2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay benimki de beceremedi. Teknoloji özürlüsü zaten
Aldım tlf. Ayarladım verdim. Yapmış şükür. Bi de telefonlarımız aynı

kızlar bu ikili test ile üçlü test arasındakı farkı net olarak bilen bir arkadaşımız var mı ?
Canım 10 yıl önce kadın doğumda çalıştım. Biz hem 2'li hem de 3'lü test isterdik.
Şimdi gittiğim uzman 2'li test yeterli. Diğerine gerek yok diyor.
Demekki eskiden çalıştığım Dr. Fazla para kazanmak için yapıyordu diye düşündüm.

Hayırlısı olsun bende girdim 11+5 2 gün ileri cikti allaha şükür herşey yolunda banada ben sormadan buyuk ihtimal kız dedi birde benden nifty testi istedi daha önceki düşüklerin yüzünden

Hayırlı olsun hamisler bu yıl kız senesi sanırım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

bana da doktorum 2 li değilde 3 lü yapalım dedi ilerleyen haftalarda acaba arasındakı fark tam olarak ne öğrenmek istedim. Gerçi ense kalınlıgında falan bir problem cıkmazsa test de yaptırmak ıstemıyorum ama bilemedim

Benim doktorumda sadece ikili istedi 3 lite gerek yok dedi. Ikıncı hamileligimde de aynısı olmuştu. Doktoruma güveniyorum beni hiç yanıltmadı Allah razı olsun

Arkadaşlar merhaba
Doktorum sonraki randevuya kadar aşağıdaki testleri istedi. Biz biraz ufağız mesela bugün 8+5 im :) ileride olanlar testleri yaptırmışsınızdır acaba bunlara ilave herhangi bir test istememe gerek var mı? Şunu da yaptır iyi olur dediğiniz?

Hemogram,AKŞ,TİT,TSH,FT3,FT4,HbsAG,anti HIV, anti HCV, AST, ALT

Kizlarrr ya boğazım çok kötü ağrıyor ve kürü oksuruk başladı. Öksürmeyince sanki nefes alamıyorum yarın dr a gidecem ondan önce evde ne yapabilirim?
geçmiş olsun.
bir kaşık zeytin yağına 2/3 damla limon sonra fondip yapın.
tadı ağır ama 2/3 kere için rahatlatacaktır.
gece yatarken yapın çok iyi gelir

Bunlara ek benım doktorum toksoplazma ve rubella testlerını ıstedı canım.Bi kaç arkadasımda da ıstemıstı. Hani bi enfeksiyon kapıp kapmadıgına dair toksoplazma mesela kedı dıskısından ozzellıkle bulasıyor ve malesef coguda yıkanmamıs sebze meyvelerden bulaşabılıyormus. Arastırıpp bakabılırsın canım

2li test 3lu ve 4 luye gore daha guvenilir sonuclar veriyor arasindaki farklar ilerleyen haftalara gore bakilan testler ama en nihayetinde birini yaptirmayi dusunuyorsan 2li yaptirmak mantıklı guvenirlik acisindan daha sağlıklı

2li test 3lu ve 4 luye gore daha guvenilir sonuclar veriyor arasindaki farklar ilerleyen haftalara gore bakilan testler ama en nihayetinde birini yaptirmayi dusunuyorsan 2li yaptirmak mantıklı guvenirlik acisindan daha sağlıklı
doktoruma danısayım bı bunu ben en ıyısı teşekkür ederim canım

Kızlar ben geldim 10 gündür yaklaşık yoktum buralarda :)
Bugün 9. Haftamızı doldurduk bizde kontrole gittim devlet hastanesine bebişim 23 mm olmuş, 2 li test için günümü de verdi Temmuz'un 11 inde, bayramda çok kötüydüm aşırı mide ağrıları krampları yaşadım acillik oldum midem ağrıyor ben bebeğe bişiy oluyor diye ağlıyorum nasıl saçmaladıysam artık :)) bir de folbiol kullanan arkadaşlar doktor bana onu bıraktırdı bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra ağır bir folik asite gerek yok dedi fazla folik asit bebekte otizm yapar falan dedi içinde b12 vitamin olan bulantı da önleyici folidoce verdi ama bulantıyı malesef bende önlemedi hastaneden öğüre öğure geldim içim dışıma çıktı şimdi en erken randevum 5 temmuz da özel hastanedeki doktorum da herşey iyi güzel ama iki hafta beklemek insana 2 sene gibi geliyor her gün görmek istiyorum :)

Geçmiş olsun ben şanslı hamislerdenim sanırım hiç miğde bulantısı yasamadim folbiol kimi doktor kesiyo ben anlamadim benimki devam dedi ama ben 2 gunde 1 yarim tablet kullanıyorum başından beri boyle kullandirdirdi

Ay kızlar çok sinirliyim, eşim çok yemek seçiyor bunaldım valla , birde duygusalim zaten bu aralar, eskiden olsa hakkından gelirdim Simdi onu da yapamıyorum sinirim içimde kaliyorTemizlik vs. Yardım ediyor da, yemek seçmesi çok yıpratıcı oluyor cidden

Oyle kusmam olmuyor ama öğurmekten boğazım yırtılacak kuru kuru öğurup duruyorum, devletteki doktorum devam demişti folbiola değiştirelim demedi özeldeki doktorum değiştirelim dedi bugün ki devletteki doktorum da onayladı amann ortalık karışık 3 farklı doktora gidiyorum üçünün de birbirinden haberi yok

Canimm tebriklerr sizleree :)) ❤ su an tam kacsin haftaya bende ikiliye gidicem bakalim.❤

Hala okadar şaşkinimki en son kontrolümde cirkin kurba yavrusuydu minik melegim şimdi burnu elleri ayaklari annesi gibi sag bacagini karnina cekmiş yatiyo o minik elleriyle kendi yüzünü okşuyo Rabbimin gözle görülür mucizesi bu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

Canimm tebriklerr sizleree :)) ❤ su an tam kacsin haftaya bende ikiliye gidicem bakalim.❤
9+0 bugün bizim ki minnak biraz teyzesi 3 hafta tee bizim test gününe, bi eşim askerdeyken böyle gün saydım bi de şimdi ya çetele tutcam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…