Selam kızlar
Bebeklerimizin hareketlerini hissettiğimiz aylara ışınlansak nasıl olur.böyle doktordan doktora görüyoruz, hareketleri hissetmeye başlasak en azından iyi olduklarını bileceğiz.
İstemeye gerek kalmıyor ki canım kendiliğinden veriyor zAten, ilk gittiğimde 5 haftalıktı o zaman vermedi sadece kese var demişti sonra kalp atışları duyulduktan sonra her seferinde verdi
Selam kızlar
Bebeklerimizin hareketlerini hissettiğimiz aylara ışınlansak nasıl olur.böyle doktordan doktora görüyoruz, hareketleri hissetmeye başlasak en azından iyi olduklarını bileceğiz.
Aynen yA direk 20. Haftalara geçelim şimdi daha dun gördüm bebişimi ama gene de merak ediyorum daha 2 hafta bir sonraki kontrolüme zaman geçmiyor ki gün saya saya
İstemeye gerek kalmıyor ki canım kendiliğinden veriyor zAten, ilk gittiğimde 5 haftalıktı o zaman vermedi sadece kese var demişti sonra kalp atışları duyulduktan sonra her seferinde verdi
Aynen yA direk 20. Haftalara geçelim şimdi daha dun gördüm bebişimi ama gene de merak ediyorum daha 2 hafta bir sonraki kontrolüme zaman geçmiyor ki gün saya saya
Kızlar günaydın. Dün hasta olduğum için dr a gittim ve serum takti. Ağrın olursa parol kullan dedi. Baş boğaz ve kulak ağrısı var. Içim rahat bi şekild e o ilacı kullanabilir miyim
12. Haftada mide bulantısı azalan oldu mu? Ben her sabah iki üç kez kusuyorum akşam 6ya kadar midem bulanıyor. Azalacağına artıyor sanki. 12ile 16 hafta arasında bitiyor diyorlar ama sanki hiç bitmicek gibi... kusmaktan kasıklarım çok ağrıyor
Selam kızlar
Kizlar bebisler hareketlensin istiyorsaniz çikolata ve vişne suyunu deneyin... bu haftalarda hareketler gorunmese de sorun olmaz ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bunu bir deneyin bence...
Kızlar bişiy sorcam ya, gebelikte sarı kokusuz akıntının normal olduğunu biliyoruz genel olarak hepinizde vardır diye düşünüyorum ama bununla nasıl başa çıkıyorsunuz yani şöyle diyim günlük ped kullanıyorum günde 3 defa değiştiriyorum ama hala hijyenik olup olmadığını bilemiyorum havalar sıcak mantar olmaktan enfeksiyon kapmaktan korkuyorum, peçete koysam o da yapışıyor parçalanıyor peçeteyle hiç rahat edemiyorum, günlük ped veya peçete bişiy koymazsam da çamaşırımı çok kirletiyor sevmiyorum oyle
12. Haftada mide bulantısı azalan oldu mu? Ben her sabah iki üç kez kusuyorum akşam 6ya kadar midem bulanıyor. Azalacağına artıyor sanki. 12ile 16 hafta arasında bitiyor diyorlar ama sanki hiç bitmicek gibi... kusmaktan kasıklarım çok ağrıyor
Allah yardmcn olsun canm.Biz malesef bahtsz kesimiz.Ben oğlumda 4 aydan sonra rahatlamıştım.Bu arada dün akşam serum taktrdm hastanede.Baya rahatladm.Kesinlikle git bi serum taktr.Biraz nefes alrsin.
Selam kızlar
Abdullah göymene de daha önce gitmiştim ben o zaman Sani konukoğlundaydı şimdi medikal demi ne duydun merak ettim muayene ücreti 65 tl ben memnun kaldım ilgili bi doktor yani
Dun ben tam 9+0 daydım hareketli değildi oyle daha erken dedi doktorda, ben biraz tedirginim bu aralarda kaybım olduğu için özel haricinde devlete nasılsa para ödemiyoruz deyip devlete sıkça gitmek istiyorum 13 Haziran da 16 mm olan bebişim dun (20 Haziran'da) 23.3 mm olmuş doktor gayet güzel gelişiyor dedi
Abdullah göymene de daha önce gitmiştim ben o zaman sankodaydı şimdi medikal demi ne duydun merak ettim muayene ücreti 65 tl ben memnun kaldım ilgili bi doktor yani
Doktorla ilgili olumsuz bisey duymadim hatta ona gitmeyi dusundum burda kk de biri paylasmisti yeni doganda bebekleron sutune seker katiyorlarmis icmeyince bunu duyunca biraz tedirgin oldum yoksa orda dogum yapan tanidiklar memnun ve daha da uygunmus medikale 85 veriyorum ben ama bu iddia kafami bulandirdi
Doktorla ilgili olumsuz bisey duymadim hatta ona gitmeyi dusundum burda kk de biri paylasmisti yeni doganda bebekleron sutune seker katiyorlarmis icmeyince bunu duyunca biraz tedirgin oldum yoksa orda dogum yapan tanidiklar memnun ve daha da uygunmus medikale 85 veriyorum ben ama bu iddia kafami bulandirdi