2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne guzel vermelerı. :) bende ıstıcem bakalım vercekler mı
İstemeye gerek kalmıyor ki canım kendiliğinden veriyor zAten, ilk gittiğimde 5 haftalıktı o zaman vermedi sadece kese var demişti sonra kalp atışları duyulduktan sonra her seferinde verdi

Selam kızlar
Bebeklerimizin hareketlerini hissettiğimiz aylara ışınlansak nasıl olur.böyle doktordan doktora görüyoruz, hareketleri hissetmeye başlasak en azından iyi olduklarını bileceğiz.
Aynen yA direk 20. Haftalara geçelim şimdi daha dun gördüm bebişimi ama gene de merak ediyorum daha 2 hafta bir sonraki kontrolüme zaman geçmiyor ki gün saya saya

Aynen yA direk 20. Haftalara geçelim şimdi daha dun gördüm bebişimi ama gene de merak ediyorum daha 2 hafta bir sonraki kontrolüme zaman geçmiyor ki gün saya saya
Ben en son kalp atışını duymuştum seninle çok yakın günlerimiz nasıldı bebiş hareketlenmişmiydi çoo merak ediyorum benimde cumrtesi kontrolüm

Kızlar günaydın. Dün hasta olduğum için dr a gittim ve serum takti. Ağrın olursa parol kullan dedi. Baş boğaz ve kulak ağrısı var. Içim rahat bi şekild e o ilacı kullanabilir miyim
doktorun bzden daha iyi bilir canim doktorun tavsiye ederse kullan tabikii

biz 10+0 olduk çok şükürler olsun ki rabbime bulantim azaldi simdi yok denecek kadar kusma hic olmamisti zaten gecer canim m etme

Merhaba canım ben Hatem De yılmaz gencoya gidiyorum bi arkadaşım onda doğum yapınca önerdi bende ona başladım
Ben de onu cok duydum nette hatemle ilgili olumsuz seyler duyunca medikalde abdullah goymene gittim sen memnun kaldin mi?muayene ucreti ne kadar?

Kizlar bebisler hareketlensin istiyorsaniz çikolata ve vişne suyunu deneyin... bu haftalarda hareketler gorunmese de sorun olmaz ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bunu bir deneyin bence...

Kızlar bişiy sorcam ya, gebelikte sarı kokusuz akıntının normal olduğunu biliyoruz genel olarak hepinizde vardır diye düşünüyorum ama bununla nasıl başa çıkıyorsunuz yani şöyle diyim günlük ped kullanıyorum günde 3 defa değiştiriyorum ama hala hijyenik olup olmadığını bilemiyorum havalar sıcak mantar olmaktan enfeksiyon kapmaktan korkuyorum, peçete koysam o da yapışıyor parçalanıyor peçeteyle hiç rahat edemiyorum, günlük ped veya peçete bişiy koymazsam da çamaşırımı çok kirletiyor sevmiyorum oyle

Allah yardmcn olsun canm.Biz malesef bahtsz kesimiz.Ben oğlumda 4 aydan sonra rahatlamıştım.Bu arada dün akşam serum taktrdm hastanede.Baya rahatladm.Kesinlikle git bi serum taktr.Biraz nefes alrsin.

Selam kızlar
Bebeklerimizin hareketlerini hissettiğimiz aylara ışınlansak nasıl olur.böyle doktordan doktora görüyoruz, hareketleri hissetmeye başlasak en azından iyi olduklarını bileceğiz.
O zaman da bir gun hareket hissetmeseniz aman noldu niye hareket etmiyor doye dktra kosacaksiniz tecrubeyle sabit :)

Ben de onu cok duydum nette hatemle ilgili olumsuz seyler duyunca medikalde abdullah goymene gittim sen memnun kaldin mi?muayene ucreti ne kadar?
Abdullah göymene de daha önce gitmiştim ben o zaman Sani konukoğlundaydı şimdi medikal demi ne duydun merak ettim muayene ücreti 65 tl ben memnun kaldım ilgili bi doktor yani

Ben en son kalp atışını duymuştum seninle çok yakın günlerimiz nasıldı bebiş hareketlenmişmiydi çoo merak ediyorum benimde cumrtesi kontrolüm
Dun ben tam 9+0 daydım hareketli değildi oyle daha erken dedi doktorda, ben biraz tedirginim bu aralarda kaybım olduğu için özel haricinde devlete nasılsa para ödemiyoruz deyip devlete sıkça gitmek istiyorum 13 Haziran da 16 mm olan bebişim dun (20 Haziran'da) 23.3 mm olmuş doktor gayet güzel gelişiyor dedi

Abdullah göymene de daha önce gitmiştim ben o zaman sankodaydı şimdi medikal demi ne duydun merak ettim muayene ücreti 65 tl ben memnun kaldım ilgili bi doktor yani
Doktorla ilgili olumsuz bisey duymadim hatta ona gitmeyi dusundum burda kk de biri paylasmisti yeni doganda bebekleron sutune seker katiyorlarmis icmeyince bunu duyunca biraz tedirgin oldum yoksa orda dogum yapan tanidiklar memnun ve daha da uygunmus medikale 85 veriyorum ben ama bu iddia kafami bulandirdi

Ben öyle bir şey duymadım bilmiyorum benim arkadaşım hatemde yeni doğum yaptı gayette memnundu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…