geçircem gibi kötüleniyorum Normalde böyle hassas biri de değilim. Sabah olmasın istiyorum akşam 8-9a kadar işkence sanki
Bu arada Dr. Yüzebilirsin dedi. Su yutarsam ishal olurmuşum. Neyse. Denizde menizde gözüm yok zaten 3 ay dolsun hayırlısıyla girerim . Şimdi girsem üşürüm ben
Mersin de sular ılıdı dediler ama bilmiyorum aman zaten gündüzleri ben bende değilim aslında da eşim çok sıkıldı belli etmiyor. İçim gidiyor ona oruç oruç çok kahrımı çekti biraz ona değişiklik olsun ayak uydurayım diye gitmek istiyorum aslında. İnşallah bişe olmaz yarın da dr a sorcam :)
Doktorunuz aslimda onlem amacli vajinal bakıyor benim kizim tup bebekti ve tup bebek merkezinde benim 14. Haftaya kadar tum muayenlerim vajinal oldu rahim agzi ve rahim icin sikintilar vajinalda net gözükür ayni zamanda olcumler vajinal usgde daha kesin sonuçtur aslinda doktorunuz onu demek istemis yoksa tabikide bebek 6. Haftadan sonra karindan gayet net görülmeye başlıyor bana böyle tekkif etseydi simdiki doktorum kabul ederdim ne guzel gozden hicbirsey kacmayacak ama tabi vajinal muayenden rahatsiz oluyorsaniz tercih sizin
Bende 5. Ve 8. Haftalarda gittim vajinadan baktı, hafif kiloluyum göbeğim var göremedi, karından , bende aynen senin gibi düşünüyorum , inşallah bir dahakine karından görülür artık, sanki hiç görünmeyecek gibi geliyor bu yuzden
Çok geçmiş olsun Rabbm korusun yavrularımızı, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Aynı seyi bende yaşadım canım 16 haftalıkken tıpkı senin gibi doktor ihmali ve enfeksiyon nedeniyle oğlumu kaybettim. Ondan çok korkuyorum şimdi yine aynı seyleri yaşamaktan, aynı zamanda içersem kötü mü yaparım ya böylede zarar verirsem diye korkuyorum ama yapacak birşey yok mecbur kullanıcam enfeksiyon ilerleyince sonuçlarının ne kadar kötü olabileceğini bizzat yaşadım. Allahım korusun inşallah bi zararı olmaz
Kizlar sayfayi ben devraldim listeye kaydolmak isteyenler ve kilo takipimiz icin beni etiketleyin guzel annisler olur mu saglicakla kalin insallah iyi geceler
Canm gecmis olsun bende dun tahlil vermistim bugun esim almis yuksek derecede enfeksiyon cikmis idrar yollarinda kadin dogumcuya kesin gorunsun demis doktor yarin gitcem ya
Mersin de sular ılıdı dediler ama bilmiyorum aman zaten gündüzleri ben bende değilim aslında da eşim çok sıkıldı belli etmiyor. İçim gidiyor ona oruç oruç çok kahrımı çekti biraz ona değişiklik olsun ayak uydurayım diye gitmek istiyorum aslında. İnşallah bişe olmaz yarın da dr a sorcam :)
Biz de mersine gidiyoruz genelde. İyi olursam gideriz de eşim yüzer benim canım hiç istemiyor .... Denizin dibine gidince isteyebilirim ama
Ama haziranda ben üşürüm ya. O kadar dikkat ediyorum ki hasta olmayayım diye
Ayin 21inde ikili test icin randevum var zaman gecmiyor. Iki kez cok az lekem geldi, hala annemlerde yatmaya dvm ediyorum. En son gecen ctesi bebisimi gordum kipir kipirdi. Bir sorun yoktur herhalde degil mi, kendimi tutamayip bayram oncesi bi acile gidip goreyim diyorum. Ote yandan zaten sık ultrasona girmek zorunda kaldim birer hafta arayla bosver gerek yok diyorum. Ne zormus ya...
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir girip yazdıklarınızı okuyamıyorum. Çok hasta oldum ardından alerji oldum. İlaç almak zorunda kaldım. Şimdi iyiyim İnşallah bebişim de iyidir sağlıkla doğar. Kendinize çok iyi bakın.