Sağol canım inşallah tahmini doğrudur 11+2 önümüzdeki çarşamba perinatolog 2li test yapicam ama çok despot ve garantici bir adam 20 . Haftada falan cinsiyet söylüyormuş
Aynen aksamlara sinir olmaya basladim. Sabah kalkincsla bulantim oluyor, gun icinde de oluyor; ama aksamlari butun vucut iptal nerdeyse. Halsizlik, bulanti, tiksinme hepsi
Aynen aksamlara sinir olmaya basladim. Sabah kalkincsla bulantim oluyor, gun icinde de oluyor; ama aksamlari butun vucut iptal nerdeyse. Halsizlik, bulanti, tiksinme hepsi
Ben çok iyiymişim o halde. Şikayet etmiyim o zaman . Doktorum da iyisin ne gebeler var dediydi ama. Allahım normale dönelim hayırlısıyla . Ağzıma bişey atıyorum sürekli. İyi geliyor
Kizlar ya 2 gündür doktordan geldiğimden beri kafama bir sey takildi. Bebisim pek hareket etmiyordu, doktor kalp atisini dinletti normal dedi. Uyuyordur, anne karninda bebekler 20 saate yakin uyurlar dedi bir de. Cihazi biraz hareket ettirince hafif kipirdandi sanki ama o kadar. Önceki randevularımda hep kipir kipirdi. Icim icimi kemiriyor. 11+5 gunluk bebis boyle uyur mu hakkaten (