Ay benimki de beceremedi. Teknoloji özürlüsü zatenilk kalp atışlarını dinlediğimizde bende aynen videoya al dedim adam video diye bi foto çekmiş nasıl ağladım anlatamam ertesi hafta dr dedim videoya alcan esin aliyo dedi yok ben ona güvenmiyorum dedim hem ben hem o cekmistik
Canım 10 yıl önce kadın doğumda çalıştım. Biz hem 2'li hem de 3'lü test isterdik.kızlar bu ikili test ile üçlü test arasındakı farkı net olarak bilen bir arkadaşımız var mı ?
Merhabaaa. :) 11+3'üm bugün. İkili test için gelmiştik. 45 mm olması gerekiyormuş bebeğin. Şu an 42 küsür. Cumartesi gideceğiz. Cinsiyet sorduk. Kıza benziyor dedii. :) Kız çok istiyorduk eşimle. :) Hayırlısı inşallah.
Hayırlısı olsun bende girdim 11+5 2 gün ileri cikti allaha şükür herşey yolunda banada ben sormadan buyuk ihtimal kız dedi birde benden nifty testi istedi daha önceki düşüklerin yüzünden
Evet canıö bebekte baskı yapınca kanatmıstıhayır öyle bişey duymadım da, gebelikte mi oluyormuş?
bana da doktorum 2 li değilde 3 lü yapalım dedi ilerleyen haftalarda acaba arasındakı fark tam olarak ne öğrenmek istedim. Gerçi ense kalınlıgında falan bir problem cıkmazsa test de yaptırmak ıstemıyorum ama bilemedimCanım 10 yıl önce kadın doğumda çalıştım. Biz hem 2'li hem de 3'lü test isterdik.
Şimdi gittiğim uzman 2'li test yeterli. Diğerine gerek yok diyor.
Demekki eskiden çalıştığım Dr. Fazla para kazanmak için yapıyordu diye düşündüm.
geçmiş olsun.Kizlarrr ya boğazım çok kötü ağrıyor ve kürü oksuruk başladı. Öksürmeyince sanki nefes alamıyorumyarın dr a gidecem ondan önce evde ne yapabilirim?
Benim de iki düşügüm var, siz mi istediniz doktor mu? İlk kez duyuyorum bu testi?Bugün dr banada nifty test yaptırmami istedi 3 lü test amino sentezdense bu test baya önümüzü açar dedi fiyati 1700 civari sakin daha fazla verme
Bunlara ek benım doktorum toksoplazma ve rubella testlerını ıstedı canım.Bi kaç arkadasımda da ıstemıstı. Hani bi enfeksiyon kapıp kapmadıgına dair toksoplazma mesela kedı dıskısından ozzellıkle bulasıyor ve malesef coguda yıkanmamıs sebze meyvelerden bulaşabılıyormus. Arastırıpp bakabılırsın canımArkadaşlar merhaba
Doktorum sonraki randevuya kadar aşağıdaki testleri istedi. Biz biraz ufağız mesela bugün 8+5 im :) ileride olanlar testleri yaptırmışsınızdır acaba bunlara ilave herhangi bir test istememe gerek var mı? Şunu da yaptır iyi olur dediğiniz?
Hemogram,AKŞ,TİT,TSH,FT3,FT4,HbsAG,anti HIV, anti HCV, AST, ALT
2li test 3lu ve 4 luye gore daha guvenilir sonuclar veriyor arasindaki farklar ilerleyen haftalara gore bakilan testler ama en nihayetinde birini yaptirmayi dusunuyorsan 2li yaptirmak mantıklı guvenirlik acisindan daha sağlıklıbana da doktorum 2 li değilde 3 lü yapalım dedi ilerleyen haftalarda acaba arasındakı fark tam olarak ne öğrenmek istedim. Gerçi ense kalınlıgında falan bir problem cıkmazsa test de yaptırmak ıstemıyorum ama bilemedim
doktoruma danısayım bı bunu ben en ıyısı teşekkür ederim canım2li test 3lu ve 4 luye gore daha guvenilir sonuclar veriyor arasindaki farklar ilerleyen haftalara gore bakilan testler ama en nihayetinde birini yaptirmayi dusunuyorsan 2li yaptirmak mantıklı guvenirlik acisindan daha sağlıklı
Dr istedi yaptırırsan içimiz rahat olur dedi benim daha önce 3 düşüğüm ve son düştüğümde kromozom anomalisi çıkmıştı trizomi 16 onun için istediBenim de iki düşügüm var, siz mi istediniz doktor mu? İlk kez duyuyorum bu testi?
