2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhaba dün bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim cuma günü kürtaj olucam dualarınızı eksik etmeyin umarım herbiriniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi Allaha emanet olun
Canım okuyunca icim bir hoş oldu çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar kilo durumunuz nasil? Ben 68 ile hamile kaldim suan 69 bucuk olmusum... cok erken aslinda kilo almak icin.. kizimda 20 haftaliga kdr sadece 1 kilo almistim

Ayda 1 ultrason muayenesi yeter de artar. Daha fazlası hep bebeğinize zarar .

Çok şükür canım kanama pazar sahurdan beri yok ama devamlı wcye gitme ihtiyacı duyuyorum acaba birşey var mı diye
Sen nasılsın miden nasıl
Ben hala yiyemiyorum..ama normal oldugum.yerde bulanmiyo artik..bunada sukur.. saat basi bi iki leblebi atiyorum agzima . Bugun yarim gun calisiyorum..kosarak eve gidip yatmayi planliyorum :)

Merhaba arkadaslar kilo durumunuz nasil? Ben 68 ile hamile kaldim suan 69 bucuk olmusum... cok erken aslinda kilo almak icin.. kizimda 20 haftaliga kdr sadece 1 kilo almistim
Ayni senin gibiyim simdiden kilo aldim bende kizimda 17 haftada 2 kilo almistim simdi 17. Haftaya kac olurum bilmiyorum

Ben 84 ile başladim 7. Haftada 85.2 gördüm mide bulantısı başladı o hafta bugün tartildim 83.7 olmuşum kilo veriyorum ben

Ben hala yiyemiyorum..ama normal oldugum.yerde bulanmiyo artik..bunada sukur.. saat basi bi iki leblebi atiyorum agzima . Bugun yarim gun calisiyorum..kosarak eve gidip yatmayi planliyorum :)
Çok zor bulantı hissi bende hep var ama çıkarma arada oluyor En son salı çıkardım iştah yok bende bana kiraz iyi geldi denesene

kızlar bu ikili testi yaptırmıcaklar var mı ? ne düşünüyorsunuz ? bana 15gün sonra gel yapılsın yoksa zamanın geçer dedi dün doktor. dün 9+5 çıktık ultrasonda. bir de bana hiç ek vitamin vs vs bişey vermedi folik asit yeterli ilk 3 ay için dedi. 15gün sonra zaten tatile gidiyouz ve folik asitimde bitiyor zaten

Ben yaptırmayabilirim canım

Çok zor bulantı hissi bende hep var ama çıkarma arada oluyor En son salı çıkardım iştah yok bende bana kiraz iyi geldi denesene
Denedim canim..olmadi..ya ben su icsem su cikiyo oyle yavas yavas yiyorm midem kabul etsin diye herseyi deniyorum..ama midemde duran bisey olmadi

Kızlar cinsel ilişki konusunda ne durumdasınız ???? Ya ilk gittiğim doktor asla demişti. Şimdiki doktorum 4/5 defa gittim ilişki ile ilgili birşey dememişti. Siz ne düşünüyorsunuz??

Kızlar cinsel ilişki konusunda ne durumdasınız ???? Ya ilk gittiğim doktor asla demişti. Şimdiki doktorum 4/5 defa gittim ilişki ile ilgili birşey dememişti. Siz ne düşünüyorsunuz??
Benim doktorum ilişki serbest dedi. Seyahat vs için de kısıtlama getirmedi. Ama bunu senin durumuna bakıp söylüyor. Kimisi için de önermiyorlar riskli ise. Bence doktoruna sormalısın

Bizde bir problem olmamasina rağmen 10. Haftaya kadar onermiyoruz dedi. Nedenini sormadım tabii ki :)

Bizde bir problem olmamasina rağmen 10. Haftaya kadar onermiyoruz dedi. Nedenini sormadım tabii ki :)

Cnm biz yaptık ya vallah şimdi de vicdan azabı çekiyorum birşey oldu mu olur mu diye ??? Doktora mı gitsem şimdi ??? Bide doktor bayramdan bi hafta sonra gel dedi ama korkum var ne yapsam bilemedim ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…