2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

bir yemek kaşığı zeytinyağı üzerine iki üç damla limon sıkın bunu 2veya 3 kere yapın zaten gerek kalmayacak öksürük gidecek geçmiş olsun

Merhaba kızlar. Bu gece ben de rüyamda bebegimin erkek olduğunu gördüm. Dün gece de bir tane oğlu olan ablamin bir tane daha oğlu olduğunu görmüştüm. Çok ilginç rüyalar görmeye başladım

tam 13 hafta dolmuş olup 14 ün içine girmiş durumda olacaksın canım
13haftanın içinde dıyor burda
Bugun tam 14 olması lazım dıye hatırlıyorum ( benım regl gunu bellı olmadıgı için hesap edemıyorum ilk ogrendıgımde ultrasonda 4haftalık yazıyorfu ozamandan hesaplıyorum) gecen hafta da 1hafta buyuk gızuktu bebişim yani ben uktrasona gore mı dogurucam. Sezeryan olma ıhtımalım varda..

Kizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz
maşallah canım, erkenden tahminde bulunmuş ne güzel, benimki imkansız bişşey söylemek dedi

bir yemek kaşığı zeytinyağı üzerine iki üç damla limon sıkın bunu 2veya 3 kere yapın zaten gerek kalmayacak öksürük gidecek geçmiş olsun
muhakkak denicem bunu da çok teşekkürler

ultroson hessapları tabıkı en dogru olanı 5 güğn once 5 gün erken normal diyorlar tarih oynaması , cunku daha 13 haftanın dolmasına bır gunun var o yuzden program suan atıyorum 13+0 sın 13+1 olduğunda 14 haftaya gecıyor

Merhaba kızlar idar testlerini saklayanlarda bende varim kizimdada 13. Haftada hatira olsun diyr yapip saklamistim çünkü o tüp bebekti ilk yaptigim teste bi tek ben goruyordum transferin 6. Gun yaptigim için :)
Bundada yine ovuslasyonun 11. Gun sabah 7 de uyanip yaptip bide cizgi cikinca inanamadim bi tane daha yaptım sonra esime ulasmaya calistim nobetciydi geldiği gibi gittik kan verdik 10 çıktı ilk degerim butun gun heyecandan bisey yiyememistim 2 negatif tüp bebekten sonra dogal olunca inanmak mümkün olmuyordu cok sukur bugunlerimize ❤❤❤

Benim de geçse artık canmdan bezdim.Dayanacak halim kalmadı.9+3 teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…