2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bende hastaneden ciktim simdi. Ikili testim yapildi . Perinotoloji doktoru bel acikligi testi randevusu verdi acaba bi sorun mu gordu ya da herkese yapiliyor mu bu test. Ilk gebeligimde yapildigini hatirlamiyorum.

merhaba kızlar ben 10+3 teyim. birde grip oldum ki çok kötüyüm doktorum göğüs hastalıklarına gitmem gerektiğini söyledi ve doktor ilaç verdi kendi kadın doğum doktoruma gösterdim ilaçları kullanabilirsin sıkıntı yok dedi.

yazın grip olmak iğrenç bişi. birde tedirgin bir hamilelik dönemi geçiriyorum . her an bişi oldumu düşüncesi ben çok yordu. siz bu duygularla nasıl başedebiliyorsunuz.

Bendr ayni durumdayim canm bende dun sabah dr a gittim. Sadece ağrı olursa parol kullan dedi antibiyotiğe gerek yok. Aksam daha kötü olunca acile gittim serum taktilar biraz daha iyiyim simdi. Ama öksürmekten mahvoldum cok olunxa direk bulantı yapiyo

Merhaba arkadaslar icinizi rahat tutun Allahin izniyle saglikli bir sekilde dogcak bebislerimiz.. Ben hic dusunmemeye calisiyorum biseymi oldu bebegime fln diye. Icinisi kalbinizi ferah tutunki hersey guzel olsun:) Ben bugun cinsiyet ogrenmek icin randevu aldim 3 augustsa.. Cunku ozaman 14+2 haftalik oluyorum... ozel olarak randevu almasam, burdaki doktorlar taaaa 20. haftaya kdr bekliyorlar okdrda dayanamam gercekten... Bugun arkadasim bebisinin cinsiyetini ogrendi aralikta dogumu olcak, erkege hamileylis cok guzel bi duygu cinsiyetini ve saglikli oldugunu ogrenmek

Kızlar sol kasık ağrım var ve hergün batmalarım oluyor bu normalmidir? Batmalar baya şiddetli

Benimki de hic azalmadi canim. Kusma yok ama butun gun bogurerek geziyorum yani.

Aranizda cinsiyeti ogrenen oldu mu ? Veya cok eminim kizim veya oglum olucak gibisinden hisseden :)

peki arkadaşlar bu dönemde doktorunuzla ilişki konusunu konuştunuz mu? hangi cevapları aldınız
Doktora biz sormadan kendisi soyledi 7 haftalıktım o söylediğinde herhangi bir kanama alanın vs yok haftada 2-3 kez cinsel ilişki olabilir ancak eşin daha dikkatli olması şartıyla demişti, herhangi bir lekelenme olursa ilişkiyi derhal bırakacaksınız dedi, ama ister istemez zaten tedirgin ola ola birlikte oluyoruz haftada bir bazen 10 günde bir şeklinde korkuyor insan bebeğe zarar verir diye

peki arkadaşlar bu dönemde doktorunuzla ilişki konusunu konuştunuz mu? hangi cevapları aldınız
doktor bir sorun sıkıntım olmadığını bu yüzden cinselliğe de kısıtlamaya gerek yok daa dikkatli olun sadece dedi. biz eşimle haftada 2 kere beraber oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…