Ne yalan söyliyim bende böyle damar Atar gibi pıt pıt atıyor arada sanki bende bebek gibi hissediyorum bazı arkadaşlar gazdır bağırsak hareketi falan dedi ama arada oluyor ve bugün uyurken uyandım pıt pıt atıyor böyle ne bilim bende öyle hissettim ama bu kadar erken olur mu bilmiyorumAradaşlar deli saçması gelebilir ama şu anda bebeği hissetmem mümkün mü acaba? Bugün tam bebeğin olduğu yerde damar atar gibi içten pıt pıt bi şey atıyor ara ara.. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum tabi :)
Belki de hiç değildir öyle bir şey :)
Bebek artık gobek delıgının oralara cıktıyor hissedebilirsin :)Ne yalan söyliyim bende böyle damar Atar gibi pıt pıt atıyor arada sanki bende bebek gibi hissediyorum bazı arkadaşlar gazdır bağırsak hareketi falan dedi ama arada oluyor ve bugün uyurken uyandım pıt pıt atıyor böyle ne bilim bende öyle hissettim ama bu kadar erken olur mu bilmiyorum
bizim burda cnm ama elle yokluyorAay kım o bayan bız de soralım:) masallah sen yıne de kendını 2. Secenege alıstır canım nolur nolmaz❤
Sabahlari lavaboya cikmadan elini koy bi bak oyle yumru gibi birsey geliyorsa bebisin erkektir cnm oyle demisti bi kadin bana ilk kizimdada yoktu bundada bakti kız dedi biraz eskilere inaniyorum ben♥
Benimde ilk olunca hic fark etmiyordu kiz erkek ama insanoglu iste biri olunca bu sefer digerini istiyor ama tabiki oncelik saglikli olmasi♥Sabah uyandığımda elime geliyo öyle, evet. Geçen hafta falan elime sertlik gelmeye başladı.. Ben de inanırım eskilere, cinsiyet hiç hiç önemli değil. Ama içimden kız olursa çok sevinirim :)
Öncelik sağlıklı olması tabi :)
Ben de sandım burda sıtede hahaha:) benım elıme gelıyor hep erkek mı demek oluyormus eger oyleyse bravo dıcem :)bizim burda cnm ama elle yokluyoryani soyle soyluyeyim kim yanina gittiyse bilmis herkesinkini biliyor artik saglicakla gelsin bebisimiz seninkide canim inşallah♥
Canım benim beta 70.2 papp-a 2.75 çıktı sonuçlara da doktor iyi dedi2li test yaptıran arkadaşlarım free beta hcg ve papp-a sonuçladınız kaç çıktı acaba benimki beta 9.12 papp-a 2.83 cıkmış
Ozaman galiba benm oğlum olacak beta 50den düşük olanlar genelde erkek oluyormuş seninki kızdı sanırım :)Canım benim beta 70.2 papp-a 2.75 çıktı sonuçlara da doktor iyi dedi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diyorlar genelde bende tuttu bu sonuç evet kız olacak inşallahOzaman galiba benm oğlum olacak beta 50den düşük olanlar genelde erkek oluyormuş seninki kızdı sanırım :)
Bi bakalım valla cnm seni.merak ettim bendeBen de sandım burda sıtede hahaha:) benım elıme gelıyor hep erkek mı demek oluyormus eger oyleyse bravo dıcem :)
Valla cnm benim ilk kizimda cok iyi hatirliyo 36 çıkmıştıNe kadar doğru bilmiyorum ama öyle diyorlar genelde bende tuttu bu sonuç evet kız olacak inşallah
2li test yaptıran arkadaşlarım free beta hcg ve papp-a sonuçladınız kaç çıktı acaba benimki beta 9.12 papp-a 2.83 cıkmış
Benim ilk gebeliğimde beta 10 çıkmıştı kızım oldu:)Ozaman galiba benm oğlum olacak beta 50den düşük olanlar genelde erkek oluyormuş seninki kızdı sanırım :)
Aradaşlar deli saçması gelebilir ama şu anda bebeği hissetmem mümkün mü acaba? Bugün tam bebeğin olduğu yerde damar atar gibi içten pıt pıt bi şey atıyor ara ara.. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum tabi :)
Belki de hiç değildir öyle bir şey :)
20li haftalarda canım daha duyma algısı yok diye biliyorumKızlar bebişlerimiz sesleri ne zaman algılamaya baslarlar?
merhaba teyzeler bugün 2li test randevumuz vardı hersey normal cıktı ense kalınlığı 1.1 burun kemiği var kımıl kımıltı sıpacık bu dr cok garantici olduğu için hiçbir tahminde bulunmadı sizin tahminleriniz nelerdir acep.
Yaklaşık 20 dakika kadar ultrasonda baktı ölçümler yaptı sonra kan alındı canım rutin muayeneden biraz daha uzun sürdü ultrason incelemesi okadarMerhaba. Ben de ikili teste haftaya salı gideceğim İnşaallah. Doktor neler yapıyor ikili testte?
Sağol canımm inşallah bugün free beta düşük çıkınca dedim heralde erkek olucak ama bellide olmazmış bakalım hayırlısı41 kere maşallah maşallah çok tatlı büyümüş annesi ben kıza benzettim
Ikili testteki 10 çıkmıştı canım tabiki derdim bir evladımın olması ama kızım olsa fena olmaz ne gelirse kabulümüz insan oğlu işte merakımıza yenik düşüyoruzBenim ilk gebeliğimde beta 10 çıkmıştı kızım oldu:)
Dr söyleyene kadar tahminlere inanmıyorum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?