- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
İkili test fikir verecek sadece esas genetik test önemli bakalım canımBenim cevremden o kdr çok kisi de duydum ki bu ikili testte down denilip, dogdugunda sapasaglam çocukları olan kişileri... Ben de cevre baskisi sebebiyle yaptiracagim testi ama sonucuna da inanacagimi sanmiyorum ne yazık kiinsallah normal degerler soyler doktorun da ama soylemezse de çogunlukla hatali tahmin yapiliyor ikili testler de sıkma canını
masallah size dogduktan sonrasini dusun artik diyeyim masallah babasina:)) Amin canım. Doğsun istiyorum hemen. Seviyorum konuşuyorum onunla.Dün elim karnımda severken dalmış kalmışım. :))) Eşim ikimizi de seviyor bu kez ne tatlısınız diye. Çok güzel duygular, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep mutlu olalımmm. :)
o ilk heyecan gelir hep aklimaBen de sakliyorum :) hala arada acar bakarim, o ilk gordugum andaki mutlulugumu hissederim. Guzel anilar ya...
Ben oğlunda yıllarca sakladım taşıma sırasında kaybettim maalesef bunda da sakliyorum kan ve idrar sonucunuEki Görüntüle 2162583 test sonucunu hala saklayanlar kimlerrr bunu gorunce o ilk sevincim heyecanim geliyor aklima kizlar sizler ne hissetiniz paylasalim hep beraber esim inanamamistizor ikna ettim
Bende 3-5 tane yapmıştım emin olmak için ve hala duruyo:)Eki Görüntüle 2162583 test sonucunu hala saklayanlar kimlerrr bunu gorunce o ilk sevincim heyecanim geliyor aklima kizlar sizler ne hissetiniz paylasalim hep beraber esim inanamamistizor ikna ettim
cnm ic ventolin sadece rahatlaticak seni bi zarari yok.. ventolin kortisone degl yani agir degil belcikada kullanan hamileler varKızlar dün iki kez leke geldi benden öksürmekten. Bgn acil bi doktor bulduk gittik. Kırmızı değilse korkma dedi, bebeğin eşi rahim ağzına yakın bol bol dinlen zamanla yukarı çıkar dedi.. progestan vermedi. Folik asite devam et, 4. Aydan sonra diğerlerine başlarsın dedi. 11+4 cinsiyet için çok erken dedi.. şükür hareketlerini gördük.. öksürük için de diğer doktor asist ve ventolin fısfıs verdi, iki doktor da sıkıntı Yok içebilirsin dediler ama içmek zorunda kaldığım için çok moralim bozuk 1,5 aydın direniyorum ama öksürüğe yenik düştüm(
Canım Dr önerdi ise iç lütfen yine bu Bebişin sağlığı için bebis büyüdükçe plesanta ve bebek yukarı çıkar merak etmeKızlar dün iki kez leke geldi benden öksürmekten. Bgn acil bi doktor bulduk gittik. Kırmızı değilse korkma dedi, bebeğin eşi rahim ağzına yakın bol bol dinlen zamanla yukarı çıkar dedi.. progestan vermedi. Folik asite devam et, 4. Aydan sonra diğerlerine başlarsın dedi. 11+4 cinsiyet için çok erken dedi.. şükür hareketlerini gördük.. öksürük için de diğer doktor asist ve ventolin fısfıs verdi, iki doktor da sıkıntı Yok içebilirsin dediler ama içmek zorunda kaldığım için çok moralim bozuk 1,5 aydın direniyorum ama öksürüğe yenik düştüm(
en iyisini yapiyorsun canim saglicakla al kucagina insallahBen oğlunda yıllarca sakladım taşıma sırasında kaybettim maalesef bunda da sakliyorum kan ve idrar sonucunu
Bende 3-5 tane yapmıştım emin olmak için ve hala duruyo:)
saol canım ventolin havayı çektim şimdi içime, günde 3-4 diyor bakalım inş faydası olurcnm ic ventolin sadece rahatlaticak seni bi zarari yok.. ventolin kortisone degl yani agir degil belcikada kullanan hamileler var
İçtim şimdi kuzum mecbur içicem zaten, çünkü öksürük okadar fazla ki allah korusun daha beter sonuçlar doğuracak ilaç içmezsem. İnş 4-5 ay civarı çıkar dedi doktor da , inşşşCanım Dr önerdi ise iç lütfen yine bu Bebişin sağlığı için bebis büyüdükçe plesanta ve bebek yukarı çıkar merak etme
erkek demek istiyorum bu sefer öyle gördüm ve öyle de hissettim ay bakalım tahmınler nasıl cıkacakk :))
tahmini ne doktorunun bak merak ettim şimdi :)Kizlar buda bnm bebisim suan bir problemimiz yok 2li tarama icon bekliyoruz doktorumuz bir tahminde bulundi birde sizden alabilir miyiz
Hyrlisi olaun diyelimerkek demek istiyorum bu sefer öyle gördüm ve öyle de hissettim ay bakalım tahmınler nasıl cıkacakk :))
amin cümlemizin sağlıklı hayırlısı olsun inşallahHyrlisi olaun diyelim
Bir pipi gördüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?