canım 47 kiloya düşmüştüm ben pazartesi acile gittik idrarda keton görüldü çok aç kalmışsın yatırmamız lazım dedi her gün 2lt serum takviyesi yapılıyor iştahım hala pek düzelmedi ama en azından kusmalarım durdu.
Cok gecmis olsun canim valla cok zor resmen gun sayiyorum ilk haftalar gecain diye ben ilaci icmesem ben de mecbur hastanelik olurum bi haftada 5 kez serum yedim .Saglikla alalim ins kucagimiza da bunlar da gecer elbet
denize girebilir miyiz diye soran hamişler...
dr. rahim ağzın kapalı, kese çok güzel, kanama alanı yok, düşük tehlikesi yok gayet sağlıklı bu nedenle 20 aylık oğlumu emzirmeye devam edebilirsin, kucağında taşıyabilirsin, cinsel ilişki yasağın yok göbek şişene kadar rahatına bak, yaz geldi istediğin kadar denize girebilirsin, uzun yol yasağın yok bayram tatilinde istediğin yere gidebilirsin, kan tahlili sonuçlarına göre beslenme düzeni hazırlayacağız o zamana kadar salam sosis hariç herşeyi yiyebilirsin dedi.
heyecandan soru sormayı unutuyorsunuz sen sormadan ben sana 1 hafta içinde merak edebileceğin tüm soruların cevabını söyleyeyim dedi.
sağlıklı gebelikse bir riskiniz yoksa bu yazdıklarım size de yardımcı olabilir .
Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Kapadokya turuna katılıp Balona binmek istiyordum. Doktorum sakıncası yok dedi ama baloncular kabul etmiyor. İstanbul turu dedim, bursa olabilir dedim..... Gel gelelim halim malim yooooookkkkkk. En son aşkım ben bayramda hep uyuyacam dedim
Kapadokya turuna katılıp Balona binmek istiyordum. Doktorum sakıncası yok dedi ama baloncular kabul etmiyor. İstanbul turu dedim, bursa olabilir dedim..... Gel gelelim halim malim yooooookkkkkk. En son aşkım ben bayramda hep uyuyacam dedim
Kızlar doktorumun kartı diğer çantamda kalmış 9. Haftadam sonra denize girebilir miyim diye sorcaktım. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Yasaklama veya girebilirsiniz diyen oldu mu?
Bu arada Dr. Yüzebilirsin dedi. Su yutarsam ishal olurmuşum. Neyse. Denizde menizde gözüm yok zaten 3 ay dolsun hayırlısıyla girerim . Şimdi girsem üşürüm ben
Herkes bitecek diyor. Keyfini süreceğimiz günler yakın . Dün bir tanıdığım yengesinin 2 gebeliğinin de çok rahat geçtiğini, çok enerjik olduğunu söyledi. Ne şanslılar var . Benim bu ilk. Kısmetse en kısa zamanda 2.nciyi düşüneceğiz. Onda da böyle veya daha halsiz olur muyum diye düşünüyorum şimdiden.
Geçmiş olsun cnm Rabbim sabır versin inşallah kalp durmaları çok sık görülüyor ya allah kmseye vermesin.İnşallah en kısa sürede toparlanıran Rabbim yeniden sağlıkla gebe kalabilmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar araya kaynamış olcam ama özellikle mide bulantısı hafif yasayan arkadaslar, benim bulantim 8. Hafta başladı, ve bir kere istifra ettim, su içip birşeyler yiyince geçiyordu, beni çok zorlamadi dogrusu.
Ama bu üç dört gündür hiç bulantim yok, goguslerimdeki hassasiyette azaldı, normal mi acaba bilemedim , bulanti olmasa da ayrı dert işte , bir belirti olmayınca rahat edemiyorum
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Bildiğim kadarıyla bir tehlike bir sıkıntı yoktu. Ama nasip değilmiş demek ki. İnşallah yeniden sağlıklı bir gebelik haberi alırsın hayırlısıyla.
Allah yardımcın olsun.
Kızlar araya kaynamış olcam ama özellikle mide bulantısı hafif yasayan arkadaslar, benim bulantim 8. Hafta başladı, ve bir kere istifra ettim, su içip birşeyler yiyince geçiyordu, beni çok zorlamadi dogrusu.
Ama bu üç dört gündür hiç bulantim yok, goguslerimdeki hassasiyette azaldı, normal mi acaba bilemedim , bulanti olmasa da ayrı dert işte , bir belirti olmayınca rahat edemiyorum[/Q
Hanımlar merhaba, 10.haftada bebek sanırım artık karından görülür değil mi? Benim doktorum 12.haftaya kadar vajinaldan bakabiliriz demişti.. çooook zayıflarda karından bakıyorum falan dedi ama öyle aşırı kilolu falan da değilim.. 2 kez gittim 2sinde de vajinalden bakıldı ancak bi sonraki randevum 2 hafta sonra ozaman 10 haftalık olacağız ve artık vajinal bakılmasını istemiyorum.