2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İkili test fikir verecek sadece esas genetik test önemli bakalım canım

masallah size dogduktan sonrasini dusun artik diyeyim masallah babasina

Eki Görüntüle 2162583 test sonucunu hala saklayanlar kimlerrr bunu gorunce o ilk sevincim heyecanim geliyor aklima kizlar sizler ne hissetiniz paylasalim hep beraber esim inanamamisti zor ikna ettim
Ben oğlunda yıllarca sakladım taşıma sırasında kaybettim maalesef bunda da sakliyorum kan ve idrar sonucunu

Gunaydin Benim cok sukur bulanti problemim fazla olmadi, sadece cok acikiyorum yemek yemeye basladigimda hemen tikaniyorum doyuyorum....

Kızlar dün iki kez leke geldi benden öksürmekten. Bgn acil bi doktor bulduk gittik. Kırmızı değilse korkma dedi, bebeğin eşi rahim ağzına yakın bol bol dinlen zamanla yukarı çıkar dedi.. progestan vermedi. Folik asite devam et, 4. Aydan sonra diğerlerine başlarsın dedi. 11+4 cinsiyet için çok erken dedi.. şükür hareketlerini gördük.. öksürük için de diğer doktor asist ve ventolin fısfıs verdi, iki doktor da sıkıntı Yok içebilirsin dediler ama içmek zorunda kaldığım için çok moralim bozuk 1,5 aydın direniyorum ama öksürüğe yenik düştüm (

cnm ic ventolin sadece rahatlaticak seni bi zarari yok.. ventolin kortisone degl yani agir degil belcikada kullanan hamileler var

Canım Dr önerdi ise iç lütfen yine bu Bebişin sağlığı için bebis büyüdükçe plesanta ve bebek yukarı çıkar merak etme

cnm ic ventolin sadece rahatlaticak seni bi zarari yok.. ventolin kortisone degl yani agir degil belcikada kullanan hamileler var
saol canım ventolin havayı çektim şimdi içime, günde 3-4 diyor bakalım inş faydası olur

Canım Dr önerdi ise iç lütfen yine bu Bebişin sağlığı için bebis büyüdükçe plesanta ve bebek yukarı çıkar merak etme
İçtim şimdi kuzum mecbur içicem zaten, çünkü öksürük okadar fazla ki allah korusun daha beter sonuçlar doğuracak ilaç içmezsem. İnş 4-5 ay civarı çıkar dedi doktor da , inşşş

@Ytmz benimde duruyor bende yapmıstım ıncecık bır cızgı görmüştüm inanamayıp akşama yine yaptım ve emın olamadım kan verdim negatif cıktı hatta sonra ertesi sabah başka bır marka test alıp tekrar yaptım ve yıne cizgi cıktı sonra dedım evet hamileyim ve akşamına eşime soyleyıp baska bır hastanede kan verdim 30 küsür bir değer cıkmıştı :) birdaha da idrar testi yapmadım yanı benım testler sılık sılık cizgiler hep

Kizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…