2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ne güzel daha benim ki belli bile değil ama düşündükçe çok hoşuma gidiyor 2.3 cm bebiş mezurayı aldım elime bakıyorum 2 cm ne kadar diye fındık kadar daha :)

Arkadaşlar mide bulantısı beni mahvetti.Öğretmenim okula gidemiyorum.yataktan kalkamyorum.zehir yutmuş gibiyim Allah ım.Galiba dayanamayacagm artk.tükürüğümü asla yutamyorum.yutunca kusuyorum.kafayı yicem.ilk oglumda da boyleydim.Ben nasl unutmuşum cektiklerimi de hamile kalmışım bilmiyorum.

Benim de dr um yaptırdı. Bence kediden bulaşma olasılığı çok düşük. Benim çocukluğum kedilerle geçti hatta kumlarını ben temizlerdim. Bir de asla iyi pişmemiş içi kırmızıya yakın et yemem. Hep çok pişmiş yerim ve toksoplazma negatif çıktı hiç geçirmemişim. Annemin de çocukluğu kedilerle geçmiş ilk gebeliğinde toksoplazmadan düşük yapmış çünkü annem çiğ ete aşermiş ve her gün çiğ et yemiş. Kızlar toksoplazmadı negatif çıkanlar aman diyim bir yerden bişe yerken hamile olduğunuzu belirtin ve fazla pişmiş isteyin

Anlayışlı olmalı bence. Biz ya eşimle yemek yapıyoruz ya eşim yemek yapıyor. Mide bulantım ve halsizliğim çok fazla olduğu için.. hatta sabah bana tost hazırladı iki dk başında durdum diye 2 kez kustum bugun. Koku hala burnumda. Yemek seçiyorsa pazardan marketten ne seviyorsa alsın sen tarif et o yapsın bence çok kasma kendini

Ayyy bende mide bulantısı yaşayanlar nasıl 2. Kez hamile kalıyor diye düşünüyordum son günlerde :))) Hep diyordum ilkinden sonra ikinciye çok ara vermicem arkadas gibi büyürler falan ama yok yani 2 aydır robot gibiyim ne yaşadığımdan ne hamileliğimden hiç bişe anlamadım

İstediğin zaman git. Ben hep bi bahaneyle (yalan olmayan) 10 günde 1 gidip duruyorum doktorum hiç kötü bi tepki vermedi anlayışlı davranıyor :))

Ay şaka gibi :))) Ben üç doktora gitsem kafam karışır onların da kafasını karıştırırım bide hangisinin ne dediğini unuturum :)))))

Haklısın canım ya ama eşime bırakınca da öyle sağlıksız şeyler yiyor ki, birde dışarı bir gidiyor geliyor malzeme alcam diye en az 100 TL harcıyor , hesabını bilmez hiç. Sabah kahvaltı için altı poğaça iki açma almış mesela ben hiç yemem kendisi üç tane yer gerisi her zaman çöpe gidiyor ama hergun de aynısını alır, zor oluyor böyle ama bakalım umursamamaya caliscam artık.
Bende kusma, mutfaktan tiksinme yok bazen olsamiydi acaba diyorum gormezdim en azından hicbirseyi :)

Aa benim de öyleydi aynı kurbagaya benziyordu bugun gittiğimde eli ayağı oynuyordu :)))))

Canım boşver sabret sakın takma isterse yüz tane poaca alsın stres olma keyfine bak uzat ayaklarını dinlen. Hamilelikten dahs çok yorulcaz doğumdan sonra. Yazık değil mi bize

Canım boşver sabret sakın takma isterse yüz tane poaca alsın stres olma keyfine bak uzat ayaklarını dinlen. Hamilelikten dahs çok yorulcaz doğumdan sonra. Yazık değil mi bize
Haklısın canım sağol ya, kadın olmak böyle birşey erkeklerin rahatligindan az olsa, şuan bol şekerli ve yağlı iki dilimden sonra çöpe gidecek kek yapıyor, bende uzandım takılıyorum, amann diyorum artık herşeyin fazlası zarar yani

Bunda olmaz inş diye yola çıktım ama ilkinden de beter oldum

Ben 1 aydir mutfak kapisindan iceri giremiyorum... annem yakin o bazen yolluyo bazen esim yapiyo..mesela bu aksam kahvaltilik biseler yedik..insallah midemde dururlar :)

Dido44 hayırlı olsun canım bakalım nabız hızlı atarsa kız denmiş cinsiyet tahmininde bugün tam kaç haftalıksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…