2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok gecmis olsun canim valla cok zor resmen gun sayiyorum ilk haftalar gecain diye ben ilaci icmesem ben de mecbur hastanelik olurum bi haftada 5 kez serum yedim .Saglikla alalim ins kucagimiza da bunlar da gecer elbet

Çook teşekkürler :) valla unutuyor insan bebişi görüp duyunca herşeyi ya

Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?

Kapadokya turuna katılıp Balona binmek istiyordum. Doktorum sakıncası yok dedi ama baloncular kabul etmiyor. İstanbul turu dedim, bursa olabilir dedim..... Gel gelelim halim malim yooooookkkkkk. En son aşkım ben bayramda hep uyuyacam dedim

Benim de halim yok ya hamilelik ne zormuş yediğimden yaşadığımdan keyif alamaz oldum sanki hiç bitmicek gibi

Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Bu arada Dr. Yüzebilirsin dedi. Su yutarsam ishal olurmuşum. Neyse. Denizde menizde gözüm yok zaten 3 ay dolsun hayırlısıyla girerim . Şimdi girsem üşürüm ben

Benim de halim yok ya hamilelik ne zormuş yediğimden yaşadığımdan keyif alamaz oldum sanki hiç bitmicek gibi
Herkes bitecek diyor. Keyfini süreceğimiz günler yakın . Dün bir tanıdığım yengesinin 2 gebeliğinin de çok rahat geçtiğini, çok enerjik olduğunu söyledi. Ne şanslılar var . Benim bu ilk. Kısmetse en kısa zamanda 2.nciyi düşüneceğiz. Onda da böyle veya daha halsiz olur muyum diye düşünüyorum şimdiden.

Kızlar merhaba dün bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim cuma günü kürtaj olucam dualarınızı eksik etmeyin umarım herbiriniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi Allaha emanet olun

Kızlar merhaba dün bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim cuma günü kürtaj olucam dualarınızı eksik etmeyin umarım herbiriniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi Allaha emanet olun
Cildi misiniz? Aman tanrım. Neden oluyor böyle . Allahım seni korusun tatlım. Dün Kübra bugün sen

Aay cok uzuldum.daha once sknti olmusmuydu canim..Allah sabir versin.tekrarini yasatmasin.

Rabbim sabır versin canım benim Allah en yakın zamanda sağlıklı bir evlatla yerini doldursun..

Geçmiş olsun cnm Rabbim sabır versin inşallah kalp durmaları çok sık görülüyor ya allah kmseye vermesin.İnşallah en kısa sürede toparlanıran Rabbim yeniden sağlıkla gebe kalabilmeyi nasip etsin inşallah

9 ay once ayni aciyi yasadim...su anda da en büyük korkum bu. Cok uzuldum cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin...

Yazacak birşey bulamadım ya, çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin, inşallah çabucak atlatirsnz

Kızlar araya kaynamış olcam ama özellikle mide bulantısı hafif yasayan arkadaslar, benim bulantim 8. Hafta başladı, ve bir kere istifra ettim, su içip birşeyler yiyince geçiyordu, beni çok zorlamadi dogrusu.
Ama bu üç dört gündür hiç bulantim yok, goguslerimdeki hassasiyette azaldı, normal mi acaba bilemedim , bulanti olmasa da ayrı dert işte , bir belirti olmayınca rahat edemiyorum

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Bildiğim kadarıyla bir tehlike bir sıkıntı yoktu. Ama nasip değilmiş demek ki. İnşallah yeniden sağlıklı bir gebelik haberi alırsın hayırlısıyla.
Allah yardımcın olsun.

Canim ya Allah sabir versin inşallah bi daha guzel bi haber alirsin ve guzel bi hamilelik gecirirsin

cnm icini ferah tut benimde herzaman midem bulanmiyor.. cok nadir oliyor... Bir gun bulanir diger gun bulanmaz bu cok normal

Hanımlar merhaba, 10.haftada bebek sanırım artık karından görülür değil mi? Benim doktorum 12.haftaya kadar vajinaldan bakabiliriz demişti.. çooook zayıflarda karından bakıyorum falan dedi ama öyle aşırı kilolu falan da değilim.. 2 kez gittim 2sinde de vajinalden bakıldı ancak bi sonraki randevum 2 hafta sonra ozaman 10 haftalık olacağız ve artık vajinal bakılmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…