2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3 gündür günde 2 kez falan kahverengi lekelenme yaşıyorum miktar olarak az peçeteye falan geliyor silerken dun soyledim doktora kahverengi lekelenme normaldir dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyor corasprin de kullanıyorum acaba o mu yaptı ki diye düşünüyorum

2016 eylül anneleri ile hala görüşüyoruz bugün 2 kişi 2. bebiş cinsiyetlerini öğrendiler. birinin 2 oğlu diğerinin 2 kızı olacak :) cinsiyetlerde değişiklik yok :) umarım benim ki değişik olur oğlum var bunu kız hissediyorum

Kızlar birşey sorcam, bende kuru beyaz şekilde akıntı oluyor hep ve artık iyice emin oldum ki , çamaşırı inceltiyor, akıntının geldiği yerlerde çamaşırın rengi değişmiş, kumaşı incelmiş gibi neden böyle anlamıyorum , normal mi sizce?

Ph si degisiyor ya canim hamilelikte ph tan ötürü oluyordur diye düşünüyorum

Benimde bir kızım var nedense buda kızmış gibi geliyor kizimda cinsiyetini 17. Haftada öğrenebilmiştim 12. Haftada erkek demislerdi bize oyun oynamisti videosu bile vardi pipi gibiydi oysa eliymis
Sonra 14. Haftada kiza benziyor dediler kesinliği 17. Haftada belli oldu umarim bunda o kadar beklemem

benimde bir kizim var, tabi gonlumden bide erkek cocuk olsa geciyor ama bazen kiz gibi bazen erkekmis gibi hissediyorum :) ilk bebegim erkekti erken dogumla kaybettm onun hasretide var aslinda...

Kizlar benim bebegim % 90 kiz hem kizimdaki belirtilerin aynisi var ve isminide ilk kizimda oldugu gibi ruyâmda gordum ikra koyacaz hemde erkek annelerin gobegi sabah idrarinizi yapmadan aç iken uzanin gobeginizin sağ ve solunda elinize ceviz buyuklugunde bi yumru geliyorsa erkektir gobeginiz dümdüz ise kızdır burda bi nine benimkini yapti ilk kizimida bilmistii

Bulantili gecen hamilelikler saglikli olur diye duymustum.sizde yolk kesesi falan gorunmusmuydu.kalp atisi once vardi sonra mi durdu cnm.

benimde bir kizim var, tabi gonlumden bide erkek cocuk olsa geciyor ama bazen kiz gibi bazen erkekmis gibi hissediyorum :) ilk bebegim erkekti erken dogumla kaybettm onun hasretide var aslinda...
Bende bir oglum olsun isterim ama son zamanlarda hislerim hep kiz gibi geliyor Fatma Ersin Elif gecem ruyamda erkek ismi gördüm ama kiz hissesiyorum senin dedigini deneyecegim yarin sabah unutmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…