2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ikili testteki 10 çıkmıştı canım tabiki derdim bir evladımın olması ama kızım olsa fena olmaz ne gelirse kabulümüz insan oğlu işte merakımıza yenik düşüyoruz
Evet canım ikili testte free bhcg 10.83 çıkmıştı.

Ben de değişik olsa fena olmaz diyordum ama ense kalınlığını dr sınırda ölçtü ve usde bakarken yüzünü hiç beğenmedim. Cinsiyet ile ilgili hiçbirşeyim kalmadı.

İkili test sonucum cuma çıkacak ayrıca MaterniT21 için de kan verdim o da 15 günü bulur.

Bak sen böyle diyince kötü oldum sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez inşallah senin yavrunun sonuçlarıda temiz cıkar gönlünü ferah tut

Bak sen böyle diyince kötü oldum sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez inşallah senin yavrunun sonuçlarıda temiz cıkar gönlünü ferah tut
Kötü olma canım üzmek istemezdim
Ben ilk gebeliğimde o kadar hassastımki biyoloğum hastalıklar hakkında da fazlasıyla bilgim var cinsiyet konusunda yorum yapanları boya küpüne sokup çıkarıyordum kimse bana birşey soramaz olmuştu :)
Şimdi 2. gebelik biraz daha keyifli olayım dedim
Ben de inanıyorum sonuç iyi gelecek

Eki Görüntüle 2162583 test sonucunu hala saklayanlar kimlerrr bunu gorunce o ilk sevincim heyecanim geliyor aklima kizlar sizler ne hissetiniz paylasalim hep beraber esim inanamamisti zor ikna ettim
Bennn. :) Şaşırtmak için değişik sürprizler yapmadım. Yanyana otururken cebimden çıkarttım. O sıra telefonla uğraşıyordu. :) Dondu kaldı bişey diyemedi. Facede geziniyordu. Baktım oraya gülücükler koymaya başladı. Napıyorsun dedim. :))) Sildi sonra. :) Bebek yapmaya yeni karar vermiştik hemen oldu o ay. Dayanamayıp hemen hastaneye tahlile gittik heyecanlı heyecanlı. :))) Pozitif çıkınca ikimiz de şaşkın ve sırıtık halde gezindik. :) Ultrasona girip bebişimizin büyüyüp şekil aldığını gördüğümüz zamanlarda da öyleyiz.

ayy ne guz3l masallah bende oyleyim ya doktora gdnce siritiyorum ya hep rabbim guldursun aglatmasin

ayy ne guz3l masallah bende oyleyim ya doktora gdnce siritiyorum ya hep rabbim guldursun aglatmasin
:)) Amin canım. Doğsun istiyorum hemen. Seviyorum konuşuyorum onunla. Dün elim karnımda severken dalmış kalmışım. :))) Eşim ikimizi de seviyor bu kez ne tatlısınız diye. Çok güzel duygular, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep mutlu olalımmm. :)

Eki Görüntüle 2162583 test sonucunu hala saklayanlar kimlerrr bunu gorunce o ilk sevincim heyecanim geliyor aklima kizlar sizler ne hissetiniz paylasalim hep beraber esim inanamamisti zor ikna ettim
Ben de sakliyorum :) hala arada acar bakarim, o ilk gordugum andaki mutlulugumu hissederim. Guzel anilar ya...

Hade bakalim hayirli haberlerle gelirsin inşallah♥

Benim cevremden o kdr çok kisi de duydum ki bu ikili testte down denilip, dogdugunda sapasaglam çocukları olan kişileri... Ben de cevre baskisi sebebiyle yaptiracagim testi ama sonucuna da inanacagimi sanmiyorum ne yazık kiinsallah normal degerler soyler doktorun da ama soylemezse de çogunlukla hatali tahmin yapiliyor ikili testler de sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…