Geçmiş olsun ben şanslı hamislerdenim sanırım hiç miğde bulantısı yasamadim folbiol kimi doktor kesiyo ben anlamadim benimki devam dedi ama ben 2 gunde 1 yarim tablet kullanıyorum başından beri boyle kullandirdirdiKızlar ben geldim 10 gündür yaklaşık yoktum buralarda :)
Bugün 9. Haftamızı doldurduk bizde kontrole gittim devlet hastanesine bebişim 23 mm olmuş, 2 li test için günümü de verdi Temmuz'un 11 inde, bayramda çok kötüydüm aşırı mide ağrıları krampları yaşadım acillik oldum midem ağrıyor ben bebeğe bişiy oluyor diye ağlıyorum nasıl saçmaladıysam artık :)) bir de folbiol kullanan arkadaşlar doktor bana onu bıraktırdı bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra ağır bir folik asite gerek yok dedi fazla folik asit bebekte otizm yapar falan dedi içinde b12 vitamin olan bulantı da önleyici folidoce verdi ama bulantıyı malesef bende önlemedi hastaneden öğüre öğure geldim içim dışıma çıktışimdi en erken randevum 5 temmuz da özel hastanedeki doktorum da herşey iyi güzel ama iki hafta beklemek insana 2 sene gibi geliyor her gün görmek istiyorum :)
Oyle kusmam olmuyor ama öğurmekten boğazım yırtılacak kuru kuru öğurup duruyorum, devletteki doktorum devam demişti folbiola değiştirelim demedi özeldeki doktorum değiştirelim dedi bugün ki devletteki doktorum da onayladı amann ortalık karışık 3 farklı doktora gidiyorum üçünün de birbirinden haberi yokGeçmiş olsun ben şanslı hamislerdenim sanırım hiç miğde bulantısı yasamadim folbiol kimi doktor kesiyo ben anlamadim benimki devam dedi ama ben 2 gunde 1 yarim tablet kullanıyorum başından beri boyle kullandirdirdi
Canimm tebriklerr sizleree :)) ❤ su an tam kacsin haftaya bende ikiliye gidicem bakalim.❤Kızlar ben geldim 10 gündür yaklaşık yoktum buralarda :)
Bugün 9. Haftamızı doldurduk bizde kontrole gittim devlet hastanesine bebişim 23 mm olmuş, 2 li test için günümü de verdi Temmuz'un 11 inde, bayramda çok kötüydüm aşırı mide ağrıları krampları yaşadım acillik oldum midem ağrıyor ben bebeğe bişiy oluyor diye ağlıyorum nasıl saçmaladıysam artık :)) bir de folbiol kullanan arkadaşlar doktor bana onu bıraktırdı bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra ağır bir folik asite gerek yok dedi fazla folik asit bebekte otizm yapar falan dedi içinde b12 vitamin olan bulantı da önleyici folidoce verdi ama bulantıyı malesef bende önlemedi hastaneden öğüre öğure geldim içim dışıma çıktışimdi en erken randevum 5 temmuz da özel hastanedeki doktorum da herşey iyi güzel ama iki hafta beklemek insana 2 sene gibi geliyor her gün görmek istiyorum :)
9+0 bugün bizim ki minnak biraz teyzesi 3 hafta tee bizim test gününe, bi eşim askerdeyken böyle gün saydım bi de şimdi ya çetele tutcam az kaldıCanimm tebriklerr sizleree :)) ❤ su an tam kacsin haftaya bende ikiliye gidicem bakalim.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?