Kızlar dün iki kez leke geldi benden öksürmekten. Bgn acil bi doktor bulduk gittik. Kırmızı değilse korkma dedi, bebeğin eşi rahim ağzına yakın bol bol dinlen zamanla yukarı çıkar dedi.. progestan vermedi. Folik asite devam et, 4. Aydan sonra diğerlerine başlarsın dedi. 11+4 cinsiyet için çok erken dedi.. şükür hareketlerini gördük.. öksürük için de diğer doktor asist ve ventolin fısfıs verdi, iki doktor da sıkıntı Yok içebilirsin dediler ama içmek zorunda kaldığım için çok moralim bozuk 1,5 aydın direniyorum ama öksürüğe yenik düştüm(
Maşallah minigine bana erkek gibi geldi
Erkek gibi geldi bana :)Kizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz
Haslanmış mı yıyorsun ?Kizlarrrrr haftalar sonra ilk defa yumurta yedim o da yarim yanine büyük eziyettr
Kizlarrrrr haftalar sonra ilk defa yumurta yedim o da yarim yanine büyük eziyettr
bu kadar erken nasıl tahmın etmıs doktorun masallah 10 + kaçsın bugun aynı hemen hemen bende cumartesi gideceğim kac cm olmus bebeğin
tam 13 hafta dolmuş olup 14 ün içine girmiş durumda olacaksın canımHaslanmış mı yıyorsun ?
Bızım dogum yapacagımız tarıhler aynı cuma gunumu tam 13 haftalık oluyoruz beynım durdu
Bana da kız gibi geldi canım :)Kizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz
13haftanın içinde dıyor burdatam 13 hafta dolmuş olup 14 ün içine girmiş durumda olacaksın canım
maşallah canım, erkenden tahminde bulunmuş ne güzel, benimki imkansız bişşey söylemek dediKizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz
muhakkak denicem bunu da çok teşekkürlerbir yemek kaşığı zeytinyağı üzerine iki üç damla limon sıkın bunu 2veya 3 kere yapın zaten gerek kalmayacak öksürük gidecek geçmiş olsun
Ben hiçbir fotografa anlamadıgımdan yorum yapamıyorum :)Kızlar bide bana yorumda bulunurmusunuz? :)
ultroson hessapları tabıkı en dogru olanı 5 güğn once 5 gün erken normal diyorlar tarih oynaması , cunku daha 13 haftanın dolmasına bır gunun var o yuzden program suan atıyorum 13+0 sın 13+1 olduğunda 14 haftaya gecıyor13haftanın içinde dıyor burda
Bugun tam 14 olması lazım dıye hatırlıyorum ( benım regl gunu bellı olmadıgı için hesap edemıyorum ilk ogrendıgımde ultrasonda 4haftalık yazıyorfu ozamandan hesaplıyorum) gecen hafta da 1hafta buyuk gızuktu bebişim yani ben uktrasona gore mı dogurucam. Sezeryan olma ıhtımalım varda..
Maşallah miniğe. Bana kız gibi geldi. Doktorun tahmini nedir?
Anladım cok tesekkur ederım ❣ultroson hessapları tabıkı en dogru olanı 5 güğn once 5 gün erken normal diyorlar tarih oynaması , cunku daha 13 haftanın dolmasına bır gunun var o yuzden program suan atıyorum 13+0 sın 13+1 olduğunda 14 haftaya gecıyor
aynen :)Ben hiçbir fotografa anlamadıgımdan yorum yapamıyorum :)
Benim de geçse artık canmdan bezdim.Dayanacak halim kalmadı.9+3 teyimKızlar bu arada benim halsizlik, bulanti gibi belirtilerim gecti cok sukur. 12+6 olduk buyuduk tabii ondandir diye düşünüyorum:) bir sonraki randevum ayin 3unde. 5 gun nasil gecicek hiic bilmiyorum :) cinsiyet tahmini alirim herhalde artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?